fbpx

BEHAAL JE DOEL MET PERSONAL TRAINING!

Wacht niet langer en probeer nu de gratis proefperiode bij KR8 Personal Training. Een personal trainer doet meer dan alleen maar een oefening uitleggen. Wij helpen bij elk aspect in je leven. Denk aan voeding, gedrag en stress. Al deze vlakken zijn net zo belangrijk. Het mooie van personal training is dat je op alle vlakken stappen gaat maken.

Uiteindelijk is onze overwinning die van jou! En samen doen wij er alles aan op dat te realiseren.

WE MOTIVEREN JOU

... met deskundige personal trainers

Je hebt samen met je personal trainer een doel besproken en in de trainingen werk je hier naartoe. Je bouwt een band op met je trainer en ervaart de plezier in de trainingen. Je trainer let nauwkeurig op om ervoor te zorgen dat jij veilig traint en geen blessures oploopt. De trainer geeft tips en motiveert je om alles uit de training te halen. Het voordeel is dat jij uitgedaagd wordt op een realistische manier. Onze trainers kenmerken zich door een enthousiaste instelling en nuchtere blik. De basis is belangrijk en wij zorgen ervoor dat jij die goed uitvoert.

een op een training
Heerlijke kwark apfelstrudel

WE HELPEN JOU

... bij het vinden van een gezond eetpatroon

In de intake bespreek je jouw voedingspatroon zodat je personal trainer precies weet wat er moet gebeuren om resultaat te behalen. Stap voor stap ga je aan de slag om gewoontes te verbeteren en aan te pakken. Het resultaat zijn gewoontes waarmee je  een gezonde levensstijl vast kunt houden. In onze voedingsapp houd je precies bij wat je eet en je coach kijkt mee. De verhoudingen tussen de eiwitten, vetten en koolhydraten worden optimaal ingesteld op een manier die past bij jouw levensstijl. Wij zullen je niet dwingen om bepaalde producten te eten, maar in overleg zoeken wij een voedingspatroon dat bij jou past!

WIJ LATEN JOU

... SUCCES BEHALEN

Iedere week train je onder begeleiding van je personal trainer op een moment dat jou het beste uitkomt. Alle dagen van de week is er de mogelijkheid om je training in te plannen. De personal training duurt 30 of 60 minuten en wordt bepaald door jouw doel en trainingsniveau. Elke 1e week van de maand vindt er een uitgebreide evaluatie plaats. Hierin wordt gekeken naar je doel, training, voeding en gedrag. Op die manier zorgen wij dat jij constant bezig bent met het aanpassen van gewoontes met als resultaat succes!

ERVAAR HET IN EEN PERSOONLIJKE TRAINING

Personal training is niet universeel. Wat werkt voor jou, werkt niet voor iedereen. Onze aanpak is gebaseerd op krachttraining gericht op jouw doel. Ervaar zelf hoe deskundig onze trainers zijn in een gratis proeftraining.

Wacht niet langer en onderneem actie richting een krachtig lichaam. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op.