fbpx

Waarom zou je geloven wat wij zeggen?

Personal Training KR8 met lid

Nadine Oldebesten

“Sinds mijn elfde heb ik last van chronische rugklachten. Hierdoor ging ik sport ontwijken omdat dit helaas alleen maar zorgde voor meer pijn. Toch wilde ik leren sporten zonder mijn rug verkeerd te belasten. Daarom melde ik me aan bij KR8 personal training.

Er wordt goed op mijn houding gelet, pijn wordt serieus genomen en ik ontdek wat mijn rug allemaal wèl kan. Dit geeft een ontzettende boost om door te gaan. De lessen zijn intensief, leuk en afwisselend. Ik raad iedereen aan om bij KR8 personal training lessen te volgen.

Kortom: ik ben super tevreden!”

Arjan van de Rovaart

“Top training met professionals Nicky en Luno. Door hun ga je altijd een stap verder in je eigen uitdaging. Ze stimuleren je op een prettige manier om je doelstelling(en) te halen! Energiek en goed voor lichaam en geest met ook aandacht voor voeding en trainingsoefeningen voor thuis.”

Audrey James

“Ik had het nooit gedacht, maar ik ben sporten zelfs een beetje leuk gaan vinden. Nicky’s kunde en professionaliteit geven mij steeds meer vertrouwen in mijn fysieke capaciteiten en zo durf ik de grenzen ervan te verkennen. Nooit te hardcore, maar laat me zeker niet wegkomen met halve inzet!”