ONZE DIENSTEN

Geïnteresseerd in Personal Training? Ervaar dan gratis personal training onder begeleiding van een ervaren en deskundige Personal Trainer in Culemborg of Tiel door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Personal Training

Duo Personal Training

Small group Training

FAQ

Ik heb geen tijd om te trainen. Wat nu?

Een hectische agenda maakt het uitdagend om een training in te plannen (weten wij als geen ander). Alleen vergeet niet, er is altijd een plek in onze agenda. Wij trainen 7 dagen in de week, de hele dag. Bij twijfel of personal training in jouw agenda past? Kijk dan eens naar een proefperiode. De perfecte manier om te kijken of het haalbaar is.

Ik heb last van een blessure, kan ik starten?

Het trainen met blessures kan vervelend en demotiverend zijn. Juist door het trainen met een personal trainer kan je wel aan de slag. Samen bepaal je welke bewegingen wel en niet gaan en welke spieren getraind moeten worden. Je traint om pijnlijke bewegingen heen en kunt als nog progressie boeken.

Hoelang duren de trajecten?

Als je begint met personal training dan doen wij dat niet voor 12 weken. Wij gaan de samenwerking aan voor de lange termijn. Voor sommige is dat een bezwaar, alleen juist de samenwerking aangaan voor een lange tijd zorgt voor duurzame verandering. Iets waar jij je leven lang plezier van hebt. Bij twijfel, neem contact met ons op. Wij zijn flexibel en denken graag mee!

Wat kost personal training?

Uiteindelijk moet je voor jezelf de afwegingen maken. Wij kunnen niet in jouw portemonnee kijken. Er is alleen niets waar je zoveel voor terugkrijgt als je gezondheid. Sporten bij ons kan vanaf €29,50 per training.