BOOTCAMP

Een leuke bootcamp met meer dan alleen rennen, springen en opdrukken. Iedereen is bang voor die eerste stap. Onze trainers helpen jou vanaf het eerste moment en zullen je laten zien dat bootcamp juist leuk is. En het is ook nog eens in de buitenlucht. Super tof toch. Waar wacht jij nog op?

ERVAAR HET ZELF

Wat maakt ons anders dan de rest?

Bij bootcamp denk je al snel aan schreeuwen, push-ups of springen. Dit is niet waar Bl4ze Bootcamp voor staat.

Het klinkt leuk zo’n uitdagende bootcamp maar voor het gros van de mensen is het niet vol te houden of te zwaar. Wij staan voor een combinatie tussen uitdagend trainen én veilig trainen. Door middel van kettlebells hebben wij de perfecte manier gevonden om voor iedereen een passende training neer te zetten.

Wij helpen uitsluitend mensen die: 

• Op een veilige manier willen trainen 
• Onzeker zijn voor het niveauverschil bij andere bootcamp trainers.
• Krachttraining willen ontdekken op een leuke manier

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen?

Wij zijn zelf al jaren actief als sporter én ooit begonnen als lid bij KR8 Personal Training. Na meerdere jaren personal training te hebben gevolgd hebben wij zelf mogen ervaren wat krachttraining kan doen. Het geeft een ontzettend goed gevoel als je de training er weer op hebt zitten. 

Dit goede gevoel willen wij jullie ook meegeven met elke training. Het is verslavend als je merkt dat je lichaam sterker wordt en je meer energie krijgt.

Door het op een leuke én realistische manier uit te voeren is het perfect om lang te blijven doen. Zoals wij altijd zeggen, het gaat om de kleine stappen die je kunt volhouden.

IMG_0491
IMG_0072
IMG_0272

Maar wat krijg ik dan wel?

Bij KR8 Personal Training draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.

Uitdaging

Trainingen zijn uitdagend en altijd binnen jouw grenzen

Fun

Veel fun tijdens de trainingen en laagdrempelig. 

Kennis

Vooral kennisoverdracht waarom wij bepaalde oefeningen wel of niet doen.

HIER GELOVEN WIJ IN

Bij BL4ZE Bootcamp draait het om volhouden, wekelijks in beweging zijn en werken aan je gezondheid. Op eigen niveau een oefeningen kunnen uitvoeren met kettlebells. Bij ons is iedereen welkom!

Elske de Beus

TRAINER

Ik heb een eigen bedrijf in de schoonheidsbranche en naast mijn werk vind ik sporten, in beweging blijven en gezonde voeding erg belangrijk. 
Sinds 3 jaar heb ik personal training van Luno van KR8 PT en daar behaal ik veel resultaat bij. Afgelopen april heb ik het diploma voor fitness trainer A behaald en ben ik gestart met de opleiding voor Personal Training.
 
In juni ben ik samen met Nikki gestart met Bootcamp lessen te geven onder de naam “Bl4ze”!

Nikki Hazendonk

Trainer

Na 14 jaar voor de Rijksoverheid gewerkt te hebben heb ik er voor gekozen om mijn hart en passie te gaan volgen en mijn dienstverlenende skills op een andere manier in onze samenleving in te zetten.
De opleiding Coördinator sport bewegen en gezondheid heb ik bijna afgerond en zal hierna mijn nieuwsgierige sportieve prikkel uitbreiden met de opleiding NASM welke nog meer gericht is op personal training.
Ik ben zelf al 4 jaar fanatiek aan het trainen bij KR8T PT.

ERVAAR HET ZELF

Ervaar zelf onze bootcamp trainingen

Bootcamp is ervaren. En willen jou laten ervaren wat wij kunnen, maar vooral wat JIJ kan. Onze kracht is jou te motiveren en uit te dagen op een realistische manier. Hierdoor ga je ervaren wat jij allemaal kunt. 

Mensen onderschatten zichzelf of zeggen tegen zichzelf dit kan ik niet of lukt mij niet. En daar ligt onze kracht.

Jij kan het namelijk wel. En wij geven jouw de tools en motivatie zodat jij ook in jezelf gaat geloven.

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Een 3 maanden Try Out voor €149,-

jouw voordeel €19,-

Ben jij even helemaal klaar met de corona-kilo’s, een laag energielevel en wil jij een flinke boost? Dan is onze 3 maanden Bootcamp Try-out de perfecte oplossing!

Free Try Out 2 weken

jouw voordeel €28,-

Omdat we sneller groeien dan verwacht hebben wij maar 7 plekken per maand om een Try-Out in te plannen. Als jij je snel aanmeldt dan behoor jij tot 1 van de 7 gelukkigen.

Ik weet wat ik wil, en nu?

Opgeven doen we in 2 stappen:
• Vul het formulier in
• Wij nemen contact met je op binnen 2 uur.

Je hoeft nog niks af te rekenen dat komt later allemaal. Laten we eerst eens een kopje koffie drinken om te kijken of wij wel geschikt zijn voor jou.

Opgeven doen we in 2 stappen:
• Vul het formulier in
• Wij nemen contact met je op binnen 12 uur.

Je hoeft nog niks af te rekenen dat komt later allemaal. Laten we eerst eens een kopje koffie drinken om te kijken of wij wel geschikt zijn voor jou.

Ben jij klaar voor de begeleiding die jij verdient?

Meld jezelf aan via onderstaand formulier. Wij nemen telefonisch contact met je op om je uit te nodigen om een langs te komen, de locatie te bekijken en kennis te maken onder een heerlijke bak koffie.

Telefoonnummer

+31 6 37 33 12 46 

KR8 personal training culemborg

Pascalweg 23-C1 4104BE Culemborg

KR8 personal training tiel

Lutterveldweg 3 4005 LD Tiel