PERSONAL TRAINERS

Geïnteresseerd in Personal Training? Ervaar dan gratis personal training onder begeleiding van een ervaren en deskundige Personal Trainer in Culemborg of Tiel door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Onze trainers zijn deskundig, professioneel en gepassioneerd. Naast een goede opleiding hebben alle trainers zelf voldoende uren gemaakt in de sportschool. Er zal geen oefening zijn die wij zelf niet hebben getest, en daar zit meteen onze kracht. Wij verkopen geen onzin, maar wetenschappelijke onderbouwde informatie waar jij wél succes mee gaat behalen.

Reviews

wat onze klanten zeggen

waarom kies je voor de trainers bij kr8

Deskundige trainers

Op alle vlakken wordt je ondersteund door je trainer. Je trainer heeft de kennis die nodig is om samen met jou doelen te behalen.

Traject op maat

De basis van je programma bestaat uit krachttraining specifiek op je doel afgestemd in combinatie met concrete gedragsdoelen.

Stok achter de deur

Je trainer motiveert je om consistent te blijven trainen én bewegen. Als het even tegenzit zorgt hij of zij dat jij toch gaat trainen en daarna boordevol energie weggaat.

ONZE TRAINERS

Leer de trainers
kennen

Lea Suitela

personal trainer

In Culemborg ben ik al jaren actief in de sport. Ik heb veel groepslessen mogen verzorgen in de lokale sportschool. Mijn kennis heb ik verbreed door bij de fysio fitness- en groepslessen te geven. Vanaf sept 2022 ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan als personal trainer bij KR8 pt.

Mats Schotanus

personal trainer

Mijn hele leven heb ik gesport o.a. hardlopen, tennis en later krachttraining. Door het trainen ontwikkelde in een positieve mindset, at ik gezonder en was ik veel productiever. Ik werd verliefd op het trainen.
Dit is wat ik jou mee wil geven: leer een doel hebben in je leven en blijf in jezelf investeren! Ik hoop je snel te zien in Tiel.

KR8 Personal Trainer Victor

VICTOR THOMAS

personal trainer

Mijn passie is kennis aan andere overbrengen, samen naar doelen toewerken en andere te zien groeien geeft mij voldoening. Door coachen krijg ik ontzettend veel energie, de mensen waarmee je werkt zijn dankbaar en zien jou als voorbeeld. Fitness is voor mij een manier om mijzelf gezond te voelen. Hopelijk kan ik je met mijn kennis helpen om een beter versie van jezelf te worden!

NICKY VAN SOEST

personal trainer, EIGENAAR

Van jongs af aan doe ik fanatiek aan sport, in en buiten de sportschool. Momenteel train ik gemiddeld 4 keer per week. Alles wat ik anderen adviseer heb ik eerst zelf uitgeprobeerd. Vanuit deze ervaring weet ik precies wat werkt. Samen bepalen we realistische doelen en kijken we wat bij jou goed werkt. Door een combinatie van hard trainen, een haalbare aanpak en passie behalen we jouw doelen.

LUNO VAN VLAANDEREN

personal trainer, EIGENAAR

Bewegen is mijn passie, een manier van leven. Ik kan je op een veilige, uitdagende manier begeleiden. Deze kennis heb ik opgedaan bij de CIOS en de NASM. Met mijn aanvulling van medisch fitness kan ik mensen met blessures specifieke begeleiding bieden. Denk dus niet dat je niet kunt sporten door blessures! Samen gaan we op verantwoorde wijze ook jouw doel halen.

Ben jij klaar om eens gezellig een bak koffie te drinken? Boek nu je gratis proefperiode.