De trainers

Ontmoet onze trainers

Foto Luno van Vlaanderen

Mede-eigenaar en Personal Trainer Luno van Vlaanderen

 

Mijn kracht ligt in het begeleiden van mensen op een veilige en uitdagende manier. De kennis die ik heb opgedaan bij het CIOS en de NASM zijn de basis, en verschillende opleidingen hebben mijn visie gevormd en uitgebreid. Door mijn ervaring in het begeleiden van mensen met blessures kan ik jou uitstekend helpen om te je doelen te behalen. Ook als je van te voren denkt dat sporten lastig is met een blessure, ik garandeer je dat wij samen je doel gaan behalen!

 

Mijn specialiteiten waar ik jou bij kan helpen zijn het sporten met een blessure, gewicht verliezen, conditie verbeteren en spiermassa opbouwen.

Foto Nicky van Soest

Mede-eigenaar & Personal Trainer Nicky van Soest

 

Vanaf jongs af aan zitten sporten in mijn bloed. Al jaren ben ik fanatiek in en buiten de sportschool. Gemiddeld 4 á 5 keer per week plan ik een intensieve krachtsessie in. Mijn kracht ligt in het motiveren van de mensen op een leuke manier.  Met een combinatie van hard trainen en gezelligheid gaan wij van start om vanuit daar jouw doelstelling te realiseren.

 

Mijn specialiteiten waar ik jou bij kan helpen zijn gewicht verliezen, spiermassa opbouwen, werken aan het figuur en voedingsadvies.