Personal Training Tiel

Verhoog je energieniveau, verbeteer je gezondheid en leef je leven op een manier die bij je past. 

Ontdek de belangrijkste aspecten van een gezonde levensstijl, waaronder beweging tijdens onze personal training in Tiel.

Wij bieden verschillende opties aan die ervoor zorgen dat jij begeleid kan sporten en je doel kunt behalen. 

Geïnteresseerd in Personal Training in Tiel?

Ervaar dan personal training onder begeleiding van een ervaren en deskundige Personal Trainer door je in te aan te melden voor een gratis kennismakingsgesprek.

Verhoog je energie level DIRECT

Gediplomeerde trainers

Een stok achter de deur

Waarom Personal Training volgen?

Vraag jij je weleens af hoe je structureel kunt blijven sporten en kunt werken aan een goede gezondheid? Lees dan verder, misschien herken jij je in het volgende:

Wij bij KR8 Personal Training hebben als doel om jou hierbij te helpen. Onze passie ligt in het overbrengen van de voordelen van krachttraining en laten ervaren wat het je kan brengen. Het brengt je niet alleen een sterk lichaam, maar ook een krachtige geest. 

Personal Training Studio Tiel

Ons aanbod

Personal Training

Jij en een eigen personal trainer. Elke week 2 tot 4 keer.

Duo Personal Training

Jullie met z'n tweeën en een eigen personal trainer. Gezellig en effectief.

Afvallen en spieropbouw combineren met een personal trainer

Small Group Training

Jij en maximaal 5 anderen samen werken aan je doelstelling.

Bekijk Onze PT-studio 

Waarom je voor begeleiding bij KR8 Personal Training kiest

Persoonlijke aanpak

Iedereen is uniek en daarbij verschilt onze aanpak per persoon.

Plezier

Naast consistent trainen is plezier enorm van belang. Niemand vind het leuk om zonder plezier te trainen, wij ook niet!

Kennis

Trainers met kennis die weten wat ze doen. Wij helpen jou te bewegen op een manier waardoor je geen blessures krijgt.

Community

Bij ons wordt je onderdeel van een on- en offline community. Wij organiseren workshops, work-outs en delen daarnaast nuttige informatie via onze app.

Groepsles Bl4ze Bootcamp training in Culemborg

Onze Werkwijze

Personal Training Studio Tiel

2 keer per week trainen

Bij ons concept ligt de basis bij twee keer trainen per week. Wil je meer? Dan kan dit in overleg. Wij hebben voor de meest effectieve frequentie gekozen om op lange termijn vol te houden.

Personal Training Tiel

Realistische aanpak

Bij de intake bespreek je jouw doel. Hier zal de trainer zijn plan op afstemmen. De trainer kijkt wat jij kan en zorgt dat jij je grenzen opzoekt op een veilige manier. Geen crashdiëten, jezelf uithongeren, 5 dagen per week trainen of andere onrealistische zaken.

Personal Training Studio Tiel

Evaluaties

Het succes van onze werkwijze ligt in het bespreken en leren van wat er mis ging. We kijken per maand naar wat goed gaat, vieren de overwinningen en streven naar kleine gedragsveranderingen.

Dit toepassen op lange termijn zorgt voor succes!

Voedingsprogramma KR8 PT

Voeding

Wij kijken naar wat jij als individu nodig hebt. Geven concreet advies en bespreken wekelijks wat goed gaat. Uiteindelijk weet iedereen dat een appel gezonder is dan een reep chocolade.

Wat wij doen is op zoek naar de trigger van slechte eetgewoontes. Dit aanpakken met realistische doelen zorgt voor succes.

Luno van Vlaanderen

Oprichter

Nicky van Soest

Oprichter

Onze passie

Al meer dan 7 jr. zijn wij actief als personal trainers. Het heeft ons enorm veel gebracht en wij willen iedereen laten ervaren hoe leuk en effectief het is. Voor je fysieke en mentale gezondheid. Wij doen dit samen met ons team van deskundige personal trainers.

Het traject

Bij personal training denk je al snel aan opgepompte trainers die in je oor staan te schreeuwen dat je er nog 4 moet doen. Voor ons zijn dat drie rode kruisen. 

Dat is niet wie wij zijn. Een six-pack of hele mooie strakke ronde billen klinkt leuk maar is voor het gros van de mensen niet vol te houden.

Bij KR8 PT train je twee keer per week 30 min met een trainer. Je behaalt namelijk je doel niet in 12 weken én zeker niet als je wilt dat je dit blijft behouden.

Onze aanpak is gebaseerd op duurzaam resultaat neerzetten. Het traject bestaat uit:

Hier geloven wij in!

Bij KR8PT draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen?

We richten ons niet alleen op het trainen, we gaan voor een langdurige verandering die vol te houden is voor jou. Dit doen we door het vanuit jouw leven te bekijken. We leggen je dus niks op. En dit werkt! En is inmiddels een bewezen methode bij een groot deel van onze leden.