Skip to content

PERSONAL TRAINING TIEL

DE BESTE PERSONAL TRAINERS VAN TIEL EN OMGEVING

Wij bieden een complete aanpak wat al jouw zorgen, onzekerheden en stress in het proces wegneemt. Iedereen weet het namelijk beter en ziet zichzelf als de fitness professional. Maar iedereen vergeet dat elke persoon anders is.

Personal Training is persoonlijk. Er is niet één manier, maar veel verschillende manieren. Alleen wij bieden de manier die past bij jou. Die goed vol te houden is, effectief is en realistisch.

Wij zijn dé personal trainers die jou helpen om gezonder, fitter en krachtiger te worden.

een op een training

TESTIMONIALS

 • "Top training met professionals Nicky en Luno. Door hun ga je altijd een stap verder in je eigen uitdaging. Ze stimuleren je op een prettige manier om je doelstellingen te halen! Energiek en goed voor lichaam en geest met aandacht ook voor voeding en trainingsoefeningen voor thuis."

  Arjan van de R.
  Arjan van de R.
 • "Personal training bij KR8 PT was voor mij echt een eye-opener. Lang worstelde ik met mijn gewicht en heb nu eindelijk een lifestyle ontwikkeld die bij me past én waarbij ik slanker en strakker word. Er is geen leven meer te bedenken zonder sport en ik nu weet hoe ik uitgebalanceerd moet eten!"

  Sharon N.
  Sharon N.
 • "Ik had het nooit gedacht, maar ik ben sporten zelfs een beetje leuk gaan vinden. Nicky’s kunde en professionaliteit geven mij steeds meer vertrouwen in mijn fysieke capaciteiten en zo durf ik de grenzen ervan te verkennen. Hij laat me zeker niet wegkomen met halve inzet!”

  Audrey J.
  Audrey J.
 • "Sinds mijn elfde heb ik last van chronische rugklachten.
  Er wordt goed op mijn houding gelet, pijn wordt serieus genomen en ik ontdek wat mijn rug allemaal wèl kan. Ik raad iedereen aan om bij KR8 Personal Training lessen te volgen."

  Nadine O.
  Nadine O.
 • ''Ik had nooit gedacht dat ik keer op keer met plezier naar de sportschool zou gaan. De trainingen zijn professioneel en zeer gevarieerd. Ik heb geen last meer van mijn armblessure door de gerichte sportlessen en goede begeleiding. De KR8 PT slogan ''Onze overwinning is die van jou'' is voor iedereen een sportief feit!''

  Jordi B.
  Jordi B.
 • "Ik volg sinds dit jaar 2x per week een PT-sessie van 30 minuten met als doel op een gecontroleerde wijze flink wat kilo’s af te vallen (20 kg). 
  De PT-sessies zorgen zowel voor structuur als gemak. Daarnaast motiveert Luno mij om door te gaan tot het einde. 

  Bijna 4 maanden later ben ik op een gecontroleerde manier 14 kilo lichter en draag ik geen maat 54 broeken meer maar maat 50. "

  M. van Leeuwen
  M. van Leeuwen
 • "Ik word nu al een aantal jaren begeleid door de mannen van KR8 met als resultaat -35kg! Er is oog voor het fysieke plaatje maar er wordt ook zeker stil gestaan bij het mentale stuk. Afvallen of fitter worden gaat gepaard met aanpassingen in je dag structuur. De nuchtere en relativerende woorden van Nicky zijn daar zeker helpend bij. Qua kracht en conditie zorgen ze ervoor dat je iedere training weer uitgedaagd wordt en je eigen grenzen verlegd."

  Merle R.
  Merle R.
 • "Ik had geen idee waar ik aan begon toen ik een half jaar geleden bij KR8 startte. Alles leek onmogelijk en ik vond naar de sportschool gaan vreselijk. Ondertussen heb ik mijn doel behaald, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding en trainen en vind ik het ontzettend leuk om te doen. Naast het fysieke resultaat heeft het me ook veel rust in mijn hoofd gebracht en voel ik me mentaal sterk."

  Rosa M.
  Rosa M.

TRAINING

Werk aan een krachtig lichaam met een uitdagende training. Elke training staat in het teken van uitdaging, plezier en progressie. Op basis van jouw lichaam komen wij met passende oefeningen en zorgen wij dat jij op een veilige manier vooruitgang blijft boeken.

VOEDING

Voeding is een veelbesproken onderwerpen binnen de huidige maatschappij. Je hoort vele fabels over wat wel én niet goed is, en dat maakt het nog moeilijker. Het is juist ons doel om jou te leren wat je wel en niet moet geloven. Op die manier weet je zelf de juiste keuze te maken en behaal je nog meer resultaat.

GEDRAG

Gedrag is een belangrijk aspect bij KR8 Personal Training. Wij kijken namelijk verder dan alleen de training. Wij stellen realistische doelen en helpen jou bij het aanpassen van gewoontes die je succes in de weg staan. Een groot gedeelte van wat jij namelijk doet gaat vanuit een gewoonte, onbewust of bewust.

HERSTEL

Herstel is niet altijd even prominent aanwezig in de gedachte. Echter is een gebalanceerd slaappatroon enorm belangrijk bij het behalen van resultaat. Het geeft je lichaam voldoende tijd om te herstellen waardoor je onder meer energie hebt. Dit is nog maar één van de vele voordelen van voldoende slaap.

WAAROM JIJ VOOR ONS MOET KIEZEN

REALISTISCHE AANPAK ZONDER STRESS

Op alle vlakken wordt je ondersteund door je trainer. Stress is namelijk #1 reden waardoor je terugvalt.

PROGRAMMA OP MAAT

De basis van je programma bestaat uit krachttraining specifiek op je doel afgestemd in combinatie met concrete gedragsdoelen. Onze trainer bepaalt jouw niveau tijdens de try-out. Door consistent te blijven komen, ja de stok achter de deur, zorgen wij voor resultaat.

STOK ACHTER DE DEUR

Je trainer motiveert je om consistent te blijven trainen én bewegen. Juist als je even geen tijd of zin hebt, staan onze enthousiaste trainers voor je klaar.

ERVAAR KR8 PERSONAL TRAINING

Personal training is ervaren. En willen jou laten ervaren wat wij kunnen, maar vooral wat JIJ kan. Onze kracht is jouw te motiveren en uit te dagen op een realistische manier. Hierdoor ga je ervaren wat jij allemaal kunt. Mensen onderschatten zichzelf of zeggen tegen zichzelf dit kan ik niet of lukt mij niet. En daar ligt onze kracht. Jij kan het namelijk wel. En wij geven jouw de tools en motivatie zodat jij ook in jezelf gaat geloven.

Onze slogan is niet voor niets “onze overwinning is die van jou.”

Sportspecifieke groepstraining KR8

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN GRATIS TRY-OUT?

Ben jij klaar voor personal training? Kom langs en ervaar onze deskundige trainers tijdens een bak koffie.