Skip to content

RESULTAAT WAAR JE VAN KUNT GENIETEN

Vergeet die eindeloze uren op de crosstrainer of fiets, het is tijd om het krachthonk in te duiken. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat krachttraining dé manier is om blijvend resultaat te boeken. Krachttraining in combinatie met voldoende beweging en een gezond voedingspatroon is de basis waar je aan gaat werken bij KR8 Personal Training.

Alleen hoe start je? Welk apparaat gebruik je, voer je het wel goed uit, wat is een gezond voedingspatroon? Al deze vragen én veel meer zijn onderdeel van personal training bij KR8. 

WAT JE KRIJGT BIJ KR8 PERSONAL TRAINING

Voedingsanalyse

EEN EIGEN PERSONAL TRAINER

In een kennismakingsgesprek bij één van onze locaties gaan wij in gesprek om te achterhalen wat KR8 Personal Training voor jou kan betekenen. We bespreken je doelen, werk- en privésituatie en analyseren je voedingspatroon. Wij komen met een realistisch plan wat past bij jouw doelen. Op basis daarvan geven wij advies welke trainingsfrequentie past bij jouw doel. Bij de start ga je samen met ons het avontuur aan. Je krijgt een hoofdtrainer aangewezen en hij of zij is verantwoordelijk voor jouw vooruitgang. 

Kennismaking personal trainer

ERVAAR ZELF PERSONAL TRAINING

Om zelf te ervaren wat personal training voor jou betekent hebben wij een gratis proefperiode. We leren jouw lichaam kennen en jij kan zelf ervaren hoe het is om bij ons te trainen. In het begin bestaan de trainingen uit het onder de knie krijgen van de bewegingen. Je leert je eigen lichaam kennen en het geeft onze trainer de ruimte om zelf te bepalen wat je allemaal wel en niet kunt. Elk persoon ontvangt een persoonlijk plan. Hier wordt rekening gehouden met je doel, trainingsniveau en (oude) blessures. Tijdens het traject zal je progressie maken die je trainer bijhoudt.

Tijdens de training zie je hier de deadlift

ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze is gebaseerd op een realistisch plan met concrete gedragsveranderingen. Het traject bestaat uit twee keer per week een personal training. De basis van de personal training is krachttraining. Door middel van krachttraining kun je spieren trainen en werken aan je figuur. Je doel wordt bepaald bij de start van het traject. Aan de hand van je doel bepaal jij samen met je trainer hoofd- en subdoelen. Deze doelen houden jou gemotiveerd. Elke maand voert de hoofdtrainer een evaluatie uit gericht op je doel en behaalde resultaten. 

ONTDEK ZELF WAAROM PERSONAL TRAINING POPULAIR IS:

 • "Top training met professionals Nicky en Luno. Door hun ga je altijd een stap verder in je eigen uitdaging. Ze stimuleren je op een prettige manier om je doelstellingen te halen! Energiek en goed voor lichaam en geest met aandacht ook voor voeding en trainingsoefeningen voor thuis."

  Arjan van de R.
  Arjan van de R.
 • "Personal training bij KR8 PT was voor mij echt een eye-opener. Lang worstelde ik met mijn gewicht en heb nu eindelijk een lifestyle ontwikkeld die bij me past én waarbij ik slanker en strakker word. Er is geen leven meer te bedenken zonder sport en ik nu weet hoe ik uitgebalanceerd moet eten!"

  Sharon N.
  Sharon N.
 • "Ik had het nooit gedacht, maar ik ben sporten zelfs een beetje leuk gaan vinden. Nicky’s kunde en professionaliteit geven mij steeds meer vertrouwen in mijn fysieke capaciteiten en zo durf ik de grenzen ervan te verkennen. Hij laat me zeker niet wegkomen met halve inzet!”

  Audrey J.
  Audrey J.
 • "Sinds mijn elfde heb ik last van chronische rugklachten.
  Er wordt goed op mijn houding gelet, pijn wordt serieus genomen en ik ontdek wat mijn rug allemaal wèl kan. Ik raad iedereen aan om bij KR8 Personal Training lessen te volgen."

  Nadine O.
  Nadine O.
 • ''Ik had nooit gedacht dat ik keer op keer met plezier naar de sportschool zou gaan. De trainingen zijn professioneel en zeer gevarieerd. Ik heb geen last meer van mijn armblessure door de gerichte sportlessen en goede begeleiding. De KR8 PT slogan ''Onze overwinning is die van jou'' is voor iedereen een sportief feit!''

  Jordi B.
  Jordi B.
 • "Ik volg sinds dit jaar 2x per week een PT-sessie van 30 minuten met als doel op een gecontroleerde wijze flink wat kilo’s af te vallen (20 kg). 
  De PT-sessies zorgen zowel voor structuur als gemak. Daarnaast motiveert Luno mij om door te gaan tot het einde. 

  Bijna 4 maanden later ben ik op een gecontroleerde manier 14 kilo lichter en draag ik geen maat 54 broeken meer maar maat 50. "

  M. van Leeuwen
  M. van Leeuwen
 • "Ik word nu al een aantal jaren begeleid door de mannen van KR8 met als resultaat -35kg! Er is oog voor het fysieke plaatje maar er wordt ook zeker stil gestaan bij het mentale stuk. Afvallen of fitter worden gaat gepaard met aanpassingen in je dag structuur. De nuchtere en relativerende woorden van Nicky zijn daar zeker helpend bij. Qua kracht en conditie zorgen ze ervoor dat je iedere training weer uitgedaagd wordt en je eigen grenzen verlegd."

  Merle R.
  Merle R.
 • "Ik had geen idee waar ik aan begon toen ik een half jaar geleden bij KR8 startte. Alles leek onmogelijk en ik vond naar de sportschool gaan vreselijk. Ondertussen heb ik mijn doel behaald, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding en trainen en vind ik het ontzettend leuk om te doen. Naast het fysieke resultaat heeft het me ook veel rust in mijn hoofd gebracht en voel ik me mentaal sterk."

  Rosa M.
  Rosa M.

BEN JIJ KLAAR VOOR RESULTAAT?

LET OP:  Wij zullen je motiveren, de stok achter de deur zijn en alles wat je nodig hebt tijdens de trainingen. Wij beloven dat als jij je inzet om je doel te behalen, je dit dik terugverdiend. Er zal een wereld voor je open gaan op het moment dat je ontdekt wat je allemaal WEL kan. Je zult meer energie hebben, productiever zijn en minder stress ervaren. 

Het is onze taak om het voor jullie zo eenvoudig mogelijk te maken en dat gaan wij doen. Door de juiste informatie, concrete tips en adviezen beloof ik jou dat ook JIJ succes kan behalen. Ondanks dat je misschien al veel hebt geprobeerd, de trainingen en leefstijlaanpassingen gaan jou helpen. 

Dit moet je doen:

Vul het formulier in hieronder en maak kennis met één van onze trainers. Het is eenvoudig en wij zullen jou meteen bellen om de kennismaking in te plannen. 

Ik heb er 100% vertrouwen in dat wij samen succes kunnen behalen! Vergeet niet om jezelf aan te melden hieronder!

Vul hieronder je gegevens in en ontvang meer informatie over personal training.

  ONZE OVERWINNING IS DIE VAN JOU.