Geïnteresseerd in Personal Training?  Ervaar dan personal training onder begeleiding van een ervaren en deskundige Personal Trainer in Culemborg door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Personal training Culemborg in onze studio. Personal Trainer Nicky geeft een klant een tip.

Het verhaal achter KR8 Personal Training

In oktober 2018 is KR8 Personal Training opgericht door eigenaren Luno van Vlaanderen en Nicky van Soest. Om ons heen en op social media zagen wij tot onze verbijstering veel zaken waar wij van schrikken. Zo had je diëten die niet vol te houden waren en trainingen waarbij je neervalt.

Onze visie is ontstaan door onze nuchtere blik op krachttraining. Wij geloven namelijk in het trainen van je spieren en krachtiger worden. Ieder op zijn eigen niveau natuurlijk! 

Voor ons was het belangrijk dat mensen niet geloven in fabels zoals niet meer eten na 20.00 uur. Die zijn er genoeg. Wij wilden juist dat onze leden wisten wat de gedachte erachter is. Dat ze weten waarom wij iets doen. Juist daardoor gaan ze zelf de juiste beslissing maken.

Als nu niet het juiste moment is, wanneer wel?

Personal Training Culemborg. In de studio geeft Personal Trainer Luno een tip aan een klant in de plank
Personal Training Culemborg. Personal Trainer Nicky geeft tip aan klant in de lunge.
Personal Training Culemborg in actie met Personal Trainer Victor die klant een oefening met TRX voordoet.

Onze visie

Gezonder, fitter en sterker maken van mensen, dat is waar KR8 Personal Training voor staat. Dit doen wij vanuit jarenlange ervaring, liefde voor het vak en een nuchtere blik op krachttraining.

Wij hanteren daarbij een realistische aanpak met uitdagende doelstellingen en tegelijkertijd staat plezier in de trainingen voorop. We zijn geen voorstanders van diëten, we willen een gezonde levensstijl voor de lange termijn. Een levensstijl die voor jouw werkt, en niet een advies wat niet vol te houden is.

Onze visie is het fit en krachtig maken van zoveel mogelijk mensen in onze omgeving! Dit doen wij samen met onze leden. Door al onze leden te informeren en te vertellen waarom iets werkt, en waarom iets niet werkt, hopen wij onze omgeving op de hoogte te brengen van de voordelen van beweging en krachttraining.

Uiteindelijk zijn onze leden onze ambassadeurs. Samen is het ons doel om iedereen in beweging te krijgen en te streven naar een krachtig lichaam en geest! 

IMG  scaled

Werkwijze

Onze aanpak is gebaseerd op krachttraining en de vele voordelen van krachttraining. Psst, hier lees je meer over die voordelen.

Bij KR8 stimuleren en informeren wij onze leden. Wij zeggen niet alleen wat ze moeten doen, maar ook waarom wij je een bepaald advies geven. Bij ons zul je ook geen onrealistische adviezen ontvangen omtrent training of voeding. Geen dieet waarbij je geen brood mag, niet mag drinken of niet mag snoepen. Uiteindelijk draait het in het vinden van een aanpak die werkt voor jou!

Het vinden van een aanpak begint bij het invullen van een intake formulier via onze app. Op basis hiervan stelt jouw coach een persoonlijk plan op en staan de eerste trainingen in het teken van kijken wat jij kan, leuk vindt en waar de focus ligt. Hierna wordt er een beginmeting gedaan en een persoonlijk doel gesteld.

Elke week train je 1, én het liefst 2 keer om maximaal resultaat te behalen. Vervolgens vindt er elke eerste week van de maand een uitgebreide evaluatie plaats waarbij je voeding, training, gedrag en herstel besproken worden. Er wordt gekeken naar je voedingspatroon en waar indien nodig nog aanpassingen gemaakt om nog meer resultaat te behalen.

IMG

Mindset

De trainers bij KR8 Personal Training Culemborg zijn allen gecertificeerd en deskundig. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om over de juiste kennis te beschikken. Met deze kennis dagen wij jou uit om stappen te maken. Je mindset is van een ontzettend groot belang. Wij zien vaak dat tegen een hoop mensen is verteld dat ze het niet kunnen, dat ze moe zijn of dat ze gaan falen. 

Ons succes zit hem in het laten ervaren wat je allemaal wel kan! Want dit is altijd meer dan je denkt. Onze taak om het eruit te krijgen op een leuke manier.

Ontmoet ons team

Deskundig, Gediplomeerd & Gepassioneerd

Lea geen achtergrond

Lea Suitela

personal trainer

In Culemborg ben ik al jaren actief in de sport. Ik heb veel groepslessen mogen verzorgen in de lokale sportschool. Mijn kennis heb ik verbreed door bij de fysio fitness- en groepslessen te geven. Vanaf sept 2022 ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan als personal trainer bij KR8 pt.

Mats geen achtergrond

Mats Schotanus

personal trainer

Mijn hele leven heb ik gesport o.a. hardlopen, tennis en later krachttraining. Door het trainen ontwikkelde in een positieve mindset, at ik gezonder en was ik veel productiever. Ik werd verliefd op het trainen.
Dit is wat ik jou mee wil geven: leer een doel hebben in je leven en blijf in jezelf investeren! Ik hoop je snel te zien in Tiel.

KR8 Personal Trainer Victor

VICTOR THOMAS

personal trainer

Mijn passie is kennis aan andere overbrengen, samen naar doelen toewerken en andere te zien groeien geeft mij voldoening. Door coachen krijg ik ontzettend veel energie, de mensen waarmee je werkt zijn dankbaar en zien jou als voorbeeld. Fitness is voor mij een manier om mijzelf gezond te voelen. Hopelijk kan ik je met mijn kennis helpen om een beter versie van jezelf te worden!

Nicky

NICKY VAN SOEST

personal trainer, EIGENAAR

Van jongs af aan doe ik fanatiek aan sport, in en buiten de sportschool. Momenteel train ik gemiddeld 4 keer per week. Alles wat ik anderen adviseer heb ik eerst zelf uitgeprobeerd. Vanuit deze ervaring weet ik precies wat werkt. Samen bepalen we realistische doelen en kijken we wat bij jou goed werkt. Door een combinatie van hard trainen, een haalbare aanpak en passie behalen we jouw doelen.

Luno

LUNO VAN VLAANDEREN

personal trainer, EIGENAAR

Bewegen is mijn passie, een manier van leven. Ik kan je op een veilige, uitdagende manier begeleiden. Deze kennis heb ik opgedaan bij de CIOS en de NASM. Met mijn aanvulling van medisch fitness kan ik mensen met blessures specifieke begeleiding bieden. Denk dus niet dat je niet kunt sporten door blessures! Samen gaan we op verantwoorde wijze ook jouw doel halen.