fbpx

PAST PERSONAL TRAINING BIJ MIJ?

Deze vraag stelt iedereen zich alvorens hij of zij begint met personal training. Het is zeker de moeite waard om jezelf af te vragen of het iets is voor je.

Hieronder staan een aantal overwegingen zodat jij voorbereidt bent en voor jezelf weet of het iets is voor je. Wij zijn er van overtuigd dat het voor iedereen een toegevoegde waarde kan zijn. Nu is het aan ons om jullie er van te overtuigen.

DOELEN INVENTARISEREN

Heb jij moeite om jouw doel te behalen? Dan is personal training een perfecte match. Heb je geen uitdagend doel én kan je het zelf behalen? Dan raden wij het af om personal training te doen. Onze specialiteiten zijn o.a. afvallen, spiermassa opbouwen, sportspecifiek en medisch fitness.

WAT ZIJN DE VERWACHTINGEN

Wees duidelijk en bedenk wat je verwacht van een personal trainer. Wij zullen je motiveren, stimuleren, uitdagen en ondersteunen. Wij zijn geen diëtist, dokter of psychiater. Echter, als personal trainer helpen wij jou wel op deze gebieden.

IK HEB GEEN ERVARING OF CONDITIE

De meeste mensen denken dat je fit moet zijn voor personal training. Dat is totaal niet waar. Juist als je geen conditie, ervaring of een blessure hebt is personal training perfect. Wij helpen bij het rustig opbouwen zodat je een duurzaam resultaat neerzet. Zonder blessures of motivatie-dip na een aantal maanden.

GEEN TIJD OM TE TRAINEN

Een hectische agenda maakt het uitdagend om een training in te plannen (weten wij als geen ander). Alleen vergeet niet, er is altijd een plek in onze agenda. Bij twijfel of personal training in jouw agenda past? Kijk dan eens naar een proefperiode. De perfecte manier om te kijken of het haalbaar is.

WAT HOUDT JE TEGEN?

Heb je bij alle bovenstaande punten zoiets van: ja, ik ben benieuwd. Super. Laten we dan eens samen een aantal overwegingen door nemen. Ben je al om? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan. Samen stellen wij een plan op hoe jij je doel kunt behalen.

WAT ZIJN DE BEZWAREN?

DE KOSTEN

Regelmatig krijg ik te horen dat personal training te duur is. Het is een bezwaar wat natuurlijk opgaat bij Personal Training, dat is een feit. Uiteindelijk moet je voor jezelf de afwegingen maken. Ga je zelfstandig je doel behalen en je gezondheid op lange termijn verbeteren?

Is het antwoord nee? Dan zou ik nog eens goed overwegen of het misschien niet te duur is als je kijkt wat je er voor terugkrijgt. Net zoals een dure auto moet je er misschien voor sparen. Maar het is zelden dat je er zoveel voor terugkrijgt als bij sporten.

LANGE PERIODE

Als je begint met personal training dan doen wij dat niet voor 12 weken. Wij gaan de samenwerking aan voor 6, 12 of meer dan 12 maanden. Voor sommige is dat een bezwaar, alleen juist de samenwerking aangaan voor een lange tijd zorgt voor duurzame verandering.

Iedereen kan namelijk een aantal weken een dieet aanhouden of het sporten volhouden. Echter, duurzame verandering is lastig te bereiken in zo’n korte periode. Wij gaan juist samen aan de slag om duurzame en gezonde gewoontes te creëren. Dit is niet in een paar weken gebeurd!

BLESSURES

Een veelvoorkomend bezwaar zijn oude blessures. Het trainen met blessures kan vervelend en de-motiverend zijn. Juist door het trainen met een personal trainer kan je wel aan de slag. Samen bepaal je welke bewegingen wel en niet gaan en welke spieren getraind moeten worden.

Er worden aanpassingen gemaakt tijdens de oefeningen waardoor jij pijnvrij kunt trainen. Dit komt door de manier van trainen. Wij trainen jouw lichaam op het gebied van stabiliteit en kracht. Je gaat aan de slag met oefeningen met losse gewichten, stangen en lichaamsgewicht. Hierdoor leer je jouw lichaam nog beter kennen en kun je gericht spieren versterken. En natuurlijk doelen behalen.

WIL JIJ ONZE NIEUWSTE E-BOOK "IN 5 EENVOUDIGE STAPPEN AFVALLEN" GRATIS ONTVANGEN?

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

LEES WAT ANDEREN ERVAN VINDEN

Reviews KR8 Personal Training
 • "Top training met professionals Nicky en Luno. Door hun ga je altijd een stap verder in je eigen uitdaging. Ze stimuleren je op een prettige manier om je doelstellingen te halen! Energiek en goed voor lichaam en geest met aandacht ook voor voeding en trainingsoefeningen voor thuis."

