Skip to content

BEN JIJ KLAAR OM JE DOEL TE BEHALEN?

Onze personal trainers staan voor je klaar. Wij helpen jou bij het creëren van een krachtig lichaam. Wacht niet langer en lees waarom personal training jou verder helpt.

WAAROM JE KIEST VOOR KR8 PERSONAL TRAINING

Je hebt samen met je personal trainer een doel besproken en in de trainingen werk je hier naartoe. Je bouwt een band op met je trainer en ervaart de plezier in de trainingen. Je trainer let nauwkeurig op om ervoor te zorgen dat jij veilig traint en geen blessures oploopt. De trainer geeft tips en motiveert je om alles uit de training te halen. Het voordeel is dat jij uitgedaagd wordt op een realistische manier. Onze trainers kenmerken zich door een enthousiaste instelling en nuchtere blik. De basis is belangrijk en wij zorgen ervoor dat jij die goed uitvoert.

een op een training

ONDERSTEUNING OP ELK VLAK

  • Elke week een uitdagende training op jouw niveau. Niet te gek, maar juist effectief.
  • Advies en concrete doelen stellen om je voedingspatroon aan te passen en duurzaam te veranderen.
  • Hulp met betrekking tot het vinden van ontspanning en omgaan met stress d.m.v. bewegen.
  • Analyse van gedrag en een concreet plan om gewoontes te veranderen.

WAT ALS JE NU BEGINT?

... waar sta jij dan over 6 maanden?

Ons 1-op-1 programma is het begin van iets moois. Wat zou jij kunnen over 6 maanden als je nú begint?

Denk eens aan de energie die je hebt voor je gezin, de rust en de kracht. Dit allen krijg je bij een gezonde lifestyle.

 • Gratis proefperiode en intake
 • Fysieke nulmeting
 • Wekelijks krachttraining van onze personal trainers
 • Elke week monitoring op gedragsverandering en vooruitgang
 • Maandelijkse evaluatie en weging
 • 100% commitmentt van jouw coach die 24/7 bereikbaar is
Personal Training pull-up

“Nothing worth fighting for ever comes easy … If it’s too easy to grasp, then one should never reach for it.”

KIJK HET VERHAAL VAN NIKKI

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat als ik nog nooit heb gesport of geen conditie heb?

De meeste mensen denken dat je fit moet zijn voor personal training. Dat is totaal niet waar. Juist als je geen conditie, ervaring of een blessure hebt is personal training perfect. Wij helpen bij het rustig opbouwen zodat je een duurzaam resultaat neerzet. Wij leren jou hoe je met een correcte houding kunt trainen en zo juist blessure kunt voorkomen. 

Wat als ik geen tijd heb om te trainen?

Juist als je geen tijd hebt is personal training perfect. Een hectische agenda maakt het uitdagend om een training in te plannen (weten wij als geen ander). Alleen vergeet niet, er is altijd een plek in onze agenda. Aan jou de vraag of het prioriteit genoeg heeft. Want als je echt kritisch gaat kijken naar je agenda dan kan iedereen 2x in de week trainen. En juist als je de motivatie mist, dan is personal training de uitkomst.

Hoe duur is personal training?

Personal training kan in vele vormen. Afhankelijk van je programma train je tussen de 1 en 3x per week. Sommige komen bv. 1x in de maand en trainen daarnaast zelfstandig. Het aanbod is er bij ons om het voor iedereen financieel aantrekkelijk te maken. De prijzen per maand variëren tussen de €75 en €335 p.m afhankelijk van de frequentie. Om een beter inzicht te krijgen nodigen wij je graag uit bij ons op de club. Hier kunnen wij in overleg een passend abonnement zoeken.

Duur van het abonnement

De duur van het abonnement is minimaal 6 maanden. Dit komt doordat een lifestyle verandering niet binnen 3 maanden gemaakt is. Wil je duurzaam veranderen dan moet je hier voor een langere periode mee aan de slag gaan.

Kan ik trainen met een blessure?

Juist bij een blessure kan personal training aansluiten. Wij werken nauw samen met Fysioverbeek. Bij een blessure adviseren wij eerst een consult en daarna kijken wij wat wel én niet kan. Juist met personal training doe je niet te gek en leer je trainen met een correcte uitvoering. Daarnaast helpen wij bij aanvullende oefeningen voor thuis en het maken van lifestyle-veranderingen. Dit weer ten goede van je blessure.

Hoe lang duurt een training?

Ons meest verkochte abonnement is 2x per week 30 min. trainen onder begeleiding van een training. Voor de training doe je een warming-up en na de training extra oefeningen en een cooling down. Afhankelijk van je niveau en doel behoort een training van 60 min. ook tot de optie. Wij raden echter aan om minimaal 2x per week te trainen. De frequentie van 2x p.w. levert meer resultaat op als je het gaat vergelijken met 1x p.w. 60 minuten.

Wat houdt de proefperiode in?

Wij vinden dat jij de mogelijkheid moet krijgen om te ervaren wat personal training is. Wij weten natuurlijk wat wij kunnen, maar wij willen dat graag aan jou laten zien! Bovendien is het een goede manier om te kijken of je een klik hebt met de personal trainer. De periode is kosteloos en je bent niet verplicht om je daarna in te schrijven.

TRAINING

VORMEN PERSONAL TRAINING

PERSONAL TRAINING

Het 1-op-1 training is het programma wat jij moet kiezen als je op de meeste effectieve manier je doel wilt behalen. Onze persoonlijke aanpak op alle vlakken zorgen ervoor dat jij gemotiveerd blijft om je leven om te gooien. Een krachtig leven is binnen bereik met onze deskundige trainers.

DUO PERSONAL TRAINING

Samen sta je sterk. Naast je personal trainer heb je nog een stok achter de deur. Jouw duo-partner weet precies wat jij ervaart. Samen gaan jullie het sportieve avontuur aan. Samen ga je doelen behalen, gewoontes veranderen, een leefstijl omgooien én genieten van het proces.

SMALL GROUP TRAINING

Trainen met je vrienden of collega’s. Niets is leuker om een goede band op te bouwen én samen te werken aan je gezondheid. Jullie stimuleren elkaar en worden op een leuke manier uitgedaagd door onze trainer. Samen gaan jullie aan de slag en behaal je jouw persoonlijke doelen.

ERVAAR HET IN EEN PERSOONLIJKE TRAINING

Personal training is niet universeel. Wat werkt voor jou, werkt niet voor iedereen. Onze aanpak is gebaseerd op krachttraining gericht op jouw doel. Ervaar zelf hoe deskundig onze trainers zijn in een gratis proeftraining.

Wacht niet langer en onderneem actie richting een krachtig lichaam. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.