PERSONAL TRAINING TIEL

Geïnteresseerd in Personal Training in Tiel? Ervaar dan gratis personal training onder begeleiding van een ervaren en deskundige Personal Trainer door je in te schrijven voor een gratis proefles.

IMG  scaled

Waarom personal training?

Vraag jij je weleens af hoe je structureel kunt blijven sporten en kunt werken aan een goede gezondheid? Lees dan verder, misschien herken jij je in het volgende:

Wij bij KR8 Personal Training hebben als doel om jou hierbij te helpen. Onze passie ligt in het overbrengen van de voordelen van krachttraining en laten ervaren wat het je kan brengen. Het brengt je niet alleen een sterk lichaam, maar ook een krachtige geest. 

Wat kunnen wij voor jou doen?

IMG  Moment scaled
Foto mats scaled
IMG  scaled

Persoonlijke begeleiding met krachttraining

Je wordt een-op-een begeleidt tijdens de training. Er is altijd 100% aandacht voor jou. Wij kijken naar je houding en dagen je uit. De hele training houden wij jou scherp en motiveren jou. Niet alleen om het maximale uit de training te halen, maar ook uit jezelf buiten de trainingen.

Realistische aanpak

Bij de intake bespreek je jouw doel. Hier zal de trainer zijn plan op afstemmen. De trainer kijkt wat jij kan en zorgt dat jij je grenzen opzoekt op een veilige manier. Geen crashdiëten, jezelf uithongeren, 5 dagen per week trainen of andere onrealistische zaken. Onze trainers zijn deskundig is het uitdagen op niveau. Zodat het leuk blijft op de korte en vooral lange termijn.

Coaching

De trainingen zijn een klein gedeelte van het aantal uren in de week. De trainer bespreekt welke gewoontes jij moet aanpakken om je doel te gaan halen. Samen maak je een plan hoe je deze gewoontes kunt omzetten naar andere gezondere gewoontes. Dit volgt je trainer regelmatig op om de vooruitgang bij te houden.

Voeding op maat

Je trainer analyseert en bespreekt je voeding. Door middel van een tracker vul jij de eerste maand in wat je eet. De trainer geeft concreet advies en samen stellen jullie eetgewoontes op.

Reviews

wat onze klanten zeggen

Luno van Vlaanderen

Oprichter

Nicky van Soest

Oprichter
Onze passie

Al meer dan 5jr. zijn wij actief al personal trainers. Het heeft ons enorm veel gebracht en wij willen iedereen laten ervaren hoe leuk en effectief het is. Voor je fysieke en mentale gezondheid. Wij doen dit samen met ons team van deskundige personal trainers.

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen?

We richten ons niet alleen op het trainen, we gaan voor een langdurige verandering die vol te houden is voor jou. Dit doen we door het vanuit jouw leven te bekijken. We leggen je dus niks op. En dit werkt! En is inmiddels een bewezen methode bij een groot deel van onze leden.

IMG  Moment scaled

ERVAAR HET ZELF

Het traject

Bij personal training denk je al snel aan opgepompte trainers die in je oor staan te schreeuwen dat je er nog 4 moet doen. Voor ons zijn dat drie rode kruisen. 

Dat is niet wie wij zijn. Een six-pack of hele mooie strakke ronde billen klinkt leuk maar is voor het gros van de mensen niet vol te houden.

Bij KR8 PT train je twee keer per week 30 min met een trainer. Je behaalt namelijk je doel niet in 12 weken én zeker niet als je wilt dat je dit blijft behouden.

Onze aanpak is gebaseerd op duurzaam resultaat neerzetten. Het traject bestaat uit:

Locatie

MA Lifestyle club

Onze locatie in Tiel is bij MA Lifestyle Club. Wij werken samen met de sportschool en bij ons kun je terecht voor professionele begeleiding. Tijdens de training maak je gebruik van de ruimtes van de sportschool. Hierdoor heb je veel apparatuur beschikbaar en kun je voor en na de training gebruik maken van de faciliteiten.

HIER GELOVEN WIJ IN

Bij KR8PT draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.