Skip to content

LET OP: GEEN 12-WEKEN PROGRAMMA MAAR EEN REALISTISCHE AANPAK VOOR DE KOMENDE 6 MAANDEN.

GOEDE VOORNEMENS OMZETTEN NAAR EEN BLIJVENDE LEEFSTIJL

Steeds meer mensen hebben moeite om genoeg te bewegen en een gezond voedingspatroon vast te houden. Je bent echt niet alleen. Wist je dat in 2018 meer dan 50% van de mensen in Nederland overgewicht hadden. Helaas een feit voor nu, maar wij brengen daar verandering in.

Lees hoe KR8 Personal Training kan helpen bij het vinden bij een balans tussen sporten, gezond eten en ontspanning met ons 6 maanden programma. Samen zetten wij goede voornemens om in concrete gedragsveranderingen. In combinatie met regelmatig bewegen en krachttraining ga je resultaat behalen. Druk op de knop hieronder en je ontvangt telefonisch meer informatie.

LET OP: geen korte termijn oplossingen, maar een blijvende en duurzame aanpak.

EEN OVERZICHT VAN WAT JE KRIJGT BIJ KR8 PERSONAL TRAINING

Voedingsanalyse

KENNISMAKING PERSONAL TRAINER

In een kennismakingsgesprek op één van onze locaties gaan wij in gesprek om te achterhalen wat KR8 Personal Training voor jou kan betekenen. We bespreken je doelen, werk- en privésituatie en analyseren je voedingspatroon. Wij komen met een realistisch plan wat past bij jouw doelen. Op basis daarvan geven wij advies welke trainingsfrequentie past bij jouw doel. Daarna volgt het leukste, een proefperiode om onze werkwijze te leren kennen.

Kennismaking personal trainer

ERVAAR ZELF PERSONAL TRAINING

Om zelf te ervaren wat personal training voor jou betekent én of je het jouw geld waard vindt hebben wij een 100% gratis proefperiode. We beginnen rustig, leren jouw lichaam kennen en beginnen met krachttraining. De 1e training bestaat uit een houdingsanalyse om te kijken welke spieren meer aandacht vragen. We bespreken blessures en kijken of er bewegingen zijn die jij niet kunt doen. De 2e training is iets intensiever en laten wij zien hoe je op een effectieve manier kunt trainen. Je leert je lichaam op een goede manier uit te dagen.

Heerlijke apfelstrudel

GRATIS VOEDINGSANALYSE

Tijdens het kennismakingsgesprek ontvang je GRATIS van ons een voedingsanalyse. Hierin bespreken wij jouw eetgewoontes en geven advies over welke aanpassingen jij direct kunt maken. Wij kijken naar wat je nu eet en geven een realistisch advies. Dit is geen dieet want daarin geloven wij totaal niet. Wij geloven in het aanpassen van gewoontes om op lange termijn op gewicht te blijven. Het enige wat daarbij werkt is het creëren van duurzame eetgewoontes.

NIEUWSGIERIG NAAR WAT WIJ KUNNEN BETEKENEN VOOR JOU…

Wat je gaat leren bij KR8 Personal Training

 • Wat je nodig hebt om af te vallen op een duurzame manier (zonder gekke diëten of weinig eten)
 • Waarom krachttraining dé manier is om af te vallen. Je hoeft dus niet uren op een loopband te staan
 • Hoe je met 2x per week krachttraining blijvend resultaat gaat behalen én het vol kunt houden
 • Waarom je geen buikspieren hoeft te trainen om vet bij je buik kwijt te raken
 • Hoe je ongezonde gewoontes kunt vervangen met gezonde duurzame gewoontes
 • Dat je kunt genieten van eten en resultaat kunt behalen
 • Waarom je moet ontspannen en dit ook gaat toepassen
 • Sporten je helpt bij het ontspannen en verminderen van stress

WAAROM ZOU JE ONS GELOVEN? GELOOF ONZE KLANTEN.

 • "Top training met professionals Nicky en Luno. Door hun ga je altijd een stap verder in je eigen uitdaging. Ze stimuleren je op een prettige manier om je doelstellingen te halen! Energiek en goed voor lichaam en geest met aandacht ook voor voeding en trainingsoefeningen voor thuis."

  Arjan van de R.
  Arjan van de R.
 • "Personal training bij KR8 PT was voor mij echt een eye-opener. Lang worstelde ik met mijn gewicht en heb nu eindelijk een lifestyle ontwikkeld die bij me past én waarbij ik slanker en strakker word. Er is geen leven meer te bedenken zonder sport en ik nu weet hoe ik uitgebalanceerd moet eten!"

  Sharon N.
  Sharon N.
 • "Ik had het nooit gedacht, maar ik ben sporten zelfs een beetje leuk gaan vinden. Nicky’s kunde en professionaliteit geven mij steeds meer vertrouwen in mijn fysieke capaciteiten en zo durf ik de grenzen ervan te verkennen. Hij laat me zeker niet wegkomen met halve inzet!”

