Skip to content

LEES WAAROM ONZE AANPAK WERKT

Wij werken met een doel én een visie. Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen bij het vinden van een krachtig lichaam en een gezond leven. Lees nu hoe wij jou kunnen helpen.

ONS DOEL

In oktober 2018 is KR8 Personal Training opgericht door eigenaren Luno van Vlaanderen en Nicky van Soest. Om ons heen en op social media zagen wij tot onze verbijstering veel zaken waar wij van schrikken. Zo had je diëten die niet vol te houden waren en trainingen waarbij je neervalt.

Onze visie is ontstaan door onze nuchtere blik op krachttraining. Wij geloven namelijk in het trainen van je spieren en krachtiger worden. Ieder op zijn eigen niveau natuurlijk! Maar wel een uitdagende krachttraining aangepast op jouw doel.

DOELGERICHT

Een gericht doel stellen, dat is wat KR8 kenmerkt. Samen met je personal trainer werk je heel gericht aan jouw doelen die op jouw wensen zijn afgestemd.

PLEZIER

Plezier in de trainingen staat bij ons voorop. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend. Je bouwt bovendien een leuke band op met je personal trainer.

REALISTISCH

Realistisch vinden onze personal trainers heel belangrijk, uiteraard op basis van jouw wensen. De trainers kijken naar wat haalbaar is en wat bij jou past.

PROFESSIONEEL

Onze personal trainers zijn vakkundig opgeleid, ervaren en gepassioneerd. Tevens kunnen zij jou helpen bij blessures of andere beperkingen.

Ontvang elke maand max. 2 mails voor handige tips en tricks.

MISSIE

Gezonder, fitter en sterker maken van mensen, dat is waar KR8 Personal Training voor staat. Dit doen wij vanuit jarenlange ervaring, liefde voor het vak en een nuchtere blik op krachttraining. Wij hanteren daarbij een realistische aanpak met uitdagende doelstellingen en tegelijkertijd staat plezier in de trainingen voorop. We zijn geen voorstanders van diëten, we willen een gezonde levensstijl voor de lange termijn. Een levensstijl die voor jouw werkt, en niet een advies wat niet vol te houden is.

Onze visie is het fit en krachtig maken van zoveel mogelijk mensen in onze omgeving! Dit doen wij samen met onze leden. Door al onze leden te informeren en te vertellen waarom iets werkt, en waarom iets niet werkt, hopen wij onze omgeving op de hoogte te brengen van de voordelen van beweging en krachttraining.

Uiteindelijk zijn onze leden onze ambassadeurs. Samen is het ons doel om iedereen in beweging te krijgen en te streven naar een krachtig lichaam en geest! 

“ONZE OVERWINNING IS DIE VAN JOU!”

ONZE AANPAK

Onze aanpak is gebaseerd op krachttraining en de vele voordelen van krachttraining. Psst, hier lees je meer over die voordelen.

Bij KR8 stimuleren en informeren wij onze leden. Wij zeggen niet alleen wat ze moeten doen, maar ook waarom wij je een bepaald advies geven. Bij ons zul je ook geen onrealistische adviezen ontvangen omtrent training of voeding. Geen dieet waarbij je geen brood mag, niet mag drinken of niet mag snoepen. Uiteindelijk draait het in het vinden van een aanpak die werkt voor jou!

Het vinden van een aanpak begint bij het invullen van een intake formulier via onze app. Op basis hiervan stelt jouw coach een persoonlijk plan op en staan de eerste trainingen in het teken van kijken wat jij kan, leuk vindt en waar de focus ligt. Hierna wordt er een beginmeting gedaan en een persoonlijk doel gesteld.

Elke week train je 1, én het liefst 2 keer om maximaal resultaat te behalen. Vervolgens vindt er elke eerste week van de maand een uitgebreide evaluatie plaats waarbij je voeding, training, gedrag en herstel besproken worden. Er wordt gekeken naar je voedingspatroon en waar indien nodig nog aanpassingen gemaakt om nog meer resultaat te behalen.

ERVAAR PERSONAL TRAINING MET GRATIS PROEFPERIODE

Personal training is niet universeel. Wat werkt voor jou, werkt niet voor iedereen. Onze aanpak is gebaseerd op krachttraining gericht op jouw doel. Ervaar zelf hoe deskundig onze trainers zijn in een gratis proeftraining.

Wacht niet langer en onderneem actie richting een krachtig lichaam. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.