Personal Training

Met één op één personal training train onder begeleiding van een personal trainer. Samen met je trainer plan je de trainingen in op een moment wat past binnen jouw agenda. Elke training is een moment waarop je trainer evalueert hoe het gaat en met concreet advies komt. Op die manier werk jij op een realistische manier aan je doelen.

“Kies voor kracht. Kies voor jezelf!”

Personal Trainer

Je hebt samen met je personal trainer een doel besproken en in de trainingen werk je hier naartoe. Je bouwt een band op met je trainer en ervaart de plezier in de trainingen. Je trainer let nauwkeurig op om ervoor te zorgen dat jij veilig traint en geen blessures oploopt. De trainer geeft tips en motiveert je om alles uit de training te halen. Het voordeel is dat jij uitgedaagd wordt op een realistische manier. Onze trainers kenmerken zich door een enthousiaste instelling en nuchtere blik. De basis is belangrijk en wij zorgen ervoor dat jij die goed uitvoert.

Voeding

In de intake bespreek je jouw voedingspatroon zodat je trainer precies weet wat er moet gebeuren om resultaat te behalen. Stap voor stap ga je aan de slag om gewoontes te verbeteren en aan te pakken. Het resultaat zijn gewoontes waarmee je  een gezonde levensstijl vast kunt houden. In onze voedingsapp houd je precies bij wat je eet en je coach kijkt mee. De verhoudingen tussen de eiwitten, vetten en koolhydraten worden optimaal ingesteld op een manier die past bij jouw levensstijl. Wij zullen je niet dwingen om bepaalde producten te eten, maar in overleg zoeken wij een voedingspatroon dat bij jou past!

Personal Training

Iedere week train je onder begeleiding van je personal trainer op een moment dat jou het beste uitkomt. Alle dagen van de week is er de mogelijkheid om je training in te plannen. De personal training duurt 30 of 60 minuten en wordt bepaald door jouw doel en trainingsniveau. Afhankelijk van je doel wordt de frequentie bepaald van het aantal trainingen. De trainingen vinden plaats in de fitnessruimten van Healthcenter Culemborg.

INTERESSE?

Interesse in Personal training?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Start typing and press Enter to search