Het summer Traject van Kr8 Personal training

Summer body's? Daar doen wij niet aan. Wij werken het hele jaar aan een krachtig lichaam en zoeken een balans.

In ons summer-traject werk jij 6 maanden 1-op-1 met een coach. Niet om er deze zomer met een wasbord bij te lopen, maar om het hele jaar door jezelf fit te voelen. Ben jij het zat om:

Meld je dan nu aan voor ons Summer Traject en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. De eerste 2 trainingen krijg je van ons!

LET OP: ER ZIJN MAAR 4 PLEKKEN BESCHIKBAAR VANWEGE DE DRUKTE!

REVIEWS

Wat onze klanten zeggen?

IMG  Moment scaled e

Hoe zit het met?

Het Summer traject

Je begint met 2 gratis trainingen om kennis te maken met ons en te kijken wat je lichaam kan. Vervolgens ga je 6 maanden aan de slag met een personal trainer. In het traject zit het volgende inbegrepen:

• Elke week twee 1-op-1 sessies met een personal trainer
• Een begin, eind- en tussentijdse metingen 1 keer per maand
Een voedingsadvies en voorbeeldschema
• Thuiswork-outs voor als je op vakantie gaat
24/7 contact met je trainer om vragen te stellen

IMG  Moment scaled

HET TRAJECT

Nu tijdelijk €284 per maand
jouw voordeel PER MAAND €28,-

Omdat we sneller groeien dan verwacht hebben wij maar 4 plekken per maand om het summer traject te starten. Als jij als je snel aanmeldt dan behoor jij tot 1 van de 4 gelukkigen.

FAQ

Veelgestelde vragen alvast beantwoordt!

Als je op vakantie gaat wordt je traject tijdelijk gepauzeerd. Je kunt daarna dan verder gaan als je terug bent. Wat je wel krijgt zijn workouts en tips voor op vakantie.

Je traint 2 keer per onder begeleiding. Wil je meer trainen dan gaan wij samen kijken naar een passend trainingsschema.

Je betaald een maandelijks bedrag van €284. Dit bedrag 6x is hetgeen wat je betaalt. Wij incasseren maandelijks aan het einde van de maand.

Wij proberen vaste momenten in te plannen elke week. Als je een keer niet kunt, kan je dat later inhalen in die week mits het past in de agenda’s van beiden. Anders wordt het in de toekomst ingehaald..

Wij kunnen helpen bij elk doel. Onthoud dat het krijgen van een laag vetpercentage enorm veel motivatie kost. ALS dit je doel is gaan wij je erbij helpen én dit behalen. Maar onthoudt wel dat voor het merendeel van de mensen het niet realistisch is. 

ONZE OVERWINNING IS DIE VAN JOU!