Skip to content

SMALL GROUP TRAINING

Met een Small Group Training ga je aan de slag met je vrienden of collega’s. In een kleine groep van 3 tot 6 personen worden jullie uitgedaagd op een leuke en verantwoorde manier. De personal trainer let goed op zodat jullie geen blessures oplopen maar vooral resultaat boeken en een leuke training hebben. Individuele blessures of doelen worden meegenomen en de training wordt aangepast zodat iedereen plezier beleefd en op zijn of haar manier uitgedaagd wordt.

“De perfecte manier om als team uitgedaagd te worden!”

Personal Trainer

In een groep kan het lastig zijn om op een leuke, maar intensieve manier te trainen. Jullie personal trainer zorgt ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd wordt. Er wordt rekening gehouden met blessures en niveauverschil. De uitstekende kennis van de trainer komt terug door een effectieve opbouw waarbij alle belangrijke spieren aanbod komen. Door de ervaring van de trainers kunnen wij snel schakelen tussen oefeningen om vanuit hier te anticiperen op blessures of pijntjes.

een op een training

Aanpak

Jullie leren je personal trainer kennen om vanuit daar als groep stappen te maken. De kunst van KR8 is een training uitdagend en passend te maken voor zowel de groep als op individueel niveau. Iedere week volgt er een training en samen met jullie trainer kijk je verder dan alleen de Small Group Training. We bespreken gewoontes, voeding en kijken samen naar verbeterpunten binnen je leefstijl. Ieder lid van de groep bepaalt zijn of haar persoonlijke doelen. De voortgang wordt bijgehouden in onze coachings- en voedingsapp.

Personal Training

Iedere week trainen jullie onder begeleiding van een personal trainer op een moment wat jullie het best uitkomt. De groep bestaat uit 3 tot 6 personen. De trainingen bestaan uit uitdagingen op individueel vlak en in teamverband. De trainingen verbeteren de samenwerking tussen jullie en jullie worden steeds sterker en fitter. Als groep ervaren jullie elke training als leuk, maar uitdagend.

INTERESSE?

Interesse in Small Group Personal Training?
Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.