... ... De review van Noor - KR8 PT Skip to content

De review van Noor

Noor traint samen met Personal Trainer Mats in Tiel

Mats vroeg mij om een review te schrijven over mijn tijd bij KR8 Personal Training.

De trainingen met Mats hebben mij het navolgende opgeleverd: inzicht in mezelf en mijn handelen.

Te competitief zijn levert me alleen stress op, maar geen resultaat. Hiervan bewust zijn gaf ruimte. Mats heeft mij hierop gewezen en tools aangereikt het te herkennen en anders te denken. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en reken ik mezelf niet meer zo af waardoor juist dat wat ik wil bereiken veel beter lukt.

Ik heb veel meer rust gevonden en durf meer voor mezelf op te komen. Hierdoor ben ik opener en toegankelijker. Ook fysiek ben ik een stuk sterker geworden. Ik heb veel meer uithoudingsvermogen ontwikkeld. Voel me veel fitter en ben veel blijer met mijn lijf.

Mats stemt heel goed af op datgene wat je nodig hebt. Moedigt aan, maar tempert ook daar waar nodig. Hij kan mensen goed lezen en maakt wat moeilijk is bespreekbaar. Hij is toegankelijk, integer en geeft vertrouwen. Mats is voor mij een baken in mijn leven die ik nodig heb voor mijn mentale en geestelijke ontwikkeling. Ik ben hem daar dankbaar voor.

Noor traint samen met Personal Trainer Mats in Tiel
Noor traint samen met Personal Trainer Mats in Tiel.

 

Een motiverende review

Als je als bedrijf zo’n review ontvangt over één van je coaches, dan geeft dat een trots gevoel. Wij zijn begonnen om mensen te helpen. Je hoopt dat ze de voordelen van krachttraining ervaren. Juist door de uitstekende begeleiding van Mats is Noor als persoon gegroeid. Zoals je leest gaat dit verder dan alleen maar trainen. De fysieke voordelen zorgen er juist voor dat er mentaal ook een hoop gebeurt. Wat je niet direct verwacht, maar iets wat wij wel weten is dat je meer zelfvertrouwen krijgt. Dit is natuurlijk een enorm hulpmiddel om sterken in je schoenen te staan in het dagelijkse leven.