... ... Ervaring met Personal Training van Jolanda - KR8 PT Skip to content

Het verhaal van Jolanda

Jolanda tijdens haar traject bij KR8 Personal Training

Ervaring met personal training

Ruim anderhalf jaar geleden ben ik begonnen met Personal Training bij KR8. Ik had totaal geen ervaring met personal training of wat ik er van kon verwachten.

De extra kilo’s na de all-inclusive vakantie in Griekenland en het algehele gevoel van onbehagen dat ik al een tijd had hebben mij toen over de streep getrokken om er iets mee te gaan doen.
Ik heb contact opgenomen met KR8 en na een goed intakegesprek heb ik door middel van een proeftraining had ik de eerste ervaring met Personal Training. Na de proeftraining was ik meteen enthousiast.

 

Gediplomeerd en professioneel

De trainers van KR8 zijn gediplomeerd, professioneel, vriendelijk en stellen je op je gemak. Samen met mijn trainer heb ik de doelen bepaald en stapje voor stapje hebben ze mij gericht begeleid om mijn doelen te bereiken. En de doelen worden tot op de dag van vandaag iedere keer weer bijgesteld, waardoor ook de uitdaging blijft.

Uit de eerste meting anderhalf jaar geleden bleek inderdaad dat mijn lichaamswaarden niet goed waren en dat verklaarde dan ook het gevoel van onbehagen. Mijn BMI was te hoog en het vetgehalte in zijn algemeenheid en tussen mijn organen was te hoog. Na het eerste halfjaar twee keer per week een half uur Personal Training in combinatie met het volgen van de haalbare voedingsadviezen had ik mijn streefgewicht al bereikt! Ruim 12 kg afgevallen van 74,6 kg naar 62,5 kg. Daarna kwam de uitdaging om het gewicht in stand te houden wat mij na anderhalf nog steeds goed lukt. En ik drink nog steeds een wijntje en eet nog steeds lekkere hapjes.

En nu ben ik vooral bezig met het verminderen van vetmassa en spiermassa opbouwen om ervoor te zorgen dat ik mij lekker blijf voelen en dat mijn lichaam ondanks het ouder worden in model blijft. Geen vet meer onder de armen en op mijn buik. Buikspieren en gespierde armen en benen zijn ervoor in de plaats gekomen. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en ik ben dankbaar dat de trainers van KR8 dit met mij voor elkaar hebben gekregen. Een aanrader voor iedereen; het maakt niet uit hoe oud je bent! Laat de zomer maar komen met alle mooie momenten. Ik ben er wederom klaar voor😊