Personal Training Tiel

Verhoog je energieniveau, verbeteer je gezondheid en leef je leven op een manier die bij je past. 

Ontdek de belangrijkste aspecten van een gezonde levensstijl, waaronder beweging tijdens onze personal training in Tiel.

Wij bieden verschillende opties aan die ervoor zorgen dat jij begeleid kan sporten en je doel kunt behalen. 

Geïnteresseerd in Personal Training in Tiel?

Ervaar dan gratis personal training onder begeleiding van een ervaren en deskundige Personal Trainer door je in te schrijven voor een gratis proefles.

Personal trianing Tiel

Verhoog je energie level DIRECT

Gediplomeerde trainers

Een stok achter de deur

Waarom Personal Training volgen?

Vraag jij je weleens af hoe je structureel kunt blijven sporten en kunt werken aan een goede gezondheid? Lees dan verder, misschien herken jij je in het volgende:

Wij bij KR8 Personal Training hebben als doel om jou hierbij te helpen. Onze passie ligt in het overbrengen van de voordelen van krachttraining en laten ervaren wat het je kan brengen. Het brengt je niet alleen een sterk lichaam, maar ook een krachtige geest. 

Personal training Tiel

Waarom je voor begeleiding bij KR8 Personal Training kiest

Persoonlijke aanpak

Iedereen is uniek en daarbij verschilt onze aanpak per persoon. In de basis bestaat onze werkwijze altijd uit krachttraining op niveau. Wij kijk naar wat jij leuk vindt en wat effectief is. Daar maken wij een passend traject mee.

Plezier

Naast consistent trainen is plezier enorm van belang. Niemand vind het leuk om zonder plezier te trainen, wij ook niet! Onze trainers zijn er voor jou en dat betekent soms ook even een grap tussendoor.

Kennis

Trainers met kennis die weten wat ze doen. Wij helpen jou te bewegen op een manier waardoor je geen blessures krijgt. We zorgen dat er altijd een professionele trainer voor de les staat.

Community

Bij ons wordt je onderdeel van een on- en offline community. Wij organiseren workshops, work-outs en delen daarnaast nuttige informatie via onze app.

Groepsles Bl4ze Bootcamp training in Culemborg

Onze Werkwijze

IMG  scaled

2 keer per week trainen

Bij ons concept ligt de basis bij twee keer trainen per week. Wil je meer? Dan kan dit in overleg. Wij hebben voor de meest effectieve frequentie gekozen om op lange termijn vol te houden.

De training zelf bestaat uit een combinatie van krachttraining, core-training, uithoudingsvermogen en mobiliteit. De basis van de training bestaat grotendeels uit krachttraining, dit is nog steeds het meest effectief.

IMG  scaled

Realistisch

Bij de intake bespreek je jouw doel. Hier zal de trainer zijn plan op afstemmen. De trainer kijkt wat jij kan en zorgt dat jij je grenzen opzoekt op een veilige manier. Geen crashdiëten, jezelf uithongeren, 5 dagen per week trainen of andere onrealistische zaken. Onze trainers zijn deskundig is het uitdagen op niveau. Zodat het leuk blijft op de korte en vooral lange termijn.

IMG  Moment scaled

Mindset coaching

De trainers bij KR8 Personal Training Culemborg zijn allen gecertificeerd (Nasm of NL Actief) en deskundig. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om over de juiste kennis te beschikken. Met deze kennis dagen wij jou uit om stappen te maken. Je mindset is van een ontzettend groot belang. Wij zien vaak dat tegen een hoop mensen is verteld dat ze het niet kunnen, dat ze moe zijn of dat ze gaan falen. 

Ons succes zit hem in het laten ervaren wat je allemaal wel kan! Want dit is altijd meer dan je denkt. Onze taak om het eruit te krijgen op een leuke manier.

Personal Training Tiel

Voeding

Je kunt niet alleen resultaat boeken door te trainen. Het valt en staat met een balans in je voeding. Hoe wij dit doen? Door eenvoudige voedingstips. Het is niet moeilijk, afvallen of spiermassa opbouwen. Je moet in een energietekort of energieoverschot zitten. Dit hangt samen met het aan calorieën.

Wij kijken naar wat jij als individu nodig hebt. Geven concreet advies en bespreken wekelijks wat goed gaat. Uiteindelijk weet iedereen dat een appel gezonder is dan een reep chocolade.

Wat wij doen is op zoek naar de trigger van slechte eetgewoontes. Dit aanpakken met realistische aanpassingen zorgt voor succes.

Luno van Vlaanderen

Oprichter

Nicky van Soest

Oprichter

Onze passie

Al meer dan 7 jr. zijn wij actief al personal trainers. Het heeft ons enorm veel gebracht en wij willen iedereen laten ervaren hoe leuk en effectief het is. Voor je fysieke en mentale gezondheid. Wij doen dit samen met ons team van deskundige personal trainers.

Het traject

Bij personal training denk je al snel aan opgepompte trainers die in je oor staan te schreeuwen dat je er nog 4 moet doen. Voor ons zijn dat drie rode kruisen. 

Dat is niet wie wij zijn. Een six-pack of hele mooie strakke ronde billen klinkt leuk maar is voor het gros van de mensen niet vol te houden.

Bij KR8 PT train je twee keer per week 30 min met een trainer. Je behaalt namelijk je doel niet in 12 weken én zeker niet als je wilt dat je dit blijft behouden.

Onze aanpak is gebaseerd op duurzaam resultaat neerzetten. Het traject bestaat uit:

Locatie

Ma Lifestyle Club Tiel

Onze locatie in Tiel is bij MA Lifestyle Club. Wij werken samen met de sportschool en bij ons kun je terecht voor professionele begeleiding. Tijdens de training maak je gebruik van de ruimtes van de sportschool. Hierdoor heb je veel apparatuur beschikbaar en kun je voor en na de training gebruik maken van de faciliteiten.

Hier geloven wij in!

Bij KR8PT draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen?

We richten ons niet alleen op het trainen, we gaan voor een langdurige verandering die vol te houden is voor jou. Dit doen we door het vanuit jouw leven te bekijken. We leggen je dus niks op. En dit werkt! En is inmiddels een bewezen methode bij een groot deel van onze leden.