Skip to content

Bietensap

  Het griepseizoen is helaas weer aangebroken.
Wij, de trainers van KR8, en ook onze sporters hebben er al last van gehad.

Tijdens de griepgolf is het belangrijk om voldoende vitamines binnen te krijgen zodat je zo snel mogelijk hersteld.
Een goedgevulde bietensapje is dan een uitkomst.

Ik hoor je denken: bieten? Ja, bieten. Als je bieten goed combineert met andere ingrediënten heb je niet het idee dat je een hap aarde aan het eten bent. 

Wat gebruikte ik voor dit sapje?

Ingrediënten:

3 bieten (gekookt, verkrijgbaar bij AH)
4 wortels
2 appel (jonagold)
1 sinaasappel

3 sticks bleekselderij
5gr gember
Slowjuicer.

 

Bereiding:

Begin met het persen van de bieten. Vervolgens doe je de appel, wortels en gember door de slowjuicer. De sinaasappel moet je van te voren even schillen. De schil van de sinaasappel is te hard en te bitter om te gebruiken voor je sap.

Schenk dit in een glas en drink met een rietje.

Ben jij klaar voor de begeleiding die jij verdient?

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

DE LAATSTE POSTS

Easy lunch

Easy lunch. Lunchen hoeft niet saai te zijn! Net als

taartontbijt

Taartontbijt. Onze sporter Jacyntha kwam met het ultieme kwarktaart ontbijt!

Ontvang de laatste updates

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bruikbare tips waar jij iets mee kan. 

Gerelateerde posts

Zomerstamppot 2.0

Andijvie stamppot is officieel een zomerstamppot. Maar veel mensen eten het in de winter met rookworst. Aangezien de zomer ver te zoeken is in Nederland,

Avocado toast met kipfilet

Avocado toast met kipfilet.   Goede vetten, koolhydraten en eiwitten om je middag een stuk beter te maken. Januari is aangebroken. Alle feestdagen zijn voorbij,

Kampioenen ontbijt.

Er is veel onduidelijkheid over wat nu het beste is qua ontbijt. Wel of niet ontbijten, veel of weinig. Ongeacht of je wel of niet

Ben jij klaar voor de begeleiding die jij verdient?