Openingsactie

Beter een goede buur dan een verre vriend. Vandaar onze actie om jullie kennis te laten maken met onze nieuwe PT Studio in Culemborg.

Over ons

Even voorstellen

Personal Trainer Luno

Even voorstellen, wij zijn Nicky en Luno en wij vinden het wel zo netjes om ons voor te stellen.

Met onze 200 trouwe leden maken we de stap naar een nieuwe locatie waarin we nog meer mensen kunnen helpen met hun doelstelling.

Personal Trainer Culemborg Tiel

ERVAAR HET ZELF

Wat maakt ons anders dan de rest?

Bij personal training denk je al snel aan opgepompte trainers die in je oor staan te schreeuwen dat je er nog 4 moet doen. Voor ons zijn dat drie rode kruisen. 

Dat is niet wie wij zijn. Een sixpack of hele mooie strakke ronde billen klinkt leuk maar is voor het gros van de mensen niet vol te houden. 

Wij helpen uitsluitend mensen die: 

• Op een veilige manier willen trainen 
• Wanneer je niet meer tevreden bent in de commerciële sportcentra’s
• Meerdere pogingen hebt gedaan om af te vallen

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen?

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen? We richten ons niet alleen op het trainen, we gaan voor een langdurige verandering die vol te houden is voor jou. Dit doen we door het vanuit jouw leven te bekijken. We leggen je dus niks op. En dit werkt! En is inmiddels een bewezen methode bij een groot deel van onze leden.

Trainer en Marcel in gesprek
IMG_4400
A35A9C8C-6239-4757-8550-4D7C7797309B

Maar wat krijg ik dan wel?

Bij KR8 Personal Training draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.

Uitdaging

Trainingen zijn uitdagend en altijd binnen jouw grenzen

Fun

Veel fun tijdens de trainingen

Kennis

Vooral kennisoverdracht waarom iets wel of niet bij jou werkt.

HIER GELOVEN WIJ IN

Bij KR8PT draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.

Nicky van Soest

TRAINER

Van kleins af aan ben ik al bezig met sport. Eerst vooral voetbal. Ik ben sinds mijn 16e in de gym te vinden! Toen de resultaten kwamen was ik verkocht.

Luno v. Vlaanderen

Trainer

Na het afronden van het CIOS ben ik begonnen als trainer en nooit meer gestopt. Ik haal mijn plezier uit het veilig trainen met een goede houding. Allen om samen met jou naar een doel te werken.

KR8 Personal Trainer Victor

Victor Thomas

TRAINER

Al mijn energie stop ik in het motiveren en jou helpen naar je doel. Zelf ben ik jaren geleden begonnen met krachttraining en sindsdien nooit meer gestopt.

ERVAAR HET ZELF

Ervaar zelf onze personal krachttraining

Personal training is ervaren. En willen jou laten ervaren wat wij kunnen, maar vooral wat JIJ kan. Onze kracht is jou te motiveren en uit te dagen op een realistische manier. Hierdoor ga je ervaren wat jij allemaal kunt. 

Mensen onderschatten zichzelf of zeggen tegen zichzelf dit kan ik niet of lukt mij niet. En daar ligt onze kracht.

Jij kan het namelijk wel. En wij geven jouw de tools en motivatie zodat jij ook in jezelf gaat geloven.

REVIEWS

wat onze klanten zeggen

Een 21 dagen Try Out €139,-

jouw voordeel €89,-

Ben jij even helemaal klaar met de corona-kilo’s, een laag energielevel en wil jij een flinke boost? Dan is onze 21 dagen challenge de perfecte uitkomst!

2 Maanden Back in Shape vanaf €497,-

jouw voordeel €119 ,-

Jij bent vastberaden om na deze zomer flink wat kilo’s te verliezen en weer lekker fit en strak in je vel te zitten. Met dit pakket train je minimaal 2 x per week met onze Personal Trainers en 1x per week tijdens de bootcamp.

Free Try Out

jouw voordeel €89,-

Omdat we sneller groeien dan verwacht hebben wij maar 7 plekken per maand om een Try Out in te plannen. Als jij als je snel aanmeldt dan behoor jij tot 1 van de 7 gelukkigen.

Ik weet wat ik wil, en nu?

Opgeven doen we in 2 stappen:
• Vul het formulier in
• Wij nemen contact met je op binnen 2 uur.

Je hoeft nog niks af te rekenen dat komt later allemaal. Laten we eerst eens een kopje koffie drinken om te kijken of wij wel geschikt zijn voor jou.

Opgeven doen we in 2 stappen:
• Vul het formulier in
• Wij nemen contact met je op binnen 12 uur.

Je hoeft nog niks af te rekenen dat komt later allemaal. Laten we eerst eens een kopje koffie drinken om te kijken of wij wel geschikt zijn voor jou.

Telefoonnummer

+31 6 5580 3225

KR8 personal training culemborg

Pascalweg 23-C1 4104BE Culemborg

KR8 personal training tiel

Lutterveldweg 3 4005 LD Tiel