Skip to content

Apfelstrudel 2.0

Apfelstrudel 2.0

De winter komt er aan!
We verlangen naar wintersport, glühwein en natuurlijk apfelstrudel! Maar dan wel een gezonde variant!

Vorig jaar heb ik al een keer dit recept gemaakt. Maar nu is die verbeterd.

Ingrediënten:

  • 250gr magere kwark.
  • 1 scoop eiwitpoeder vanille.
  • 1 appel.
  • 1 peer.
  • 40gr havermout.
  • Kaneel.
  • 15gr honing.

Bereiding:

Mix met een staafmixer de kwark samen met de eiwitpoeder tot een gladde massa.
Zet terug in de koelkast (optie)

Snijd de appel en peer in kleine stukjes, verdeel deze over een bakplaat.
Strooi de havermout eroverheen.
Verdeel de honing en kaneel over de appel/peer/havermout mengsel.
Doe dit 20 minuten in de oven.
Laat het geheel 10 a 20 minuten afkoelen. Voeg het toe aan de kwark.

Top af met extra kaneel!

Eet smakelijk.

Ben jij klaar voor de begeleiding die jij verdient?

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

DE LAATSTE POSTS

Tonijnburger

Superlekker en vooral supermakkelijk! Ideaal voor een eiwitrijke lunch, pre

Gerelateerde posts

Apfelstrudel 2.0

Apfelstrudel 2.0 De winter komt er aan! We verlangen naar wintersport, glühwein en natuurlijk apfelstrudel! Maar dan wel een gezonde variant! Vorig jaar heb ik

Proteïne bites.

Ben ik weer! en ook weer met het ingrediënt pindakaas, want ja, pindakaas krijg ik nou eenmaal nooit genoeg van. Pindakaas proteïne bites, lekker als

Borrelplank club sandwich

Een broodje die je op zondag kan maken. van je borrelplank leftovers. Dit idee kwam nadat we zaterdag avond hadden geborreld en nog aardig wat

Ben jij klaar voor de begeleiding die jij verdient?