Een eiwitrijke snack, met chocolade!
Chocolade, er zijn maar weinig mensen die het niet lekker vinden. Voor dit recept heb ik cacaopoeder gebruikt, maar ook eiwitpoeder met chocoladesmaak. Je kan altijd een andere smaak gebruiken.
Chocolade heeft een gunstige uitwerking op de bloeddruk en bloedvaten door de antioxidanten die het bevat. Teveel eten is natuurlijk nooit goed. Maar af en toe jezelf iets lekkers gunnen mag.
Hoe heb ik dit gemaakt?
Ingrediënten:
- 3 eieren
- 1 blik zwarte bonen
- 1 eetlepel Cacaopoeder
- 30gr eiwitpoeder chocolade
- Bakpoeder
- 50gr honing
- Gemengde noten als garnering.
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Doe de zwarte bonen in een vergiet, spoel ze goed af en dep ze droog met keukenpapier.
Blend de zwarte bonen met de keukenmachine of staafmixer tot een glad geheel.
Doe de honing, eieren, eiwitpoeder, bakpoeder en cacaopoeder erbij en mix dit helemaal tot een glad geheel.
Vet een ovenschaal in met olie, of gebruik bakpapier.
Garneer met de noten en plaats 30 minuten in de oven.
Laat volledig afkoelen.
Eet smakelijk!