Skip to content

DUO PERSONAL TRAINING

Met Duo Personal Training sta je samen sterk. Zeker in de sportschool. Met deze vorm van trainen kun je samen met je partner, familielid, vriend of vriendin trainen. Tijdens de training leer je nog beter samenwerken en staat jullie doelstelling centraal. Je personal trainer laat jullie zelfs het plezier van sporten ervaren.

“Een training om het maximale uit elkaar te halen”

Aan de slag met Duo Personal Training

Vanaf het eerste moment werken jullie met een trainer die professioneel te werk gaat en kennis heeft van een breed scala aan onderwerpen. In een Duo Personal Training merk je pas echt het enthousiasme van de trainer. De training draait namelijk om het vinden tussen de balans om het duo uit te dagen en het een leuke training te maken. De eerste stap bestaat uit het beter leren kennen van elkaar door middel van een intake. Het doel van jullie is belangrijk en samen worden verschillende zaken besproken. Elke training zorgt de personal trainer ervoor dat jullie uitgedaagd worden zowel individueel en als duo.

een op een training

Voeding

In de intake bespreek je jullie voedingspatroon zodat je trainer precies weet wat er moet gebeuren om resultaat te behalen. Stap voor stap ga je aan de slag om gewoontes te verbeteren en aan te pakken. Het resultaat zijn gewoontes waarmee je een gezonde levensstijl vast kunt houden. In onze voedingsapp houd je precies bij wat je eet en je coach kijkt mee. De verhoudingen tussen de eiwitten, vetten en koolhydraten worden optimaal ingesteld op een manier die past bij jouw levensstijl. Wij zullen je niet dwingen om bepaalde producten te eten, maar in overleg zoeken wij een voedingspatroon dat bij jou past!

Wanneer komen jullie langs voor Duo Personal Training?

Iedere week bepalen jullie zelf wanneer jullie trainen. De Duo Personal Training kan op elk moment worden ingepland, 7 dagen in de week. De combinatie van intensief trainen en gezelligheid zorgt ervoor dat jullie je persoonlijke doelen behalen. De training vindt plaats binnen Healthcenter Culemborg en de verschillende ruimtes en apparaten worden hiervoor gebruikt. Door de kennis van de personal trainer voeren jullie de oefeningen perfect uit en kunnen jullie blessurevrij blijven sporten. Neem contact op via +316 55 80 32 25 en plan een kennismakingsgesprek in.

INTERESSE?

Interesse in Duo Personal Training?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.