Geïnteresseerd in Personal Training?  Ervaar dan personal training onder begeleiding van een ervaren en deskundige Personal Trainer in Culemborg door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Personal training Culemborg in onze studio. Personal Trainer Nicky geeft een klant een tip.

KR8 Personal Training Culemborg

Vraag jij je weleens af hoe je structureel kunt blijven sporten en kunt werken aan een goede gezondheid? Lees dan verder, misschien herken jij je in het volgende:

Wij bij KR8 Personal Training hebben als doel om jou hierbij te helpen. Onze passie ligt in het overbrengen van de voordelen van krachttraining en laten ervaren wat het je kan brengen. Het brengt je niet alleen een sterk lichaam, maar ook een krachtige geest. 

Als nu niet het juiste moment is, wanneer wel?

Personal Training Culemborg. In de studio geeft Personal Trainer Luno een tip aan een klant in de plank
Personal Training Culemborg. Personal Trainer Nicky geeft tip aan klant in de lunge.

1:1 Personal Training

Personal Training Culemborg in actie met Personal Trainer Victor die klant een oefening met TRX voordoet.

Je wordt een-op-een begeleidt tijdens de training. Er is altijd 100% aandacht voor jou. Wij kijken naar je houding en dagen je uit. De hele training houden wij jou scherp en motiveren jou. Niet alleen om het maximale uit de training te halen, maar ook uit jezelf buiten de trainingen.

Onze trajecten starten met een kennismaking waarbij jij centraal staat. Je ontvangt aan het einde van de gratis try-out een persoonlijk traject.

Voeding

Personal Training Culemborg in actie met Personal Trainer Nicky die een klant corrigeert in een plank variant.

Je kunt niet alleen resultaat boeken door te trainen. Het valt en staat met een balans in je voeding. Hoe wij dit doen? Door eenvoudige voedingstips. Het is niet moeilijk, afvallen of spiermassa opbouwen. Je moet in een energietekort of energieoverschot zitten. Dit hangt samen met het aan calorieën.

Wij kijken naar wat jij als individu nodig hebt. Geven concreet advies en bespreken wekelijks wat goed gaat. Uiteindelijk weet iedereen dat een appel gezonder is dan een reep chocolade.

Wat wij doen is op zoek naar de trigger van slechte eetgewoontes. Dit aanpakken met realistische aanpassingen zorgt voor succes.

Mindset

IMG

De trainers bij KR8 Personal Training Culemborg zijn allen gecertificeerd (Nasm of NL Actief) en deskundig. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om over de juiste kennis te beschikken. Met deze kennis dagen wij jou uit om stappen te maken. Je mindset is van een ontzettend groot belang. Wij zien vaak dat tegen een hoop mensen is verteld dat ze het niet kunnen, dat ze moe zijn of dat ze gaan falen. 

Ons succes zit hem in het laten ervaren wat je allemaal wel kan! Want dit is altijd meer dan je denkt. Onze taak om het eruit te krijgen op een leuke manier.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Luno van Vlaanderen

Oprichter

Nicky van Soest

Oprichter
Onze passie

Al meer dan 5jr. zijn wij actief al personal trainers. Het heeft ons enorm veel gebracht en wij willen iedereen laten ervaren hoe leuk en effectief het is. Voor je fysieke en mentale gezondheid. Wij doen dit samen met ons team van deskundige personal trainers.

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen?

We richten ons niet alleen op het trainen, we gaan voor een langdurige verandering die vol te houden is voor jou. Dit doen we door het vanuit jouw leven te bekijken. We leggen je dus niks op, maar bekijken samen wat een haalbare doelstelling of verandering is. Het mooie, dit werkt veel beter! 

Het is inmiddels al bij meer dan 200 leden bewezen.

 

Personal Training Culemborg. personal Trainer Nicky geeft advies in barbell back squat.