kom jij bij ons buiten trainen tijdens de lockdown?

Een lockdown rittenkaart 11 trainingen voor €311

jouw voordeel €157,-

Ben jij even helemaal klaar met corona en wil jij een flinke boost? Dan is onze rittenkaart de perfecte uitkomst! Je kunt de ritten inzetten tijdens de lockdown zodat je toch kunt trainen. 

Waarom personal training?

Bewegen is belangrijker dan ooit. Door de lockdown zijn sportscholen gesloten. Het is steeds moeilijker om in beweging te blijven en wij willen daarbij helpen. Bij ons ben je gegarandeerd dat je altijd kunt blijven sporten onder de juiste begeleiding. Maar waarom je voor ons kiest staat hieronder

Wij bij KR8 Personal Training hebben als doel om jou hierbij te helpen. Onze passie ligt in het overbrengen van de voordelen van krachttraining en laten ervaren wat het je kan brengen. Het brengt je niet alleen een sterk lichaam, maar ook een krachtige geest. Dat is onze visie die wij met jou willen delen.

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen?

wacht niet tot het nieuwe jaar. Het is aan jou om actie te ondernemen.

Meld jezelf aan via onderstaand formulier. Wij nemen telefonisch contact met je op om je uit te nodigen om een langs te komen, de locatie te bekijken en kennis te maken onder een heerlijke bak koffie.

ERVAAR HET ZELF

Wat maakt ons anders dan de rest?

Bij personal training denk je al snel aan opgepompte trainers die in je oor staan te schreeuwen dat je er nog 4 moet doen. Voor ons zijn dat drie rode kruisen. 

Dat is niet wie wij zijn. Een six-pack of hele mooie strakke ronde billen klinkt leuk maar is voor het gros van de mensen niet vol te houden. 

Wij helpen uitsluitend mensen die: 

• Op een veilige manier willen trainen 
• Wanneer je niet meer tevreden bent in je huidige situatie
• Meerdere pogingen hebt gedaan om af te vallen

ONZE OVERWINNING IS DIE VAN JOU!