Skip to content

GRATIS E-BOOK

EINDELIJK! ONTDEK HOE OOK JIJ IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN HET LICHAAM KRIJGT WAT JIJ WILT.

In 2018 had meer dan de helft (50,2%) van alle Nederlanders ouder dan 18 jaar overgewicht. Beweging en het creëren van een gezonde levensstijl wordt daarom steeds belangrijker. Dit e-book onthuld 5 eenvoudige stappen hoe ook jij gewicht kunt verliezen. 

Ben jij op zoek naar tips om meer energie te hebben, een paar kilo’s kwijt te raken of een lichaam waar je trots op kunt zijn? 

Dan zit je hier goed. Download het e-book en ontdek hoe jij zelf in 5 eenvoudige stappen gewicht kunt kwijtraken én op lange termijn op gewicht te blijven. GEEN JOJO-EFFECT!

Deze 5 stappen zijn de basis van elke personal trainer en passen wij dagelijks toe in onze training. Het is de basis die steeds minder goed beheerst wordt in Nederland. En wereldwijd trouwens. Want het percentage van de bevolking wat overgewicht heeft neemt steeds meer toe. 

Elke stap geeft jou een boost om dichter bij een gezonde levenswijze te komen. Het stelt je in staat om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. Door het in kaart brengen van je huidige gedrag én dit aan te passen kun jij ook resultaat behalen.

Dit e-book is helemaal GRATIS opgesteld door ons. Wij hoeven hier niets voor te hebben. Hopelijk heb jij net zoveel profijt van de stappen als al onze leden die hiermee dagelijks succes behalen.

Je ontvangt een gratis e-book en een aantal tips in je mailbox. Je zult precies ontdekken wat jij kan doen om resultaat te gaan zien en te behouden. 

JE KUNT ONS KENNEN VAN:

WAT JIJ GAAT ONTDEKKEN IN DIT GRATIS E-BOOK…

  • Verlies vet rondom je buik zonder ook maar 1 sit-up
  • Om af te vallen moet je vooral veel cardio doen. NIET DUS!
  • 3 manieren om ervoor te zorgen dat je niet teveel eet
  • De waarheid over koolhydraten en suikers. Het is niet wat je denkt
  • Wat je vooral NIET moet doen als je begint met sporten

WIE IS KR8 PERSONAL TRAINING DAN OM DIT TE DOEN ÉN TE BELOVEN?

Wij zijn al jaren personal trainers en hebben vorig jaar ons bedrijf opgericht. Binnen een jaar tijd hebben wij bijna 100 leden geholpen bij het behalen van hun doelen én dit worden er alleen maar meer. Wij hebben als doel om zoveel mogelijk mensen fit en met name krachtig te maken. Waarom krachtig? Wij geloven in krachttraining voor jong én oud. Ieder op zijn of haar eigen niveau. 

Binnen de sportwereld zijn er enorm veel fabels die nog ontkracht moeten worden. Wij helpen jou zodat jij weet wat wel én niet werkt. Samen met ons werken wij aan een gezonde en krachtige levensstijl op de lange termijn. GEEN crashdieet, maar aanpassingen waarvan je een leven lang plezier hebt.

Waarom zou je ons geloven? Lees zelf.

DOWNLOAD SNEL JE E-BOOK VOORDAT DEZE PAGINA OFFLINE GAAT.

Dit GRATIS e-book onthuld in 5 simpele stappen hoe jij een krachtig en gezond leven kunt bereiken. Nu eenmalig gratis, waar andere €250 per maand voor betalen.