Bl4ze Bootcamp Culemborg

Een leuke bootcamp met meer dan alleen rennen, springen en opdrukken. Iedereen is bang voor die eerste stap. Onze trainers helpen jou vanaf het eerste moment en zullen je laten zien dat bootcamp juist leuk is. En het is ook nog eens in de buitenlucht. Super tof toch. Waar wacht jij nog op?

Bl4ze Bootcamp Culemborg

Bl4ze Bootcamp voor iedereen

Bij bootcamp denk je al snel aan schreeuwen, push-ups of springen. Dit is niet waar Bl4ze Bootcamp voor staat.

Het klinkt leuk zo’n uitdagende bootcamp maar voor het gros van de mensen is het niet vol te houden of te zwaar. Wij staan voor een combinatie tussen uitdagend trainen én veilig trainen. Door middel van kettlebells hebben wij de perfecte manier gevonden om voor iedereen een passende training neer te zetten.

Wij helpen uitsluitend mensen die: 

• Op een veilige manier willen trainen 
• Onzeker zijn voor het niveauverschil bij andere bootcamp trainers.
• Krachttraining willen ontdekken op een leuke manier

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen?

Wij zijn zelf al jaren actief als sporter én ooit begonnen als lid bij KR8 Personal Training. Na meerdere jaren personal training te hebben gevolgd hebben wij zelf mogen ervaren wat krachttraining kan doen. Het geeft een ontzettend goed gevoel als je de training er weer op hebt zitten. 

Dit goede gevoel willen wij jullie ook meegeven met elke training. Het is verslavend als je merkt dat je lichaam sterker wordt en je meer energie krijgt.

Door het op een leuke én realistische manier uit te voeren is het perfect om lang te blijven doen. Zoals wij altijd zeggen, het gaat om de kleine stappen die je kunt volhouden.

Bl4ze Bootcamp Culemborg
Bl4ze Bootcamp Culemborg
Bl4ze Bootcamp Culemborg

Waarom je voor Bl4ze Bootcamp kiest

Uitdaging

Trainingen zijn uitdagend en altijd binnen jouw grenzen. Het is een bootcamp voor iedereen waarbij elke persoon wordt uitgedaagd.

Plezier

Veel fun tijdens de trainingen en toegankelijk voor iedereen. De lessen bieden veel variatie.

Kennis

Trainers met kennis die weten wat ze doen. Wij helpen jou te bewegen op een manier waardoor je geen blessures krijgt.

Groepsles Bl4ze Bootcamp training in Culemborg

Hier geloven wij in

Bij BL4ZE Bootcamp draait het om volhouden, wekelijks in beweging zijn en werken aan je gezondheid. Op eigen niveau een oefeningen kunnen uitvoeren met kettlebells. Bij ons is iedereen welkom!

ee bd  eaa badad

Wij staan voor je klaar!

Wij hebben het onze missie gemaakt om jou op de best mogelijke manier te helpen. Dit doen wij door ons constant te verbeteren en te blijven leren. Zo is het bij ons een vereiste om een relevant diploma in het bezit te hebben. 

Marc Blokvoort

Bootcamp trainer

Nicky van Soest

Oprichter

Elske de Beus

Personal Trainer en Bootcamp trainer

Luno van Vlaanderen

Oprichter
Foto Elske

Elske de Beus

TRAINER

Ik heb een eigen bedrijf in de schoonheidsbranche en naast mijn werk vind ik sporten, in beweging blijven en gezonde voeding erg belangrijk. 
Sinds 3 jaar heb ik personal training van Luno van KR8 PT en daar behaal ik veel resultaat bij. Afgelopen april heb ik het diploma voor fitness trainer A behaald en ben ik gestart met de opleiding voor Personal Training.
Bootcamp instructeur Marc

Marc Blokvoort

Trainer

Ik ben zelf werkzaam bij Defensie. Hierin is sporten en bewegen een belangrijk onderdeel. Ik ken Luno en Nicky vanuit mijn omgeving en zo ben ik aan het werk geraakt als bootcamp instructeur.
Het is leuk om mensen te helpen en te motiveren bij het sporten. Ik vind het belangrijk dat mensen plezier hebben in het sporten. 
Groepsles Bl4ze Bootcamp training buiten Culemborg

Doe eens mee met een les

Bootcamp is ervaren. En willen jou laten ervaren wat wij kunnen, maar vooral wat JIJ kan. Onze kracht is jou te motiveren en uit te dagen op een realistische manier. Hierdoor ga je ervaren wat jij allemaal kunt. 

Mensen onderschatten zichzelf of zeggen tegen zichzelf dit kan ik niet of lukt mij niet. En daar ligt onze kracht.

Jij kan het namelijk wel. En wij geven jouw de tools en motivatie zodat jij ook in jezelf gaat geloven.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Bl4ze bootcamp voor iedereen

De bootcamp is voor iedereen die heerlijk buiten wilt trainen in een groep. We gaan op verschillende locaties in Culemborg aan de slag en je ontvangt per Whatsapp de locatie. Je kunt, ongeacht je niveau, elke training mee doen. Met blessures of gebrek aan conditie bedenkt de trainer een alternatief zodat het voor iedereen leuk en uitdagend is. 

Vraag je gratis try-out aan van 2 weken!

Hoe werkt het?

Als je tijdens de proefperiode hebt ervaren hoe leuk het is, ga je samen met de instructeur kijken wel abonnement het best past. De abonnementen variëren in duur en frequentie zodat er voor iedereen iets is wat past bij het budget.

De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. De trainer past de oefeningen aan zodat jij altijd mee kunt doen.

Je hoeft zelf geen spullen mee te nemen behalve een bidon. Eventueel kun je een handdoek meenemen met warm weer.

Als je lid wordt ontvang je een e-mail met daarin informatie om onze app te downloaden. Als je een account hebt kun je daarna jezelf via het rooster aanmelden.

De bootcamp wisselt elke training van locatie. Je ontvangt via een Whats-App groep tijdig een bericht met daarin de locatie.

Lestijden