DE 21 DAGEN CORONA BOOST

Ben jij even helemaal klaar met de corona-kilo’s, een laag energielevel en het niet kunnen sporten? Dan is onze 21 dagen challenge de perfecte uitkomst!

Nu voor €139

Een nieuwe routine

Binnen 21 dagen kun je al een nieuwe gewoonte aanleren. Je stelt een doel op met de trainer. Samen bespreek je welke gewoontes je hierbij gaan helpen. In 21 dagen ga jij dit toepassen.

Personal Training

In 21 dagen ga je maar liefst 4 keer trainen met een personal trainer. Een deskundige trainer laat je ervaren hoe het is om personal training te volgen. Grenzen verleggen op een leuke, maar veilige manier.

Complete aanpak

Je gaat meer doen dan alleen trainen. Je krijgt kleine uitdagingen om te gaan wandelen, thuis work-outs uit te voeren en gaat aan de slag met je voeding. Alle facetten komen aanbod in de 21 dagen.

Wacht niet langer

Het is tijd om het heft in eigen handen te nemen. Jij bent klaar voor meer energie. Meld je nu aan en zet in 21 dagen grote stappen.

Waarom kies je voor

KR8 PERSONAL
TRAINING

Deskundig

Onze trainers zijn gediplomeerd. Zij hebben ervaring in het begeleiden en weten wat het is om zelf te trainen. Door onze passie voor krachttraining weten wij precies hoe het moet.

Gedragsverandering

Onze trainers weten hoe zij jou moeten motiveren. Door het enthousiasme en kennis zorgen zij dat jij weet wat je moet doen om krachtig en fit te worden. Gezonde gewoontes creëren wordt eenvoudig met onze hulp.

Stok achter de deur

In de 21 dagen ervaar jij hoe het is om een personal trainer te hebben. Je gaat vier keer een personal training volgen. Je trainer vraagt hoe het gaat en geeft tips zodat jij gemotiveerd blijft.

Reviews

wat onze klanten zeggen

Reserveer je plek voor de challenge