PERSONAL TRAINING

Ben jij klaar voor fitness met professionele en persoonlijke begeleiding van een personal trainer? Dan ben je klaar voor KR8 Personal Training! Onze personal trainers bieden verschillende mogelijkheden aan voor begeleid sporten. Dit is altijd op basis van jouw persoonlijke doelen. We gaan doelgericht te werk en zorgen ervoor dat je met plezier komt trainen. Samen maken we je gezonder, fitter en krachtiger!

AAN DE SLAG MET BEGELEID SPORTEN

Fitness met begeleid sporten

Wanneer je bij ons langskomt in Tiel of  Culemborg voor een kennismakingsgesprek, kijken we allereerst naar jouw doel. Wil je afvallen, meer spiermassa opbouwen of doelgericht een deel van je lichaam trainen? Bij KR8 Personal Training is het allemaal mogelijk. Onze visie is dan ook het fit en krachtig maken van zoveel mogelijk mensen in onze omgeving – hier hoor jij ook bij! Wanneer je start met fitness onder begeleiding van een personal trainer is dit voor langere duur. Wij werken niet met trajecten van een aantal weken of maanden, wij werken op basis van wat voor jóú werkt. Minimaal twee keer in de week trainen we voor 30 minuten. Zo bouwen we snel een band op en zorgen we ervoor dat je met een enthousiaste instelling begeleid komt sporten.

wanneer start jij met trainen?

Fitness met begeleiding van een personal trainer is ideaal voor iedereen die het fijn vindt om samen doelgericht te werken aan een gezonde levensstijl. Wil je een kennismakingsgesprek met ons inplannen? Bel dan naar +316 55 80 32 25. We vertellen je dan graag meer over de verschillende vormen van begeleid sporten en hoe wij te werk gaan.

 

Trainer en Marcel in gesprek
Personal Training Culemborg. Personal Trainer Nicky geeft tip aan klant in de lunge.
IMG  e

Meld jezelf aan via onderstaand formulier. Wij nemen telefonisch contact met je op om je uit te nodigen om een langs te komen, de locatie te bekijken en kennis te maken onder een heerlijke bak koffie.

Personal training Culemborg in onze studio. Personal Trainer Nicky geeft een klant een tip.