fbpx

Duo Personal Training

Personal Trainer Luno geeft duo training met de battlerope
Duo Personal Training

Ben jij klaar om de eerste stap richting een krachtige levenswijze te zetten?

Samen sta je sterk. En zeker in de sportschool zie je dit vaak terugkomen. En dat maakt het juist extra leuk als je met je vriend, man of vrouw, familielid of collega aan de slag kan gaan. Alleen soms heb je zoveel te vertellen dat je een uur verder bent, de sportschool uitstapt, en erachter komt dat je eigenlijk nauwelijks iets hebt gedaan. Tijdens de Duo Personal Training leer je nog beter samenwerken en staat jullie doelstelling centraal. Je personal trainer laat jullie zelfs het plezier van sporten ervaren!

 

 

Ik heb interesse in Duo Personal Training

Duo personal Training KR8

Waarom kies jij voor KR8 Duo Personal Training?

 

  • Werken aan een duurzaam resultaat
  • Een Duo Personal Training wanneer het jou uitkomt
  • ⇒ Een coachingsapp met trainingsschema en voedingsadvies
  • Deskundige trainers
  • Effectieve training op maat
  • Behalen van persoonlijke doelen
  •  De kosten betaal je met z’n tweeën
  • Uitgebreide faciliteiten en apparaten bij een sportschool

Je Personal Trainer

Vanaf het eerste moment werk je met een trainer die professioneel te werk gaat en kennis heeft van een breed scala aan onderwerpen. In een duo personal training merk je pas echt het enthousiasme van de trainer. De training draait namelijk om het vinden tussen de balans om het duo uit te dagen en het een leuke training te maken. De eerste stap bezet uit het beter leren kennen van elkaar door middel van een intake. Het doel van jullie is belangrijk en samen worden verschillende zaken besproken.

De aanpak van KR8

Je hebt kennisgemaakt met je personal trainer en de sportschool. Op basis van jullie doel als tweetal wordt er een aanpak opgezet. Alle relevante zaken zoals blessures, leeftijd, trainingsniveau en privé-omstandigheden worden in kaart gebracht om het optimale resultaat te gaan behalen. Door middel van de coachingsapp van KR8 helpen wij bij het opzetten van een trainingsschema, een voedingsadvies en het in kaart brengen van je slaappatroon.

De plank toegepast in een duo personal training

Jullie persoonlijke training

 

Elke week bepaal je zelf wanneer jullie trainen. Op elk moment kan je training worden ingepland, 7 dagen in de week. De combinatie van intensief trainen en gezelligheid zorgt ervoor dat je jullie persoonlijke doelen behalen. De training vindt plaats binnen Healthcenter Culemborg en de verschillende ruimtes en apparaten. Door de kennis van de personal trainer voer je de oefeningen perfect uit en kan je blessurevrij blijven sporten.

 

Het totale KR8 pakket

 

Bij KR8 weten wij dat er meer is dan alleen een training. Je privé-situatie en hoe jij in je vel zit zijn een aantal zaken die mee spelen. Wij bieden meer dan een training aan. Je trainer staat voor je klaar als je hem nodig hebt, je te motiveren als het tegen zit en even te praten als je het moeilijk hebt.