RESULTAAT WAAR JE VAN KUNT GENIETEN

Geïnteresseerd in Personal Training en Resultaat behalen?? Ervaar dan gratis personal training onder begeleiding van een ervaren en deskundige Personal Trainer in Culemborg of Tiel door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Ontdek wat ons succes laat behalen.

Je PT coach

Je persoonlijke coach

In een kennismakingsgesprek gaan wij in gesprek om te achterhalen wat KR8 Personal Training voor jou kan betekenen. We bespreken je doelen, werk- en privésituatie en analyseren je voedingspatroon. Wij komen met een realistisch plan wat past bij jouw doelen. Bij de start ga je samen met ons het avontuur aan. Je krijgt een hoofdtrainer aangewezen en hij of zij is verantwoordelijk voor jouw vooruitgang.

Ervaar PT zelf

Ervaar personal Training

Om zelf te ervaren wat personal training voor jou betekent hebben wij een gratis proefperiode. We leren jouw lichaam kennen en jij kan zelf ervaren hoe het is om bij ons te trainen. In het begin bestaan de trainingen uit het onder de knie krijgen van de bewegingen. Je leert je eigen lichaam kennen en het geeft onze trainer de ruimte om zelf te bepalen wat je allemaal wel en niet kunt. Elk persoon ontvangt een persoonlijk plan. Hier wordt rekening gehouden met je doel, trainingsniveau en (oude) blessures. Tijdens het traject zal je progressie maken die je trainer bijhoudt.

Je werkwijze

Werkwijze

Onze werkwijze is gebaseerd op een realistisch plan met concrete gedragsveranderingen. Het traject bestaat uit twee keer per week een personal training. De basis van de personal training is krachttraining. Door middel van krachttraining kun je spieren trainen en werken aan je figuur. Je doel wordt bepaald bij de start van het traject. Aan de hand van je doel bepaal jij samen met je trainer hoofd- en subdoelen. Deze doelen houden jou gemotiveerd. Elke maand voert de hoofdtrainer een evaluatie uit gericht op je doel en behaalde resultaten.

Geen achtergrond Rick

Neem jij actie of blijf je twijfelen?

Ben jij klaar voor resultaat?

LET OP: Wij zullen je motiveren, de stok achter de deur zijn en alles wat je nodig hebt tijdens de trainingen. Wij beloven dat als jij je inzet om je doel te behalen, je dit terugverdiend. Er zal een wereld voor je open gaan op het moment dat je ontdekt wat je allemaal WEL kunt. Je gaat meer energie hebben, productiever zijn en minder stress ervaren.

Het is onze taak om het voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken, en dat zullen wij doen. Door de juiste informatie, concrete tips en adviezen beloven wij jou iets. Namelijk dat ook JIJ resultaat gaat behalen.

Dit moet je doen:
Vul hieronder het formulier in en maak kennis met een trainer. Het is eenvoudig en wij zullen je zo snel mogelijk bellen om de kennismaking in te plannen. 

Ik heb er 100% vertrouwen in dat wij samen succes gaan behalen. Vergeet niet om jezelf aan te melden hieronder!

Trainer en Marcel in gesprek
Personal Training Culemborg. In de studio geeft Personal Trainer Luno een tip aan een klant in de plank
AACC    DCB scaled