PERSONAL TRAINING CULEMBORG

Geïnteresseerd in Personal Training? Ervaar dan personal training onder begeleiding van een ervaren en deskundige Personal Trainer in Culemborg door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Waarom personal training volgen?

Vraag jij je weleens af hoe je structureel kunt blijven sporten en kunt werken aan een goede gezondheid? Lees dan verder, misschien herken jij je in het volgende:

Wij bij KR8 Personal Training hebben als doel om jou hierbij te helpen. Onze passie ligt in het overbrengen van de voordelen van krachttraining en laten ervaren wat het je kan brengen. Het brengt je niet alleen een sterk lichaam, maar ook een krachtige geest. 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Trainer en Marcel in gesprek
IMG_4400
IMG_7350

Persoonlijke begeleiding met krachttraining

Je wordt een-op-een begeleidt tijdens de training. Er is altijd 100% aandacht voor jou. Wij kijken naar je houding en dagen je uit. De hele training houden wij jou scherp en motiveren jou. Niet alleen om het maximale uit de training te halen, maar ook uit jezelf buiten de trainingen.

Realistische aanpak

Bij de intake bespreek je jouw doel. Hier zal de trainer zijn plan op afstemmen. De trainer kijkt wat jij kan en zorgt dat jij je grenzen opzoekt op een veilige manier. Geen crashdiëten, jezelf uithongeren, 5 dagen per week trainen of andere onrealistische zaken. Onze trainers zijn deskundig is het uitdagen op niveau. Zodat het leuk blijft op de korte en vooral lange termijn.

deskundige en gecertificeerde coach

De trainers bij KR8 Personal Training Culemborg zijn allen gecertificeerd en deskundig. Zij hebben ervaring door het zelf uitvoeren van krachttraining en het afronden van een opleiding. Bij KR8 hechten wij waarde aan kennis en vinden dit belangrijk.

Voeding op maat

Je trainer analyseert en bespreekt je voeding. Door middel van een tracker vul jij de eerste maand in wat je eet. De trainer geeft concreet advies en samen stellen jullie eetgewoontes op.

Reviews

wat onze klanten zeggen

Luno van Vlaanderen

Oprichter

Nicky van Soest

Oprichter
Onze passie

Al meer dan 5jr. zijn wij actief al personal trainers. Het heeft ons enorm veel gebracht en wij willen iedereen laten ervaren hoe leuk en effectief het is. Voor je fysieke en mentale gezondheid. Wij doen dit samen met ons team van deskundige personal trainers.

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen?

We richten ons niet alleen op het trainen, we gaan voor een langdurige verandering die vol te houden is voor jou. Dit doen we door het vanuit jouw leven te bekijken. We leggen je dus niks op, maar bekijken samen wat een haalbare doelstelling of verandering is. Het mooie, dit werkt veel beter! 

Het is inmiddels al bij meer dan 200 leden bewezen.

 

ERVAAR HET ZELF

Het traject

Bij KR8 PT train je twee keer per week 30 min met een trainer. Je behaalt namelijk je doel niet in 12 weken én zeker niet als je wilt dat je dit blijft behouden. Ons concept is gebaseerd op kleine veranderingen die je lang vol kunt houden.

Het traject bestaat uit:

Genoeg over ons, wat heb jij nodig?

Loop jij ergens mee vast? Laat het ons weten, ook jij kan er meer uit halen.