fbpx

ONTMOET DE PERSONAL TRAINERS

Onze trainers zijn deskundig, professioneel en gepassioneerd. Naast een goede opleidingsbasis hebben alle trainers zelf voldoende vlieguren gemaakt in de sportschool. Er zal geen oefening zijn die wij zelf niet hebben getest, en daar zit meteen onze kracht. Wij verkopen geen onzin, maar wetenschappelijke onderbouwde informatie waar jij wél succes mee gaat behalen.

Nicky

Van jongs af aan doe ik fanatiek aan sport, in en buiten de sportschool. Momenteel train ik gemiddeld 4 keer per week. Alles wat ik anderen adviseer heb ik eerst zelf uitgeprobeerd. Vanuit deze ervaring weet ik precies wat werkt. Samen bepalen we realistische doelen en kijken we wat bij jou goed werkt. Door een combinatie van hard trainen, een haalbare aanpak en passie behalen we jouw doelen.

Personal Trainer Nicky
Personal Trainer Luno

Luno

Bewegen is mijn passie, een manier van leven. Ik kan je op een veilige, uitdagende manier begeleiden. Deze kennis heb ik opgedaan bij de CIOS en de NASM. Met mijn aanvulling van medisch fitness kan ik mensen met blessures specifieke begeleiding bieden. Denk dus niet dat je niet kunt sporten door blessures! Samen gaan we op verantwoorde wijze ook jouw doel halen.

Victor

Mijn passie is kennis aan andere overbrengen, samen naar doelen toewerken en andere te zien groeien geeft mij voldoening. Door coachen krijg ik ontzettend veel energie, de mensen waarmee je werkt zijn dankbaar en zien jou als voorbeeld.

Fitness is voor mij een uitlaatklep en een manier om mijzelf fit en gezond te voelen. Hopelijk kan ik je met mijn kennis en visie jou helpen om een beter versie van jezelf te worden!

Personal Trainer Victor Thomas

KOM LANGS EN LEER ONS KENNEN.

Je kunt gratis een kennismaking aanvragen met 1 van de trainers. Wij helpen jou graag met het bereiken van een gezonde levensstijl.