Skip to content

Pasta garnaal

Het lekkerste aan dit recept is de saus. De saus maak je namelijk helemaal zelf. Met maar een aantal ingrediënten.
Snel, lekker en gezond.

Voor het complete recept heb je nodig.

Ingrediënten:

  • 2 doosjes garnalen
  • Sap van een halve citroen
  • Gegrilde paprika uit pot
  • 2 tenen knoflook
  • 1 zak bladspinazie
  • 200gr volkoren pasta
  • Handje basilicum
  • 2 theelepels pesto
  • 2 sjalotjes
  • 50 ml kookzuivel (kookzuivel bevat 7% vet en kookroom 20%)

Bereiding:

Kook de pasta zoals op de verpakking.

Saus:

Fruit de sjalotjes met wat knoflook.

Doe de paprika in een blender of gebruik de staafmixer. Voeg de kookzuivel, pesto en gefruite producten toe. Mix dit tot een gladde massa.
Roerbak de garnalen samen met de spinazie.
Doe alle ingrediënten in 1 pan en meng de saus erdoor!

Aftoppen met de basilicum!

Eet smakelijk.

Ben jij klaar voor de begeleiding die jij verdient?

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp

DE LAATSTE POSTS

Spelt citroencake

Spelt-Citroencake Een cake, zonder boter, met eiwitpoeder en verse nootjes!

Bulk lasagne

Het bulkseizoen komt er weer aan. Bulken, oftewel: spiermassa toevoegen

Ontvang de laatste updates

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bruikbare tips waar jij iets mee kan. 

Gerelateerde posts

Krachttraining om af te vallen

“Krachttraining is voor mannen die heel gespierd willen worden en eruit willen zien als een bodybuilder.” Veel mensen die af willen vallen denken dat ze

Falafel voor de sporter

Dit recept komt uit het boek “Eet als een atleet” Voor inspiratie op het gebied van vegetarische gerechten ben ik gaan zoeken in mijn kookboeken.

Zomerstamppot 2.0

Andijvie stamppot is officieel een zomerstamppot. Maar veel mensen eten het in de winter met rookworst. Aangezien de zomer ver te zoeken is in Nederland,

Ben jij klaar voor de begeleiding die jij verdient?