fbpx Skip to content

Koffiemoment

Koffiemoment  

Een tussendoortje, die je moet inplannen, voor bij de koffie.

Dit tussendoortje met bladerdeeg en blauwe bessen is een lekkere cheat voor bij de koffie in het weekend!

Hoe heb ik dit gemaakt?

  • 500gr blauwe bessen
  • 9 plakjes bladerdeeg
  • Kaneel
  • Cacaopoeder
  • Maizena
  • Klein beetje honing
  • Magere Franse kwark

  • Eiwitpoeder

Bereiding:

Ontdooi het bladerdeeg, rol dit met een deegroller iets dunner. Houdt 3 blaadjes apart voor de bovenkant. Neem een grote bakplaat of schaal, vet deze in of gebruik bakpapier.
Leg het bladerdeel op de bakplaat of in de schaal. 
Meng de blauwe bessen met de maizena, cacaopoeder en kaneel goed door elkaar.

Snijd de overgebleven plakjes bladerdeeg in dunne reepjes. Leg deze over de blauwe bessen.
Doe dit 35 tot 45 minuten in de oven

In de tussentijd mix je de kwark met een flinke scoop eiwitpoeder.

Als het bladerdeeg gaar is haal je het uit de oven. Laat afkoelen en serveer met de kwark!

Eet smakelijk

Ben jij klaar voor de begeleiding die jij verdient?

Share:

DE LAATSTE POSTS

Linzensoep

Beste wensen voor 2022! Veel mensen hebben goede voornemens. Een

Erwtensoep

Erwtensoep. Echt Nederlands! Of toch niet? De soep die is

Gerelateerde posts

Zomerstamppot 2.0

Andijvie stamppot is officieel een zomerstamppot. Maar veel mensen eten het in de winter met rookworst. Aangezien de zomer ver te zoeken is in Nederland,

Groene asperge salade

Het aspergeseizoen is betrekkelijk kort. In Nederland ongeveer twee maanden. De eerste asperges steken in de lente de kop op (afhankelijk van de temperaturen in

Heerlijke kwark apfelstrudel

Apfelstrudel

Vandaag staat er een heerlijke apfelstrudel op het menu. Dit kun je perfect maken als healthy snack of na een flinke workout. Ingrediënten: – 200gr

Ben jij klaar voor de begeleiding die jij verdient?