Skip to content

Bright Spot Friday

Succes vereist motivatie.

Daarom bestudeer ik motivatie meer dan ik de techniek van de oefeningen bestudeer. Na meer dan 8 jaar als coach weet ik dat de keuze van oefeningen ondergeschikt is aan je verlangen om ze uit te voeren.

Dit is wat we weten over motivatie:

Succes moet plaatsvinden voordat je gemotiveerd wordt;

Succes moet BLIJVEN gebeuren om je gemotiveerd te houden;

We herkennen niet altijd succes wanneer het gebeurt.

We zijn behoorlijk streng voor onszelf.

Dat betekent dat we onze PR-borden boven een scorebord plaatsen, we onze voortgang bijhouden in de app, en dat we elke week vijf minuten moeten nemen om te reflecteren op het GOEDE in ons leven.

De praktijk van dankbaarheid komt niet vanzelf voor iedereen. Daarom noemen we het een praktijk: het is moeilijk, we hebben er niet altijd zin in, en dan voelen we ons beter nadat we het hebben gedaan.

“Bright Spots Friday” is onze manier om onze dankbaarheid te tonen.

Elke week in Virtuagym Community plaatsen we onze “Bright Spots”: dingen die goed gingen, dingen die we vieren, en kleine ‘overwinningen’ van de week.

Bright Spots zijn niet altijd direct gerelateerd aan de training (“Ik vertelde mijn baas dat hij mijn deadline moest verlengen”), maar het uitoefenen van dankbaarheid en dankbaarheid IS een oefening.

De eerste keer zul je terughoudend zijn om je Bright Spots te delen. “Ik ken deze mensen niet echt ZO goed… ze willen niet over mijn leven horen.” Of “Ik wil niet al mijn persoonlijke spullen delen…”

Dus ik ga eerst. En ik moedig je aan om te volgen met één KLEIN Bright Spot. Maak het in het begin gerelateerd aan je training, als dat makkelijker is.

Wat heb je DEZE week GOED gedaan, het BESTE gedaan, of voor de EERSTE keer gedaan? Deel het in de Virtuagym Community onder onze post die week.

Binnen KR8 mag iedereen zichzelf zijn. Het is een veilige plek. Kijk naar jezelf, wees dankbaar en begin je weekend gelukkig.