fbpx

Online Coaching

De online coach

voor gamend Benelux

Een uitdagende training is cruciaal om succes te behalen.

Training

Afhankelijk van je ervaring ontvang je elke 4 tot 6 weken een nieuw trainingsschema. Via onze app kun je op je telefoon precies zien welke oefening je moet uitvoeren, hoe vaak je dit moet doen, het gewicht en het aantal rust wat je moet nemen tussen de sets. Per oefening zie je een afbeelding en eventueel filmpje met hoe je de oefening uitvoert.

Logo voeding online coaching

Voeding

Bij ons leer jij hoe je zelf aan de slag gaat met je voeding en krijg je hulp om zelf op zoek te gaan na een voedingspatroon wat werkt voor jou. Wij helpen jou bij het bepalen van hoeveel calorieën je eet en wat de juiste verhoudingen zijn tussen eiwitten, vetten en koolhydraten. Elke week bekijkt je coach je voeding en geeft hier tips en passende adviezen om nog meer uit je voeding te halen.

Gedrag logo Online Coaching KR8

Gedrag

Door de jaren heen zitten bepaalde gewoontes zo in je systeem dat je het niet eens door hebt. Om jou hierbij te helpen ga je samen met je coach op zoek naar de gewoontes die jou succes in de weg staan. Nadat de gewoontes aan het licht zijn gekomen gaan wij stap voor stap deze ‘slechte’ gewoontes vervangen door meer passende gewoontes.

Ontspanning logo Online Coaching KR8

Herstel

Als je om je heen kijkt hoor je steeds vaker mensen die stress ervaren. Nu zijn wij geen therapeuten, maar wat wij wel doen is helpen bij het vinden van balans tussen werken, trainen en ontspannen. Zo geven wij tips over aanpassingen die jij kan maken om net even wat ontspanner het weekend in te gaan of adviseren wij juist eens een rustdag en wat leuks te doen met jou en je familie!

Samen met KR8 Online coaching wordt je fit!

Onze abonnementen

Bij KR8 Personal Training behaal je altijd resultaat en ontvang je persoonlijke aandacht ongeacht welk abonnement je kiest. Je ontvangt niet een schema en hoort daarna nooit meer iets van ons. Heb jij een kleine dip? Dan stuurt onze coach jou een bericht om je weer te motiveren. Heb jij een vraag? Je coach beantwoord deze binnen 24 uur.

Je coach maakt een persoonlijk schema!

Jij kiest waar je training plaats vindt!

Jij kiest wat je eet!

Samen behalen we succes!

Hoe werkt online coaching bij KR8?

Je gaat meteen met je coach aan de slag en leert elkaar kennen. Je coach bekijkt jou situatie en creëert een passend trainingsplan.

Via de mail ontvang je een link om de app te downloaden. Hierna wordt de app ingesteld door je coach en kun je aan de slag.

Je trainingsplan sluit aan bij je doel en houdt rekening met je blessures. Je hebt een overzicht van wat, wanneer en hoe je dit moet uitvoeren.

Je coach bepaalt het aantal calorieën en de verhoudingen tussen de macronutriënten. Stap-voor-stap ga je jouw voedingspatroon aanpassen.

Je stelt een realistisch, maar uitdagend doel samen met je coach en gaat hiermee aan de slag.

Je voortgang houdt je bij in de app en maandelijks vindt er een evaluatie plaats.

Dé community voor gamers

Discord logo

KR8 Online coaching is op de plek waar gamers regelmatig te vinden zijn. In onze Discord community draait het om elkaar te motiveren en te helpen. Een positieve plek waar jij motivatie vindt, recepten en handige tips kunt lezen. Op het moment dat jij lid wordt ontvang je een uitnodiging en word je onderdeel van de community.