are you ready? 

 

de 30 dagen challenge

Let op: 8 plaatsen beschikbaar.

Dry January Instagram Post alcohol free sport challenge

dE 30 DAGEN CHALLENGE

Een nieuwe routine

Binnen 30 dagen kun je al een nieuwe gewoonte aanleren. Je gaat merken wat een verschil het al oplevert als je kleine gewoontes aanpast. Je hoort bij de start welke dit zijn.

Personal Training of bootcamp

In 30 dagen heb je 3 trainingen met een personal trainer. Wij laten je ervaren hoe het is om personal training te volgen. Daarnaast doe je wekelijks 1 of 2 keer mee met de bootcamp.

Community

Je gaat meer doen dan alleen trainen. Je krijgt kleine uitdagingen om te gaan wandelen, thuis work-outs uit te voeren en aan de slag met je voeding. Dit doe je allemaal in onze community. Op hetzelfde moment starten nog 7 anderen die de challenge met jou aan gaan. Samen motiveer je elkaar en

Een challenge met jezelf, voor jezelf!

In alle hectiek vergeet je om voor jezelf te zorgen. Je neemt geen tijd om te sporten, ontspannen of te kijken naar je voeding. Wij willen laten zien wat je in 30 dagen kunt bereiken als je sport en op je voeding let. Je zult gaan merken wat een energie het gaat opleveren. En dat al in 30 dagen.

Personal Training Culemborg. personal Trainer Nicky geeft advies in barbell back squat.

VOOR WIE IS HET?

IEDEREEN DIE een KICKSTART NODIG HEEFT

De 30 dagen challenge is een perfecte uitkomst voor als je in een korte tijd een boost wilt om te werken aan gezondheid. Ons concept is gebaseerd op kleine veranderingen die je lang vol kunt houden. Alleen het mooie is dat als jij 30 dagen er vol voor gaat je een heel eind komt. Je werkt namelijk met al je energie aan je gezondheid en je ontwikkelt nieuwe gewoontes en routines. In dit korte tijdsbestek kun je dan al een enorme stap maken.

De 30 dagen challenge

Een unieke community based challenge waarmee jij je gezondheid een kickstart geeft na de vakantie.
199 Eenmalig
  • Een aantal concrete doelen en gewoonte-veranderingen
  • Drie keer personal training 1-op-1
  • Elke week ruimte om de bootcamp mee te doen
  • Toegang tot onze community met anderen
  • Elke dag kun je een trainer appen voor vragen
Populair

Wat kunnen wij voor jou doen?

Trainer en Marcel in gesprek
Personal Training Culemborg. In de studio geeft Personal Trainer Luno een tip aan een klant in de plank
Personal Training Culemborg. Personal Trainer Nicky geeft tip aan klant in de lunge.

Persoonlijke begeleiding met krachttraining

Je wordt een-op-een begeleidt tijdens de training. Er is altijd 100% aandacht voor jou. Wij kijken naar je houding en dagen je uit. De hele training houden wij jou scherp en motiveren jou. Niet alleen om het maximale uit de training te halen, maar ook uit jezelf buiten de trainingen.

Realistische aanpak

Bij de intake bespreek je jouw doel. Hier zal de trainer zijn plan op afstemmen. De trainer kijkt wat jij kan en zorgt dat jij je grenzen opzoekt op een veilige manier. Geen crashdiëten, jezelf uithongeren, 5 dagen per week trainen of andere onrealistische zaken. Onze trainers zijn deskundig is het uitdagen op niveau. Zodat het leuk blijft op de korte en vooral lange termijn.

deskundige en gecertificeerde coach

De trainers bij KR8 Personal Training Culemborg zijn allen gecertificeerd en deskundig. Zij hebben ervaring door het zelf uitvoeren van krachttraining en het afronden van een opleiding. Bij KR8 hechten wij waarde aan kennis en vinden dit belangrijk.

Voeding op maat

Je trainer analyseert en bespreekt je voeding. Door middel van een tracker vul jij de eerste maand in wat je eet. De trainer geeft concreet advies en samen stellen jullie eetgewoontes op.

Reviews

wat onze klanten zeggen

Luno van Vlaanderen

Oprichter

Nicky van Soest

Oprichter
Onze passie

Al meer dan 5jr. zijn wij actief al personal trainers. Het heeft ons enorm veel gebracht en wij willen iedereen laten ervaren hoe leuk en effectief het is. Voor je fysieke en mentale gezondheid. Wij doen dit samen met ons team van deskundige personal trainers.

Genoeg over ons, wat heb jij nodig?

In 30 dagen kan jij meer bereiken dan je denkt. Het lijkt zo kort, maar laat ons je overtuigen wat je al niet kunt bereiken.