... ... Review KR8 Personal Training - KR8 PT Skip to content

Review KR8 Personal Training

Review KR8 Personal Training Marleen

In deze review van KR8 Personal Training vertelt Marleen haar verhaal.

In een rolstoel


Bewegen is voor Marleen niet altijd vanzelfsprekend geweest. Op zestienjarige leeftijd werd ze ernstig ziek door de ziekte van Lyme, maar Marleen weigerde zich neer te leggen bij het vooruitzicht van een leven als kasplantje. Ondanks de ernstige schade die de bacterie veroorzaakte, vocht ze zich terug naar een leven waarin bewegen weer mogelijk was. Het kostte haar zeven jaar om uit een rolstoel te komen en zichzelf opnieuw te leren bewegen, maar Marleen bewees haar veerkracht en vastberadenheid keer op keer.

Gestart met Personal Training

Na jaren van kleine vooruitgang vond Marleen haar weg naar KR8 Personal Training in juli 2021. In het begin was het niet altijd gemakkelijk en waren de uitdagingen groot, maar met elke training werd ze sterker en veerde ze op na elke tegenslag. Bij KR8 Personal Training vierden ze samen elke mijlpaal, hoe klein ook, met een mix van vreugde en doorzettingsvermogen met haar Personal Trainer Mats. Die haar twee keer per week begeleid.

Inspirerend

Het verhaal van Marleen is een inspirerend voorbeeld van doorzettingsvermogen, veerkracht en het vermogen om tegen alle verwachtingen in te blijven vechten voor een beter leven. Haar ervaring bij KR8 Personal Training laat zien hoe de juiste begeleiding en ondersteuning kunnen helpen om zelfs de moeilijkste obstakels te overwinnen.

Hoogtepunt

Als hoogtepunt heeft ze in 2023 ook meegedaan aan de ijsbad challenge. Dit was een Wim Hof evenement waarbij ze twee minuten in een ijsbad heeft gezeten met andere leden van KR8 Personal Training. 

De verhalen van leden staan voor ons centraal en zijn de reden waarom wij doen wat wij doen. Deze inspirerende verhaal brengen mensen in beweging en het is mooi dat wij daar bij kunnen helpen. Als jij hulp kan gebruiken dan staat onze deur open voor een bak koffie. Volkomen gratis.

Via de knop hieronder kun je een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Tot snel!