... ... Het verhaal van Karin - KR8 PT Skip to content

Het verhaal van Karin

Personal Training Culemborg klant in lunge

Het trainen bij KR8 PT

 

Vanaf de start train ik 2 keer in de week met heel veel plezier onder begeleiding van Nicky. Als drukbezet zelfstandig ondernemer, met voornamelijk werk achter een bureau, vind ik het erg belangrijk mijn vaste sportmomenten te kunnen inbouwen en te ontspannen door te trainen.

KR8PT is niet zomaar een aanbieder van personal training. De trainers coachen en begeleiden je in het sporten, maar ook op het gebied van voeding en lifestyle. Er wordt flexibel met je meegedacht bij veranderende omstandigheden. 

Toen er voor mij een grote operatie gepland werd voor in maart van dit jaar, heeft Nicky met mij een strak en intensief trainingsschema in elkaar gezet voor de weken voorafgaand aan de operatie. Zo kon ik mij fysiek voorbereiden en heel gericht de spiergroepen trainen die ik na de operatie heel hard nodig zou gaan hebben (met krukken lopen en 1 been langdurig volledig onbelast houden).  Ook werd er met mij meegedacht over oefeningen die ik in de lange herstelperiode na de operatie thuis zou kunnen doen. Tijdens mijn herstel de afgelopen maanden hebben de trainers regelmatig belangstellend contact met mij gehad. Dit heb ik bijzonder gewaardeerd. Inmiddels ben ik zover hersteld dat ik over een maand weer hoop te kunnen starten met het oppakken van mijn trainingen. De eerste afspraken daarvoor staan inmiddels in de agenda en ik heb er alle vertrouwen (en vooral veel zin) in dat ik weer snel in vorm kom met de begeleiding van KR8PT!