fbpx

Small Group Training

Circuit tijdens een small group training KR8 Culemborg
Small Group Training

Ben jij klaar om de eerste stap richting een fitte levenswijze te zetten?

Jullie hebben het bedacht, al je vrienden of collega’s op het werken blijven niet achter, en samen gaan jullie aan de slag. In een kleine groep worden jullie door een personal trainer uitgedaagd en trainen jullie op een leuke en verantwoorde manier. Geen blessures, geen gekke dingen, maar vooral resultaat en een top training.

 

 

Ik heb interesse in Small Group Training

Small group personal training Culemborg

Waarom kies jij voor KR8 Small Group Training?

 

  • Werken aan een duurzaam resultaat
  • Een training wanneer het jullie uitkomt
  • Deskundige trainers
  • Teambuilding voor op het werk of in een vriendengroep
  • Behalen van persoonlijke of groepsdoelen in groepsverband
  •  De kosten kun je verdelen onderling
  • Optionele coachingsapp met trainingsschema en voedingsadvies
  • Uitgebreide faciliteiten en apparaten bij een sportschool of op locatie

Je personal trainer

In een groep kan het lastig zijn om op een leuke, maar intensieve manier te trainen. Jouw personal trainer zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd wordt. Er wordt rekening gehouden met blessures en niveauverschil. Met z’n allen beginnen jullie aan de training om er een leuk en intensief uur van te maken. De uitstekende kennis van de trainer komt terug door een effectieve opbouw waarbij alle belangrijke spieren aanbod komen. Door de ervaring van de trainers kunnen wij snel schakelen tussen oefeningen om vanuit hier te anticiperen op blessures of pijntjes

De aanpak van KR8

Je leert je personal trainer kennen om vanuit daar als groep stappen te maken. De kunst van KR8 is een training uitdagend en passend te maken voor zowel de groep als op individueel niveau. Elke week volgt er een training en samen met je trainer kijk je verder dan alleen de small group training. We bespreken gewoontes, voeding en andere relevante onderwerpen. Ieder lid van de groep bepaalt zijn persoonlijke doelen, en hier wordt de vooruitgang van bijgehouden in onze coachingsapp.

Circuitvorm met verschillende oefeningen tijdens een small group training

Jullie persoonlijke training

 

Elke week train je onder begeleiding van je personal trainer op een moment wat jullie het best uitkomt. De groep bestaat uit 3 tot 6 personen.. De trainingen bestaan uit uitdagingen op individueel vlak en in teamverband. Elke training verbetert de samenwerking tussen jullie en je merkt dat je steeds sterker en fitter wordt. Als groep ervaren jullie elke training als leuk, maar uitdagend.

Personal Trainer Nicky geeft uitleg tijdens small group training

Het totale KR8 pakket

Er is meer dan alleen een training. Met je trainer ga je gericht te werk aan een gezonde levensstijl. Je coach helpt met vragen, je motiveren als het even tegenzit, op een verantwoorde manier met voeding om te gaan, blessurevrij te trainen en vooral streven naar je eigen KR8!