  Arjan van de R.
  Arjan van de R.
 • "Personal training bij KR8 PT was voor mij echt een eye-opener. Lang worstelde ik met mijn gewicht en heb nu eindelijk een lifestyle ontwikkeld die bij me past én waarbij ik slanker en strakker word. Er is geen leven meer te bedenken zonder sport en ik nu weet hoe ik uitgebalanceerd moet eten!"

  Sharon N.
  Sharon N.
 • "Ik had het nooit gedacht, maar ik ben sporten zelfs een beetje leuk gaan vinden. Nicky’s kunde en professionaliteit geven mij steeds meer vertrouwen in mijn fysieke capaciteiten en zo durf ik de grenzen ervan te verkennen. Hij laat me zeker niet wegkomen met halve inzet!”

  Audrey J.
  Audrey J.
 • "Sinds mijn elfde heb ik last van chronische rugklachten.
  Er wordt goed op mijn houding gelet, pijn wordt serieus genomen en ik ontdek wat mijn rug allemaal wèl kan. Ik raad iedereen aan om bij KR8 Personal Training lessen te volgen."

  Nadine O.
  Nadine O.
 • ''Ik had nooit gedacht dat ik keer op keer met plezier naar de sportschool zou gaan. De trainingen zijn professioneel en zeer gevarieerd. Ik heb geen last meer van mijn armblessure door de gerichte sportlessen en goede begeleiding. De KR8 PT slogan ''Onze overwinning is die van jou'' is voor iedereen een sportief feit!''

  Jordi B.
  Jordi B.
 • "Ik volg sinds dit jaar 2x per week een PT-sessie van 30 minuten met als doel op een gecontroleerde wijze flink wat kilo’s af te vallen (20 kg). 
  De PT-sessies zorgen zowel voor structuur als gemak. Daarnaast motiveert Luno mij om door te gaan tot het einde. 

  Bijna 4 maanden later ben ik op een gecontroleerde manier 14 kilo lichter en draag ik geen maat 54 broeken meer maar maat 50. "

  M. van Leeuwen
  M. van Leeuwen
 • "Ik word nu al een aantal jaren begeleid door de mannen van KR8 met als resultaat -35kg! Er is oog voor het fysieke plaatje maar er wordt ook zeker stil gestaan bij het mentale stuk. Afvallen of fitter worden gaat gepaard met aanpassingen in je dag structuur. De nuchtere en relativerende woorden van Nicky zijn daar zeker helpend bij. Qua kracht en conditie zorgen ze ervoor dat je iedere training weer uitgedaagd wordt en je eigen grenzen verlegd."

  Merle R.
  Merle R.
 • "Ik had geen idee waar ik aan begon toen ik een half jaar geleden bij KR8 startte. Alles leek onmogelijk en ik vond naar de sportschool gaan vreselijk. Ondertussen heb ik mijn doel behaald, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding en trainen en vind ik het ontzettend leuk om te doen. Naast het fysieke resultaat heeft het me ook veel rust in mijn hoofd gebracht en voel ik me mentaal sterk."

  Rosa M.
  Rosa M.

WIE ZIJN WIJ DAN OM DIT TE BELOVEN?

Wij zijn realistische en nuchtere personal trainers die geloven in krachttraining. Veel van onze collega’s hebben korte termijn oplossingen, diëten, wonderbaarlijke work-outs of doen alsof het eenvoudig is. Wij geloven in een realistische aanpak die werkt voor jou. Niet wat ik doe, maar wat jij kan! Wij gaan op een passend tempo aan de slag met de basis en zorgen dat jij hier steeds beter in wordt. Stap voor stap ga je je lichaam beter leren kennen en jezelf uitdagen. Altijd op een 100% veilige manier met een personal trainer die je houding in de gaten houdt.

In 1 jaar hebben wij al bijna 100 mensen persoonlijk begeleidt naar een krachtiger en gezonder leven. Wij zijn overtuigd dat een leven met krachttraining, bewegen en een verantwoord voedingspatroon voor iedereen haalbaar is. Mits je op de juiste manier geholpen wordt. Dat is waarbij wij jou gaan helpen.

KOM JIJ LANGS VOOR EEN BAK KOFFIE?

Het lijkt ons namelijk leuk om gewoon eens kennis te maken. We bespreken je doel en kijken of het haalbaar is om aan de slag te gaan met personal training. 

Open chat
Hallo,

Leuk dat je onze website bezoekt. Kunnen wij je ergens bij helpen?