Er zat even een weekje tussen, maar we hebben weer een recept!
Wat een week! Onze eigen studio is zo goed als af. Na 6 maanden trainen we in Culemborg ook weer binnen!
In onze studio zit een keukentje. Dat betekend dat de recepten zich weer kunnen verplaatsen naar de keuken van Kr8. En wat zal vooral Nicky daar blij mee zijn.
Met dit warme weer heb je soms minder zin om uitgebreid te koken of om een warme maaltijd te eten. Deze couscous maaltijd is fris, simpel en snel klaar, goed te bewaren in de koelkast en je hoeft het niet warm te eten.
Ingrediënten:
- 200gr couscous.
- 400ml groentebouillon.
- 1 mango.
- 1/2 avocado.
- Voorgebraden kipreepjes a 150gr. OF gemarineerde tofu blokjes als vegetarische optie.
- Bosje koriander. (optie)
- Handje honingtomaten.
- 1 komkommer.
Bereiding:
Begin met het koken van de bouillon. Als dit kookt voeg je de couscous toe en zet je de kookplaat uit. De water wordt helemaal opgenomen door de couscous. Wel tussendoor blijven doorroeren!
Snijd de tomaten in partjes, de mango, avocado en komkommer in kleine blokjes.
Knip de koriander fijn. (koriander is een optie)
Voeg alle ingrediënten toe aan de couscous. Goed mengen.
Eet smakelijk.