PERSONAL TRAINING

Lijkt afvallen met behulp van krachttraining onder begeleiding van een personal trainer je iets? Waar wacht je dan nog op? Ga aan de slag! 

De personal trainers van KR8 Personal Training staan voor je klaar. Samen gaan jullie doelgericht te werk aan een persoonlijk trainingsdoel. 

Dit doe je minimaal twee keer in de week gedurende een training van 30 minuten. 

Ben jij klaar voor de uitdaging? Lees dan verder over hoe wij je helpen afvallen met krachttraining.

Meld jezelf aan via onderstaand formulier. Wij nemen telefonisch contact met je op om je uit te nodigen om een langs te komen, de locatie te bekijken en kennis te maken onder een heerlijke bak koffie.

HOE VAL JE AF?

aFVALLEN DOE JE MET KRACHTTRAINING

Als je gewicht wilt verliezen wordt er vaak geopperd om veel cardiotraining te doen. Hoewel dit natuurlijk effectief kan zijn, werken wij volgens een andere overtuiging: afvallen met krachttraining. Wanneer je aan de slag gaat met afvallen in samenwerking met één van onze personal trainers, kijken we met je naar een persoonlijke aanpak. In de meeste gevallen adviseren we je om te starten met krachttraining wanneer je wilt afvallen. Dit eventueel in combinatie met cardiotraining, maar het liefst zetten onze personal trainers je aan het werk met gewichten!

Is KRACHTTRAINING geschikt voor beginners om af te vallen?

Absoluut! Krachttraining kan worden aangepast aan verschillende niveaus, inclusief beginners. Bij KR8 Personal Training zorgen onze ervaren trainers ervoor dat de oefeningen en het gewicht worden aangepast aan uw individuele capaciteiten en doelen. We leren u de juiste technieken en zorgen voor een veilige en effectieve trainingservaring. Ongeacht uw huidige fitnessniveau, krachttraining kan een geweldige manier zijn om vet te verbranden en uw lichaamsvorm te verbeteren.

AFVALLEN EN SPIEROPBOUW: HET AFTERBURN-EFFECT

Wanneer je gaat afvallen met behulp van krachttraining, en zeker als je regelmatig traint, vergroot je hiermee je spiermassa. Het kan dus zo zijn dat je gewicht hetzelfde blijft of zelfs verhoogt, maar je wel veel veranderingen ziet én slanker bent. Hoe dit kan? Wanneer je afvalt, verlies je zowel vet- als spiermassa. Afvallen en spieropbouw zijn dus van invloed op elkaar wanneer je aan de slag gaat met jouw training. Naast het feit dat spiermassa opbouwen prettig is voor de dagelijkse handelingen, draagt het ook bij aan de vetverbranding. De spieren die je opbouwt tijdens de training dienen gevoed te worden, dit kost energie. Je lichaam doet dit automatisch en zorgt dat je spierweefsel weer klaar is voor de volgende training.

aAN DE SLAG MET JOUW PERSONAL TRAINER

Ben jij klaar om te beginnen met afvallen met behulp van krachttraining? Neem dan contact met ons op en plan een kennismaking in bij  Ma Lifestyle club Tiel of onze personal training studio in Culemborg In dit gesprek bespreken we jouw wensen en stellen we een realistisch doel op. Je bereikt ons op +316 55 80 32 25. We vertellen je graag meer over afvallen, spieropbouw en alles wat hierbij komt kijken.

Trainer en Marcel in gesprek
Personal Training Culemborg. In de studio geeft Personal Trainer Luno een tip aan een klant in de plank
AACC    DCB scaled