  Audrey J.
  Audrey J.
 • "Sinds mijn elfde heb ik last van chronische rugklachten.
  Er wordt goed op mijn houding gelet, pijn wordt serieus genomen en ik ontdek wat mijn rug allemaal wèl kan. Ik raad iedereen aan om bij KR8 Personal Training lessen te volgen."

  Nadine O.
  Nadine O.
 • ''Ik had nooit gedacht dat ik keer op keer met plezier naar de sportschool zou gaan. De trainingen zijn professioneel en zeer gevarieerd. Ik heb geen last meer van mijn armblessure door de gerichte sportlessen en goede begeleiding. De KR8 PT slogan ''Onze overwinning is die van jou'' is voor iedereen een sportief feit!''

  Jordi B.
  Jordi B.
 • "Ik volg sinds dit jaar 2x per week een PT-sessie van 30 minuten met als doel op een gecontroleerde wijze flink wat kilo’s af te vallen (20 kg). 
  De PT-sessies zorgen zowel voor structuur als gemak. Daarnaast motiveert Luno mij om door te gaan tot het einde. 

  Bijna 4 maanden later ben ik op een gecontroleerde manier 14 kilo lichter en draag ik geen maat 54 broeken meer maar maat 50. "

  M. van Leeuwen
  M. van Leeuwen
 • "Ik word nu al een aantal jaren begeleid door de mannen van KR8 met als resultaat -35kg! Er is oog voor het fysieke plaatje maar er wordt ook zeker stil gestaan bij het mentale stuk. Afvallen of fitter worden gaat gepaard met aanpassingen in je dag structuur. De nuchtere en relativerende woorden van Nicky zijn daar zeker helpend bij. Qua kracht en conditie zorgen ze ervoor dat je iedere training weer uitgedaagd wordt en je eigen grenzen verlegd."

  Merle R.
  Merle R.
 • "Ik had geen idee waar ik aan begon toen ik een half jaar geleden bij KR8 startte. Alles leek onmogelijk en ik vond naar de sportschool gaan vreselijk. Ondertussen heb ik mijn doel behaald, heb ik ontzettend veel geleerd over voeding en trainen en vind ik het ontzettend leuk om te doen. Naast het fysieke resultaat heeft het me ook veel rust in mijn hoofd gebracht en voel ik me mentaal sterk."

  Rosa M.
  Rosa M.

WIE ZIJN WIJ DAN OM DIT TE BELOVEN?

Wij zijn realistische en nuchtere personal trainers die geloven in krachttraining. Veel van onze collega’s hebben korte termijn oplossingen, diëten, wonderbaarlijke work-outs of doen alsof het eenvoudig is. Wij geloven in een realistische aanpak die werkt voor jou. Niet wat ik doe, maar wat jij kan! Wij gaan op een passend tempo aan de slag met de basis en zorgen dat jij hier steeds beter in wordt. Stap voor stap ga je je lichaam beter leren kennen en jezelf uitdagen. Altijd op een 100% veilige manier met een personal trainer die je houding in de gaten houdt.

In 1 jaar hebben wij al bijna 100 mensen persoonlijk begeleidt naar een krachtiger en gezonder leven. Wij zijn overtuigd dat een leven met krachttraining, bewegen en een verantwoord voedingspatroon voor iedereen haalbaar is. Mits je op de juiste manier geholpen wordt. Dat is waarbij wij jou gaan helpen.

CLAIM JE GRATIS PAKKET MET EEN KENNISMAKING, VOEDINGSANALYSE & PROEFPERIODE TER WAARDE VAN €149!

LET OP:  Wij zoeken mensen die het zat zijn om weinig energie te hebben, niet tevreden zijn met het gewicht of lichaam of gewoon lekkerder in hun vel willen zitten. 

Wij zullen je motiveren, de stok achter de deur zijn en alles wat je nodig hebt tijdens de training en eromheen. Het is onze taak om het voor jullie zo eenvoudig mogelijk te maken en dat gaan wij doen. Door de juiste informatie, concrete tips en adviezen beloof ik jou dat ook JIJ succes kan behalen. Ondanks dat je misschien al veel hebt geprobeerd, de trainingen en leefstijlaanpassingen gaan jou helpen. 

Ik adviseer je om snel je gratis kennismakingsgesprek in te plannen. De komende maanden zijn voor ons enorm druk en wij hebben maar een bepaald aantal plekken vrij voor de gratis proefperiode. 

Dit moet je doen:

Vul het formulier in hieronder en claim je gratis kennismakingsgesprek, voedingsanalyse en proefperiode! Het is eenvoudig en wij zullen jou meteen bellen om de kennismaking in te plannen. 

Ik heb er 100% vertrouwen in dat wij samen succes kunnen behalen! Vergeet niet om jezelf aan te melden hieronder!

Groeten,

Nicky van Soest
Oprichter KR8 Personal Training