Kom jij bij ons personal training ervaren?

Laat je gegevens achter en start je gratis try-out

In de try-out komen wij er samen achter:

Onze leden aan het woord

Rosa Oostveen
Rosa Oostveen
2 jaar lid geweest
Lees verder
"Ik had geen idee waar ik aan begon toen ik een half jaar geleden bij KR8 startte. Alles leek onmogelijk en ik vond naar de sportschool gaan vreselijk. Ondertussen heb ik mijn doel behaald, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding en trainen en vind ik het ontzettend leuk om te doen. Naast het fysieke resultaat heeft het me ook veel rust in mijn hoofd gebracht en voel ik me mentaal sterk."
Arjan van de Rovaart
Arjan van de Rovaart
Traint al 3 jaar bij ons
Lees verder
"Top training met professionals Nicky en Luno. Door hun ga je altijd een stap verder in je eigen uitdaging. Ze stimuleren je op een prettige manier om je doelstellingen te halen! Energiek en goed voor lichaam en geest met aandacht ook voor voeding en trainingsoefeningen voor thuis."
Sharon Niessen
Sharon Niessen
Trainde 1.5jr bij KR8
Lees verder
"Personal training bij KR8 PT was voor mij echt een eye-opener. Lang worstelde ik met mijn gewicht en heb nu eindelijk een lifestyle ontwikkeld die bij me past én waarbij ik slanker en strakker word. Er is geen leven meer te bedenken zonder sport en ik nu weet hoe ik uitgebalanceerd moet eten!"
Nadine Oldebesten
Nadine Oldebesten
Lees verder
"Sinds mijn elfde heb ik last van chronische rugklachten. Er wordt goed op mijn houding gelet, pijn wordt serieus genomen en ik ontdek wat mijn rug allemaal wèl kan. Ik raad iedereen aan om bij KR8 Personal Training lessen te volgen."
Jordi Bonouvrie
Jordi Bonouvrie
Traint vanaf het begin bij KR8
Lees verder
''Ik had nooit gedacht dat ik keer op keer met plezier naar de sportschool zou gaan. De trainingen zijn professioneel en zeer gevarieerd. Ik heb geen last meer van mijn armblessure door de gerichte sportlessen en goede begeleiding. De KR8 PT slogan ''Onze overwinning is die van jou'' is voor iedereen een sportief feit!''
Martijn van Leeuwen
Martijn van Leeuwen
2jr. getraind bij KR8
Lees verder
"Ik volg sinds dit jaar 2x per week een PT-sessie van 30 minuten met als doel op een gecontroleerde wijze flink wat kilo’s af te vallen (20 kg). De PT-sessies zorgen zowel voor structuur als gemak. Daarnaast motiveert Luno mij om door te gaan tot het einde. Bijna 4 maanden later ben ik op een gecontroleerde manier 14 kilo lichter en draag ik geen maat 54 broeken meer maar maat 50. "
Previous
Next

ONZE OVERWINNING IS DIE VAN JOU!