Koffiemoment
Een tussendoortje, die je moet inplannen, voor bij de koffie.
Dit tussendoortje met bladerdeeg en blauwe bessen is een lekkere cheat voor bij de koffie in het weekend!
Hoe heb ik dit gemaakt?
- 500gr blauwe bessen
- 9 plakjes bladerdeeg
- Kaneel
- Cacaopoeder
- Maizena
- Klein beetje honing
- Magere Franse kwark
- Eiwitpoeder
Bereiding:
Ontdooi het bladerdeeg, rol dit met een deegroller iets dunner. Houdt 3 blaadjes apart voor de bovenkant. Neem een grote bakplaat of schaal, vet deze in of gebruik bakpapier.
Leg het bladerdeel op de bakplaat of in de schaal.
Meng de blauwe bessen met de maizena, cacaopoeder en kaneel goed door elkaar.
Snijd de overgebleven plakjes bladerdeeg in dunne reepjes. Leg deze over de blauwe bessen.
Doe dit 35 tot 45 minuten in de oven
In de tussentijd mix je de kwark met een flinke scoop eiwitpoeder.
Als het bladerdeeg gaar is haal je het uit de oven. Laat afkoelen en serveer met de kwark!
Eet smakelijk