Groepslessen KR8 Personal Training Culemborg

Verhoog je energieniveau, verbeteer je gezondheid en leef je leven op een manier die bij je past. Ontdek de belangrijkste aspecten van een gezonde levensstijl, waaronder beweging tijdens onze groepsles in Culemborg.

Wij bieden verschillende opties aan die ervoor zorgen dat jij begeleid kan sporten in groepsverband (6 tot 12 personen).

Sporten voor vrouwen bij KR8 DUO Personal Training Culemborg

Verhoog je energie level DIRECT

Train in een groep (6 tot 12pers.)

Meer dan 10 groepslessen om uit te kiezen

Aanbod groepsles

Hier vind je een overzicht van de verschillende groepslessen die plaats vinden binnen KR8 Personal Training Culemborg. Bij ons kun je trainen in een Small Group Training (1 tot 6 personen) en in een groepsles (groep tot 15 personen).

Onze Groepslessen

Groepsles Bl4ze Bootcamp training buiten Culemborg

BL4ZE Bootcamp

Jolanda tijdens haar traject bij KR8 Personal Training

De BBB (Small Group)

De BBB staat voor Benen – Buik – Billen. Je wordt begeleidt tijdens de groepsles in een groep van maximaal 6 personen. Aandacht voor een goede techniek is cruciaal. Wij kijken naar je niveau en dagen je uit op een passende manier. Niet alleen om het maximale uit de training te halen, maar ook uit jezelf buiten de trainingen.

Onze trajecten starten met een kennismaking waarbij jij centraal staat. Je ontvangt aan het einde van de gratis try-out een persoonlijk advies.

Je krijgt onder andere: 

Small Group Training Fullbody Strenght les

De Fullbody Strength (Small Group)

Wat wij doen is niet zomaar een groepsles. Er is een groot verschil tussen een groepsles en een small group training. Dat verschil zit hem in het feit dat wij in kleine groepen trainen. Hierdoor kunnen wij de houding aanleren wat past bij jou lichaam.

In de training werken wij met een periodisering over het jaar. Je werkt elke maand met een ander doel om je gemotiveerd te houden. Je doet nooit hetzelfde, maar we gaan wel vooruitgang boeken met bepaalde oefeningen. Dit houden wij bij en testen wij regelmatig door het jaar heen. De focus ligt op het hele lichaam trainen, vandaar fullbody strenght.

Je krijgt onder andere:

Yin Yoga Culemborg waarbij de instructeur voor de groep zit.

Yin Yoga

Het is essentieel om balans te vinden tussen fysieke inspanning en diepe ontspanning voor een optimale gezondheid en welzijn. Yin Yoga biedt een unieke en rustgevende benadering van lichaamsbeweging, waarmee je niet alleen je lichaam versterkt, maar ook je geest verfrist.

Yin Yoga is een kalme, meditatieve vorm van yoga waarbij houdingen voor langere tijd worden vastgehouden, meestal tussen de 3 tot 5 minuten. Het helpt bij het vergroten van de flexibiliteit en het herstellen van de natuurlijke bewegingsvrijheid van het lichaam.

Waarom je voor een groepsles bij KR8 Personal Training kiest

Persoonlijke aanpak

Iedereen is uniek en daarbij verschilt onze aanpak per persoon. In de basis bestaat onze werkwijze altijd uit krachttraining op niveau. Wij kijk naar wat jij leuk vindt en wat effectief is. Daar maken wij een passend traject mee en kiezen uit personal training en een groepsles.

Plezier

Naast consistent trainen is plezier enorm van belang. Niemand vind het leuk om zonder plezier te trainen, wij ook niet! Onze trainers zijn er voor jou en dat betekent soms ook even een grap tussendoor.

Kennis

Trainers met kennis die weten wat ze doen. Wij helpen jou te bewegen op een manier waardoor je geen blessures krijgt. We zorgen dat er altijd een professionele trainer voor de les staat.

Groepsles Yin Yoga Culemborg