Personal Training

Verhoog je energieniveau, verbeteer je gezondheid en leef je leven op een manier die bij je past. 

Ontdek de belangrijkste aspecten van een gezonde levensstijl, waaronder beweging tijdens onze personal training in Tiel of Culemborg.

Wij bieden verschillende opties aan die ervoor zorgen dat jij begeleid kan sporten en je doel kunt behalen. 

Verhoog je energie level DIRECT

Gediplomeerde trainers

Een stok achter de deur

Waarom investeren in een personal trainer?

Persoonlijke instructie betekent dat elke seconde van je tijd in de sportschool wordt besteed aan het voldoen aan jouw behoeften. Jouw persoonlijke coach kan je helpen een specifieke vaardighedenset op te bouwen, zwakke punten te versterken, een competitief voordeel in jouw sport te behalen en gemotiveerd te blijven om je doelen te bereiken.

Flexibele agenda

Samen met je trainer plan je een vast moment in. Als je een keer niet kan, geef je dit op tijd aan en met je trainer plan je een ander moment. 

Maak doelstellingen

Of je nu al je doelen helder hebt of niet, je personal trainer helpt jou bij het helder maken en behalen van de doelen. Onze trainers maken een duidelijk plan waarmee jij stap voor stap je doel gaat behalen.

Persoonlijke aandacht

Met een personal trainer ligt de focus voor de volle 100% op jou! Je krijgt individuele aandacht om ervoor te zorgen dat je je doelen bereikt.

Blijvend resultaat

Je personal trainer helpt niet alleen bij het transformeren van je gezondheid, maar leert je ook hoe je die resultaten kunt behouden.

Bekijk Onze PT-studio in Tiel

Bekijk Onze PT-studio in Culemborg

Hier geloven wij in!

Bij KR8PT draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.