Realistische aanpak

Resultaat op de lange termijn

1 totaal concept

Ben jij toe aan gezonde verandering in je leven en wil je hiervoor aan de slag met krachttraining en voeding? KR8 Personal Training helpt je hier graag bij. Onze personal trainers hebben veel ervaring met het persoonlijk begeleiden van mensen zoals jij. Samen werken we doelgericht en met plezier aan een realistische doelstelling. We zorgen ervoor dat je jouw basis voor een gezonde levensstijl is gelegd. Voor je het weet ben je gezonder, fitter én krachtiger!

Vrijblijvend kennismaken? Vraag nu jouw gratis intake aan!

Persoonlijk advies over krachttraining en voeding

Beginnen met krachttraining kan een hele verandering in je levensstijl betekenen. Je zult regelmatig in de sportschool te vinden zijn, samen met een van onze personal trainers. Je traint minimaal twee keer in de week voor 30 minuten, waarna je tussen de 24 en 72 uur herstelt. Je leert tevens meer over het opbouwen van spiermassa en het langetermijneffect van regelmatig trainen en goed eten. Wij geloven in het trainen van je spieren en hierdoor krachtiger worden. Ieder doet dit op zijn of haar niveau, daarom stellen we in een kennismakingsgesprek een persoonlijk plan voor je op. Hierbij wordt, naast krachttraining, tevens gekeken naar je voeding en voedingspatronen. Wat kan jouw huidige voedingspatroon bijdragen aan je training? Onze personal trainers vertellen je hier graag meer over!

Plan jouw eerste gesprek nu in

Ben jij klaar voor de start van jouw nieuwe leven? Waar wacht je dan nog op? Plan een eerste gesprek met ons in en vertel ons jouw wensen en doelen! Vervolgens gaan we aan de slag en bespreken we iedere maand tijdens een evaluatie de voortgang. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Je bereikt ons op +316 55 80 32 25. Voor je het weet zijn krachttraining en gezonde voeding een standaard onderdeel van jouw week.

Trainer en Marcel in gesprek
Personal Training Culemborg. In de studio geeft Personal Trainer Luno een tip aan een klant in de plank
AACC    DCB scaled