Skip to content

JA, IK WIL EEN GRATIS TRY-OUT!

In deze try-out komen wij er samen achter:

 •  welke stappen jij moet maken om je doel te behalen
 •  waarom je nog niet je doelen hebt behaald
 •  of onze werkwijze bij je past

  TESTIMONIALS

  • "Top training met professionals Nicky en Luno. Door hun ga je altijd een stap verder in je eigen uitdaging. Ze stimuleren je op een prettige manier om je doelstellingen te halen! Energiek en goed voor lichaam en geest met aandacht ook voor voeding en trainingsoefeningen voor thuis."

   Arjan van de R.
   Arjan van de R.
  • "Personal training bij KR8 PT was voor mij echt een eye-opener. Lang worstelde ik met mijn gewicht en heb nu eindelijk een lifestyle ontwikkeld die bij me past én waarbij ik slanker en strakker word. Er is geen leven meer te bedenken zonder sport en ik nu weet hoe ik uitgebalanceerd moet eten!"

   Sharon N.
   Sharon N.
  • "Ik had het nooit gedacht, maar ik ben sporten zelfs een beetje leuk gaan vinden. Nicky’s kunde en professionaliteit geven mij steeds meer vertrouwen in mijn fysieke capaciteiten en zo durf ik de grenzen ervan te verkennen. Hij laat me zeker niet wegkomen met halve inzet!”

   Audrey J.
   Audrey J.
  • "Sinds mijn elfde heb ik last van chronische rugklachten.
   Er wordt goed op mijn houding gelet, pijn wordt serieus genomen en ik ontdek wat mijn rug allemaal wèl kan. Ik raad iedereen aan om bij KR8 Personal Training lessen te volgen."

   Nadine O.
   Nadine O.
  • ''Ik had nooit gedacht dat ik keer op keer met plezier naar de sportschool zou gaan. De trainingen zijn professioneel en zeer gevarieerd. Ik heb geen last meer van mijn armblessure door de gerichte sportlessen en goede begeleiding. De KR8 PT slogan ''Onze overwinning is die van jou'' is voor iedereen een sportief feit!''

   Jordi B.
   Jordi B.
  • "Ik volg sinds dit jaar 2x per week een PT-sessie van 30 minuten met als doel op een gecontroleerde wijze flink wat kilo’s af te vallen (20 kg). 
   De PT-sessies zorgen zowel voor structuur als gemak. Daarnaast motiveert Luno mij om door te gaan tot het einde. 

   Bijna 4 maanden later ben ik op een gecontroleerde manier 14 kilo lichter en draag ik geen maat 54 broeken meer maar maat 50. "

   M. van Leeuwen
   M. van Leeuwen
  • "Ik word nu al een aantal jaren begeleid door de mannen van KR8 met als resultaat -35kg! Er is oog voor het fysieke plaatje maar er wordt ook zeker stil gestaan bij het mentale stuk. Afvallen of fitter worden gaat gepaard met aanpassingen in je dag structuur. De nuchtere en relativerende woorden van Nicky zijn daar zeker helpend bij. Qua kracht en conditie zorgen ze ervoor dat je iedere training weer uitgedaagd wordt en je eigen grenzen verlegd."

   Merle R.
   Merle R.
  • "Ik had geen idee waar ik aan begon toen ik een half jaar geleden bij KR8 startte. Alles leek onmogelijk en ik vond naar de sportschool gaan vreselijk. Ondertussen heb ik mijn doel behaald, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding en trainen en vind ik het ontzettend leuk om te doen. Naast het fysieke resultaat heeft het me ook veel rust in mijn hoofd gebracht en voel ik me mentaal sterk."

   Rosa M.
   Rosa M.

  ONZE OVERWINNING IS DIE VAN JOU.