fbpx

Personal Training

Kies voor jezelf met personal training

Personal Trainer voert chest press uit tijdens Personal Training

Verschillende keren heb je het geprobeerd, een sportschool ingestapt, een doel gesteld en het sporten kan beginnen. De eerste keer begin je met volle moed in de jungle van apparaten en fitte mensen. Je kijkt een paar keer rond, gaat zitten op een krachtapparaat en hebt eigenlijk geen flauw idee wat je moet doen. Snel loop je richting de fiets, en ga je 20 minuten fietsen met op het scherm Tellsell reclames. Wij snappen dan meteen dat sporten in de sportschool hartstikke saai is.

Lees verder en kijk of personal training past bij jou!

Herken jij jezelf in het onderstaande?

Geen resultaat

Geen motivatie

Niet de kennis

Rugklachten

Een blessure

Genoeg = genoeg

Foamrollen tijdens Personal Training KR8 Culemborg

Kies voor een krachtig lichaam en geest!

Personal trainer Luno met lid

De eerste stap

Je leert je coach kennen door middel van een uitgebreid intakegesprek. Hierin ga je dieper in op belangrijke aspecten om te werken na een optimaal resultaat. Onderwerpen die je bespreekt zijn bijvoorbeeld je privé- en werksituatie, je trainingsdoelen en voedingspatroon. Na de intake ga je aan de slag en staat de eerste training in het teken van elkaar leren kennen en kijken wat jouw ervaring is op fitnessgebied.

Je eerste training zit er op en na afloop bespreek je de training. Nu kan het echte werk beginnen en start je coach met het maken van je trainingsplan. Je personal trainer houdt precies bij hoe het gaat in de training en bewaakt de vooruitgang. Je weet precies welke stappen je maakt en je personal trainer maakt dit inzichtelijk als je dat interessant vindt.

Je personal trainer

Je hebt samen met je personal trainer een doel besproken en hier werk je naartoe in de trainingen. Je bouwt een band op en ervaart de plezier in de trainingen. Zelfs als je de trainingen niks vindt, dan sleept jouw trainer je erdoorheen. Je trainer let nauwkeurig op je om ervoor te zorgen dat jij veilig traint en geen blessures oploopt. De trainer geeft tips en motiveert je om alles uit de training te halen. Het voordeel is dat jij uitgedaagd wordt op een realistische manier. Onze trainers kenmerken zich door een enthousiaste instelling en nuchtere blik. De basis is belangrijk en wij zorgen ervoor dat jij die goed uitvoert.

Je voeding

Je bespreekt in de intake je voedingspatroon zodat jouw trainer hier een optimaal plan kan voor opstellen. Stap voor stap ga je aan de slag om gewoontes te verbeteren en aan te pakken. Bepaalde gewoontes die voorheen ervoor zorgde dat je in de fout ging nemen af. In plaats hiervan komen er gewoontes voor terug die resultaat garanderen. In onze voedingsapp hou je precies bij wat je eet en je coach kijkt mee. De verhoudingen tussen de eiwitten, vetten en koolhydraten worden optimaal ingesteld op een manier wat past bij je levensstijl. Wij zullen je niet dwingen om bepaalde producten te eten, maar in overleg zoeken wij een voedingspatroon wat past bij jou!

Personal Trainer Nicky in een Personal training

Je personal training

Elke week train je onder begeleiding van je personal trainer op een moment wat jou het best uitkomt. Alle dagen van de week is er de mogelijkheid om je training in te plannen. De personal training duurt 30 of 60 minuten en wordt bepaald door jou doel en trainingsniveau.

Het totale pakket

Er is meer dan alleen een training. Met je personal trainer ga je gericht te werk aan een gezonde levensstijl. Je coach helpt met vragen, je motiveren als het even tegenzit, op een verantwoorde manier met voeding om te gaan, blessurevrij te trainen en vooral streven naar je eigen KR8!

Bij KR8 Personal Training heb je altijd een persoonlijke aanpak!