Skip to content
kr8pt-logo-zwart100x320px-zwarte-tekst

Een introductie van ons nieuwste e-book

EINDELIJK!
EEN STAPPENPLAN RICHTING EEN ACTIEVE LIFESTYLE NA DE CORONA LOCKDOWN.

Vanaf halverwege maart zijn de sportscholen dicht gegaan en kwam Nederland in een lockdown. Was je al niet actief? Dan is het nu belangrijker dan ooit om in beweging te komen. De voordelen van sporten zijn namelijk oneindig én zeker met het Corona-virus op de loer is het van belang. Van verschillende hoeken hoor je dat regelmatig sporten en voldoende beweging de sleutel is tot een krachtig immuunsysteem.

Het is nu dus belangrijker dan ooit om te werken richting een actieve én krachtige lifestyle. Doe jij mee?

E-book actieve lifestyle

Ben jij op zoek naar tips om meer energie te hebben, een paar kilo’s kwijt te raken of een actieve lifestyle te bereiken?

Dan zit je hier goed. Download het e-book en ontdek hoe jij zelf aan de slag kunt om een start te maken. Sport jij zelf al fanatiek 2x per week, dan is dit boek niet voor jou. Het is bedoeld voor de mensen die onze hulp écht kunnen gebruiken. Bij wie een actieve lifestyle nu niet aan de orde is.

Dit e-book is helemaal GRATIS opgesteld door ons. Wij hoeven hier niets voor te hebben. Hopelijk heb jij net zoveel profijt van de stappen als al onze leden die hiermee dagelijks succes behalen.

JE KUNT ONS KENNEN VAN

Voeding is net zo belangrijk bij personal training

WAT JIJ GAAT ONTDEKKEN IN DIT GRATIS E-BOOK…

 • Wat je moet doen om gemotiveerd te worden en te blijven?
 • Het geheim van elke succesvol persoon. En jij kan dat ook leren!
 • Hoe je kunt leren van je fouten en een actieplan kunt bedenken.
 • Wat je vooral niet moet als je begint met sporten.

WIE IS KR8 PERSONAL TRAINING DAN OM DIT TE DOEN ÉN TE BELOVEN?

Wij zijn al jaren personal trainers en hebben vorig jaar ons bedrijf opgericht. Binnen een jaar tijd hebben wij bijna 100 leden geholpen bij het behalen van hun doelen én dit worden er alleen maar meer. Wij hebben als doel om zoveel mogelijk mensen fit en met name krachtig te maken. Waarom krachtig? Wij geloven in krachttraining voor jong én oud. Ieder op zijn of haar eigen niveau.

Binnen de sportwereld zijn er enorm veel fabels die nog ontkracht moeten worden. Wij helpen jou zodat jij weet wat wel én niet werkt. Samen met ons werken wij aan een gezonde en krachtige levensstijl op de lange termijn. GEEN crashdieet, maar aanpassingen waarvan je een leven lang plezier hebt.

Waarom zou je ons geloven? Lees zelf.

 • "Top training met professionals Nicky en Luno. Door hun ga je altijd een stap verder in je eigen uitdaging. Ze stimuleren je op een prettige manier om je doelstellingen te halen! Energiek en goed voor lichaam en geest met aandacht ook voor voeding en trainingsoefeningen voor thuis."

  Arjan van de R.
  Arjan van de R.
 • "Personal training bij KR8 PT was voor mij echt een eye-opener. Lang worstelde ik met mijn gewicht en heb nu eindelijk een lifestyle ontwikkeld die bij me past én waarbij ik slanker en strakker word. Er is geen leven meer te bedenken zonder sport en ik nu weet hoe ik uitgebalanceerd moet eten!"

  Sharon N.
  Sharon N.
 • "Ik had het nooit gedacht, maar ik ben sporten zelfs een beetje leuk gaan vinden. Nicky’s kunde en professionaliteit geven mij steeds meer vertrouwen in mijn fysieke capaciteiten en zo durf ik de grenzen ervan te verkennen. Hij laat me zeker niet wegkomen met halve inzet!”

  Audrey J.
  Audrey J.
 • "Sinds mijn elfde heb ik last van chronische rugklachten.
  Er wordt goed op mijn houding gelet, pijn wordt serieus genomen en ik ontdek wat mijn rug allemaal wèl kan. Ik raad iedereen aan om bij KR8 Personal Training lessen te volgen."

  Nadine O.
  Nadine O.
 • ''Ik had nooit gedacht dat ik keer op keer met plezier naar de sportschool zou gaan. De trainingen zijn professioneel en zeer gevarieerd. Ik heb geen last meer van mijn armblessure door de gerichte sportlessen en goede begeleiding. De KR8 PT slogan ''Onze overwinning is die van jou'' is voor iedereen een sportief feit!''

  Jordi B.
  Jordi B.
 • "Ik volg sinds dit jaar 2x per week een PT-sessie van 30 minuten met als doel op een gecontroleerde wijze flink wat kilo’s af te vallen (20 kg). 
  De PT-sessies zorgen zowel voor structuur als gemak. Daarnaast motiveert Luno mij om door te gaan tot het einde. 

  Bijna 4 maanden later ben ik op een gecontroleerde manier 14 kilo lichter en draag ik geen maat 54 broeken meer maar maat 50. "

  M. van Leeuwen
  M. van Leeuwen
 • "Ik word nu al een aantal jaren begeleid door de mannen van KR8 met als resultaat -35kg! Er is oog voor het fysieke plaatje maar er wordt ook zeker stil gestaan bij het mentale stuk. Afvallen of fitter worden gaat gepaard met aanpassingen in je dag structuur. De nuchtere en relativerende woorden van Nicky zijn daar zeker helpend bij. Qua kracht en conditie zorgen ze ervoor dat je iedere training weer uitgedaagd wordt en je eigen grenzen verlegd."

  Merle R.
  Merle R.
 • "Ik had geen idee waar ik aan begon toen ik een half jaar geleden bij KR8 startte. Alles leek onmogelijk en ik vond naar de sportschool gaan vreselijk. Ondertussen heb ik mijn doel behaald, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding en trainen en vind ik het ontzettend leuk om te doen. Naast het fysieke resultaat heeft het me ook veel rust in mijn hoofd gebracht en voel ik me mentaal sterk."

  Rosa M.
  Rosa M.

DOWNLOAD SNEL JE E-BOOK VOORDAT DEZE PAGINA OFFLINE GAAT.

Dit GRATIS e-book onthuld hoe jij een krachtig en gezond leven kunt bereiken. Het geeft je inzicht in wat je moet doen om een actieve lifestyle te bereiken.


  ONZE OVERWINNING IS DIE VAN JOU!