fbpx

Over KR8 Personal Training

Ontdek de basis van KR8 Personal Training

Een uitdagende training is cruciaal om succes te behalen.

Training

Personal training is de basis van KR8. Hierin ga je aan de bak om te werken aan je persoonlijke doelen. In de training bouw je een band op met je trainer. Ervaar zelf hoe leuk trainen kan zijn. Onze kracht ligt in een uitdagende én passende training. Wij verliezen nooit jouw wensen als klant uit het oog. Je trainer houdt jou nauwlettend in de gaten. Op deze manier train jij veilig en voer je de oefening perfect uit.

Logo voeding online coaching

Voeding

Bij ons leer jij hoe je zelf aan de slag gaat met je voeding. Je krijgt hulp om zelf op zoek te gaan na een voedingspatroon wat werkt voor jou. Wij helpen jou bij het bepalen van hoeveel calorieën je eet en wat de juiste verhoudingen zijn tussen eiwitten, vetten en koolhydraten. Elke week bespreek je jouw voeding met je trainer. Hierop ontvang je tips en passende adviezen om nog meer uit je voeding te halen.

Gedrag logo Online Coaching KR8

Gedrag

Door de jaren heen zitten bepaalde gewoontes zo in je systeem dat je het niet eens door hebt. Je gaat samen met je coach op zoek naar verkeerde gewoontes. Deze staan je succes in de weg en veranderen wij langzaam in andere gewoontes.  Door middel van regelmatige evaluaties maak je hierin stappen en zie je verandering.

Ontspanning logo Online Coaching KR8

Herstel

In je omgeving hoor je steeds vaker mensen die stress ervaren. Nu zijn wij geen therapeuten, maar wat wij wel doen is helpen bij het vinden van balans tussen werken, trainen en ontspannen. Zo geven wij tips over aanpassingen die jij kan maken om net even wat ontspanner het weekend in te gaan of adviseren wij juist eens een rustdag en wat leuks te doen met jou en je familie!

Ontdek je eigen kracht!

Wij onderscheiden ons door

KR8 Personal Training

is meer dan alleen het volgen van een training. Ons doel is namelijk het krachtig maken van lichaam en geest! Niemand die je tegenhoudt en door de training zit jij vol energie. Trainen bij KR8 stelt je in staat om doelen te behalen, uitdagingen aan te gaan en grenzen te verleggen.

In het squatrek zie je de eigenaren van KR8 Personal Training
2 Kettlebells op de grond

KR8 Personal Training onderscheidt zich door

ons enthousiasme in combinatie met een nuchtere blik. Wij weten ook als geen ander dat het niet altijd mee zit, en dat je leven niet bestaat uit alleen maar sporten. Wij streven naar een realistische aanpak, iets wat jij vol kan houden. Je hoeft niet te leven op water, rijst en kip. KR8 Personal Training vindt de manier die past bij jou!

KR8 Personal Training streeft

niet voor een resultaat op de korte termijn. Ons doel is om jou te helpen bij het vinden van een gezonde levensstijl waarbij er een juiste combinatie is tussen gezelligheid, voeding en beweging. Wij gaan jou helpen bij het krachtig maken van lichaam en geest op de lange termijn!

Crossmaxx schijven sportschool culemborg

''Onze overwinning is die van jou!''