fbpx Skip to content

Het verhaal van Moniek

Hier zit precies een jaar tussen! 🤯

Links was een jaar geleden op vakantie en wat voelde ik mij daar ellendig en dik!
Toen ik terug kwam van deze vakantie vond ik het tijd worden voor verandering. Had wel vaker met het idee gespeeld om te gaan sporten, maar nooit doorgezet.
Beetje gekeken op internet en kwam uit bij @kr8pt ! Werd zelfde dag nog gebeld en week later was ik al begonnen. Haha, nog altijd beste keuze van het afgelopen jaar!

Het is niet alleen fijn dat ik wat kilo’s kwijt ben, maar ben erdoor echt mentaal gegroeid. Geen depressie meer, geen slaappillen meer en ik ben gewoon al heel lang (voor mijn doen) thuis in plaats van in het ziekenhuis. Tuurlijk gaat het echt niet altijd goed hoor, maar dat is oke!

99% heb ik zelf gedaan, maar die 1% moet ik @mats_sch toch bedanken. Ja, ik heb hem vaker bedankt, maar doe het gewoon nog een keer 😜.
Ik bedoel maar, hij zit al bijna jaar met mij opgescheept. (Hoe hou je t vol? Haha)
Nogmaals bedankt voor de leuke trainingen, het terug geven van mijn zelfvertrouwen, het vele lachen, zorgen dat ik ritme in mijn dagen heb en het luisteren naar al mijn verhalen!

En de rest natuurlijk ook bedankt, die mij support tijdens deze journey 😘

Mijn doel voor het aankomende jaar is om nog meer af te vallen, maar vooral dat ik net zo gelukkig, ‘gezond’ en fijn voel als nu!

Ben jij klaar voor de begeleiding die jij verdient?

Share:

DE LAATSTE POSTS

Linzensoep

Beste wensen voor 2022! Veel mensen hebben goede voornemens. Een

Gerelateerde posts

Volkoren koekjes

Volkoren koekjes

Gezonde volkoren koekjes Trek in lekkere  koekjes bij de koffie? Zeker! Deze healthy snack stilt de trek en past perfect binnen een gezond voedingspatroon.  

Oefeningen voor de lage rug

Lage rug klachten Klachten in de lage rug kunnen veel oorzaken hebben van te lang staan tot te lang zitten. In het patroon wat we

Breakfast burrito.

Breakfast burrito. Iets echt Amerikaans. Een ontbijt burrito. Maar vaak zijn die burrito’s ongezond, vet en zitten ze torenhoog in kcal. Laatst vroeg ik aan

Vegetarische wrap.

Vegetarische wrap. Met bloemkool en walnoten. In september proberen we minder vlees te eten. Minder vlees eten is beter voor je lichaam en het milieu.

Wacht niet langer met uitstellen. Wij zijn altijd in voor een bak koffie om te kijken of wij kunnen helpen.