Skip to content

Healthcenter Culemborg

Wil jij aan de slag met personal training in Culemborg? Bij KR8 Personal Training kijken we, samen met jou, naar een realistisch doel om te behalen. Wil je meer kracht in je bovenlichaam? Ben je op zoek naar een goed voedingspatroon voor een gezonde levensstijl? Onze personal trainers helpen je hier graag bij. Je werkt bij ons altijd doelgericht en met plezier aan een haalbaar einddoel.

DE VOORDELEN VAN PT BIJ EEN SPORTSCHOOL

Wanneer je gaat trainen met een personal trainer, gebeurt dit in Healthcenter Culemborg of Sportplaza Tiel. Wij werken als zelfstandig bedrijf binnen de sportschool en maken gebruik van alle faciliteiten. Dat is meteen het mooie, we hebben namelijk een gehele sportschool tot onze beschikking! Bovendien train je bij de sportschool, je maakt hierdoor meteen kennis met de medewerkers, leden en apparatuur. Dit is de perfecte manier om over die drempel heen te komen van de sportschool bezoeken. Ervaar hoe leuk begeleid sporten kan zijn!

KOM LANGS VOOR EEN PROEFTRAINING

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen om tot het uiterste te gaan? Neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via +316 55 80 32 25. We vertellen je graag wat meer over personal training bij de sportschool in Culemborg of Tiel.

KOM LANGS BIJ HEALTHCENTER CULEMBORG EN ERVAAR WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN

Ben jij klaar om jezelf uit te dagen om tot het uiterste te gaan? Neem dan contact met ons op via het formulier. We vertellen je graag wat meer over personal training bij de sportschool in Culemborg of Tiel.