Skip to content

Het verhaal van Haidy

Ervaring Haidy KR8 Personal Training

Bij KR8 Personal Training ondersteunen we Haidy’s fitnessreis en zijn we trots op de vooruitgang die ze heeft geboekt. Sinds ze begon met personal training, heeft ze niet alleen fysieke resultaten behaald, maar ook mentaal veel stappen gezet. Hier is haar verhaal en haar ervaring met KR8 Personal Training.

Begin van de Reis

Toen Haidy begon met personal training bij KR8, was ze vastbesloten om fitter te worden. Wat begon als een fysieke uitdaging, groeide uit tot een algehele verbetering van haar welzijn. Ze voelt zich nu zowel fysiek als mentaal beter, mede dankzij de intensieve trainingen en de ondersteuning van ons team.

Mentale en Fysieke Groei

Een van de grootste veranderingen die Haidy heeft ervaren, is de mentale kracht die ze heeft opgebouwd. Ze heeft geleerd om dingen los te laten en beter met stress om te gaan. Bij KR8 richten we ons niet alleen op fysieke training, maar ook op het mentale aspect, wat Haidy enorm waardeert.

“Bij KR8 heb ik niet alleen mijn kracht gevonden, maar ook mijn balans.” 💪✨

Uitdagingen en Overwinningen

Haidy heeft ook uitdagingen overwonnen. Ze worstelde soms met zelfkritiek, vooral bij oefeningen die simpel lijken of lichte gewichten gebruiken. Toch heeft ze geleerd om deze kritische stem om te zetten in een positieve: “Kijk eens naar jezelf, je doet al meer dan de meeste mensen kunnen.”

Spierpijn na zware trainingen was ook een obstakel, maar we werken eraan om dit te minimaliseren, zodat Haidy haar trainingen zonder al te veel ongemak kan voortzetten.

Haidy’s Doelen

Haidy heeft duidelijke doelen:

  • Hipthrust naar 120kg
  • Chin-up 3×6
  • Haar gewicht en figuur behouden

Het belangrijkste voor Haidy is echter dat ze plezier heeft in haar trainingen. Ze houdt van variatie en geniet van technische, uitdagende core-oefeningen met lichaamsgewicht.

Mentale Steun

De mentale steun tijdens haar trainingen is voor Haidy van groot belang. Positieve aanmoedigingen helpen haar om door te zetten, zelfs wanneer het zwaar wordt. Dit is een belangrijk aspect van onze aanpak bij KR8: we ondersteunen zowel het lichaam als de geest.

Haidy’s Ervaring met KR8 Personal Training

Haidy’s verhaal laat zien wat mogelijk is met de juiste begeleiding en een holistische benadering van fitness. Haar ervaring met KR8 Personal Training benadrukt hoe belangrijk het is om zowel fysiek als mentaal ondersteund te worden. Bij KR8 Personal Training zijn we trots op haar vooruitgang en kijken we uit naar haar toekomstige successen.

Wil je ook aan je eigen fitnessreis beginnen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat KR8 Personal Training voor jou kan betekenen!