Skip to content

Het verhaal van Moniek

Verhaal van Moniek

Hier zit precies een jaar tussen! 🤯

Links was een jaar geleden op vakantie en wat voelde ik mij daar ellendig en dik!
Toen ik terug kwam van deze vakantie vond ik het tijd worden voor verandering. Had wel vaker met het idee gespeeld om te gaan sporten, maar nooit doorgezet.
Beetje gekeken op internet en kwam uit bij @kr8pt ! Werd zelfde dag nog gebeld en week later was ik al begonnen. Haha, nog altijd beste keuze van het afgelopen jaar!

Het is niet alleen fijn dat ik wat kilo’s kwijt ben, maar ben erdoor echt mentaal gegroeid. Geen depressie meer, geen slaappillen meer en ik ben gewoon al heel lang (voor mijn doen) thuis in plaats van in het ziekenhuis. Tuurlijk gaat het echt niet altijd goed hoor, maar dat is oke!

99% heb ik zelf gedaan, maar die 1% moet ik @mats_sch toch bedanken. Ja, ik heb hem vaker bedankt, maar doe het gewoon nog een keer 😜.
Ik bedoel maar, hij zit al bijna jaar met mij opgescheept. (Hoe hou je t vol? Haha)
Nogmaals bedankt voor de leuke trainingen, het terug geven van mijn zelfvertrouwen, het vele lachen, zorgen dat ik ritme in mijn dagen heb en het luisteren naar al mijn verhalen!

En de rest natuurlijk ook bedankt, die mij support tijdens deze journey 😘

Mijn doel voor het aankomende jaar is om nog meer af te vallen, maar vooral dat ik net zo gelukkig, ‘gezond’ en fijn voel als nu!