Skip to content

PERSONAL TRAINERS MET EEN PASSIE VOOR KRACHTTRAINING

Onze trainers zijn deskundig, professioneel en gepassioneerd. Naast een goede opleidingsbasis hebben alle trainers zelf voldoende vlieguren gemaakt in de sportschool. Er zal geen oefening zijn die wij zelf niet hebben getest, en daar zit meteen onze kracht. Wij verkopen geen onzin, maar wetenschappelijke onderbouwde informatie waar jij wél succes mee gaat behalen.

0
OPGERICHT
0
TRAINERS
0
DOELEN BEHAALD
 • Amarante Mulder
  Amarante Mulder Personal Trainer

  Mijn passie voor sporten en voeding heb ik om kunnen zetten in mijn werk. Sporten is voor mijzelf een leefstijl geworden. Naast dat ik personal trainer ben haal ik ook veel energie uit de groepslessen die ik geef bij Healthcenter Culemborg. Samen gaan wij jouw doel bereiken. Wij zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt op de lange termijn.

 • Bryan Mulder
  Bryan Mulder Personal Trainer

  Van kleins af aan ben ik al bezig met sport. Eerst vooral voetbal. Ik ben sinds mijn 16e in de gym te vinden! Toen de resultaten kwamen was ik verkocht. Ik gun jou dit ook! Doormiddel van PT en mijn gerichte coaching gaan we al jouw doelen behalen, misschien wel doelen die je nooit had durven dromen.

 • Luno van Vlaanderen
  Luno van Vlaanderen Personal Trainer en oprichter

  Bewegen is mijn passie, een manier van leven. Ik kan je op een veilige, uitdagende manier begeleiden. Deze kennis heb ik opgedaan bij de CIOS en de NASM. Met mijn aanvulling van medisch fitness kan ik mensen met blessures specifieke begeleiding bieden. Denk dus niet dat je niet kunt sporten door blessures! Samen gaan we op verantwoorde wijze ook jouw doel halen.

 • Nicky van Soest
  Nicky van Soest Personal Trainer en oprichter

  Van jongs af aan doe ik fanatiek aan sport, in en buiten de sportschool. Momenteel train ik gemiddeld 4 keer per week. Alles wat ik anderen adviseer heb ik eerst zelf uitgeprobeerd. Vanuit deze ervaring weet ik precies wat werkt. Samen bepalen we realistische doelen en kijken we wat bij jou goed werkt. Door een combinatie van hard trainen, een haalbare aanpak en passie behalen we jouw doelen.

 • Victor Thomas
  Victor Thomas Personal Trainer

  Mijn passie is kennis aan andere overbrengen, samen naar doelen toewerken en andere te zien groeien geeft mij voldoening. Door coachen krijg ik ontzettend veel energie, de mensen waarmee je werkt zijn dankbaar en zien jou als voorbeeld. Fitness is voor mij een manier om mijzelf gezond te voelen. Hopelijk kan ik je met mijn kennis helpen om een beter versie van jezelf te worden!

KOM GEZELLIGS LANGS VOOR EEN BAKJE KOFFIE

Je kunt gratis een kennismaking aanvragen met één van de trainers. Wij helpen jou graag met het bereiken van een gezonde levensstijl. Een eerste stap is lastig, maar wij helpen jou op weg. Er is altijd een gratis kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen.