Sporten voor vrouwen met het programma Dames & Dumbbells

Small Group Training Culemborg

Vraag jij je weleens af hoe je structureel kunt blijven sporten en kunt werken aan een goede gezondheid? Dit is voor het overgrote deel van de Nederlanders erg moeilijk. Herken jij jezelf misschien hierin:

Herkende jij jezelf erin? Stop dan even met wat je doet en neem de tijd op onze pagina door te lezen. Je kunt zelfs meteen doorklikken om eens langs te komen voor een bak koffie. Wij adviseren je graag.

Verhoog je energie level DIRECT

Een exclusieve studio

Professioneel en gediplomeerd

Waarom je voor begeleiding bij KR8 Personal Training kiest

Persoonlijke aanpak

Iedereen is uniek en daarbij verschilt onze aanpak per persoon. In de basis bestaat onze werkwijze altijd uit krachttraining op niveau. Wij kijk naar wat jij leuk vindt en wat effectief is. Daar maken wij een passend traject mee.

Plezier

Naast consistent trainen is plezier enorm van belang. Niemand vind het leuk om zonder plezier te trainen, wij ook niet! Onze trainers zijn er voor jou en dat betekent soms ook even een grap tussendoor.

Kennis

Trainers met kennis die weten wat ze doen. Wij helpen jou te bewegen op een manier waardoor je geen blessures krijgt. We zorgen dat er altijd een professionele trainer voor de les staat.

Community

Bij ons wordt je onderdeel van een on- en offline community. Wij organiseren workshops, work-outs en delen daarnaast nuttige informatie via onze app.

Groepsles Bl4ze Bootcamp training in Culemborg

Onze Werkwijze

Groepsles Kr8 DUO Personal Training

2 keer per week trainen

Je wordt tijdens de les begeleidt door een deskundige trainer. Er is altijd 100% aandacht voor jou binnen de groep. De hele training houden wij jou scherp en motiveren jou. Niet alleen om het maximale uit de training te halen, maar ook uit jezelf buiten de trainingen.

Onze trajecten starten met een kennismaking waarbij jij centraal staat. Na het kennismakingsgesprek mag je zelf ervaren hoe het is om KR8 Personal Training een small group training te volgen.

IMG  scaled

Doelgericht

Wat wij doen is niet zomaar een les. Er is een groot verschil tussen een groepsles en een small group training. Dat verschil zit hem in het feit dat wij in kleine groepen trainen. Hierdoor kunnen wij de houding aanleren wat past bij jou lichaam.

In de training werken wij met een periodisering over het jaar. Je werkt elke maand met een ander doel om je gemotiveerd te houden. Je doet nooit hetzelfde, maar we gaan wel vooruitgang boeken met bepaalde oefeningen. Dit houden wij bij en testen wij regelmatig door het jaar heen.

Duo Personal training Studio Culemborg

Mindset coaching

De trainers bij KR8 Personal Training Culemborg zijn allen gecertificeerd (Nasm of NL Actief) en deskundig. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om over de juiste kennis te beschikken. Met deze kennis dagen wij jou uit om stappen te maken. Je mindset is van een ontzettend groot belang. Wij zien vaak dat tegen een hoop mensen is verteld dat ze het niet kunnen, dat ze moe zijn of dat ze gaan falen. 

Ons succes zit hem in het laten ervaren wat je allemaal wel kan! Want dit is altijd meer dan je denkt. Onze taak om het eruit te krijgen op een leuke manier.

Personal Training Culemborg

Voeding

Je kunt niet alleen resultaat boeken door te trainen. Het valt en staat met een balans in je voeding. Hoe wij dit doen? Door eenvoudige voedingstips. Het is niet moeilijk, afvallen of spiermassa opbouwen. Je moet in een energietekort of energieoverschot zitten. Dit hangt samen met het aan calorieën.

Er is een optie om meer voedingsadvies te krijgen naast de Small Group Trainingen.

Luno van Vlaanderen

Oprichter

Nicky van Soest

Oprichter
Onze passie

Al meer dan 5jr. zijn wij actief al personal trainers. Het heeft ons enorm veel gebracht en wij willen iedereen laten ervaren hoe leuk en effectief het is. Voor je fysieke en mentale gezondheid. Wij doen dit samen met ons team van deskundige personal trainers.

Hier geloven wij in!

Bij KR8PT draait het om volhouden, wekelijks een kleine verandering die je makkelijk in je leven kan toepassen. Zonder moeite, met andere woorden duurzaam resultaat.

Hoe komt het dat jullie zoveel successen behalen?

We richten ons niet alleen op het trainen, we gaan voor een langdurige verandering die vol te houden is voor jou. Dit doen we door het vanuit jouw leven te bekijken. We leggen je dus niks op. En dit werkt! En is inmiddels een bewezen methode bij een groot deel van onze leden.

Trainen in groepen van zes

Trainen met de juiste houding

Mindset

Lesrooster

BBB (Benen-Billen-Buik)
20.00 – 21.00 uur (Alleen vrouwen)

Small Group Training
18.00 – 19.00 uur

BBB (Benen-Billen-Buik)
19.00 – 20.00 uur (Alleen vrouwen)

Small Group Training
11.00 – 12.00 uur

Dit moet je weten

De lessen zijn toegankelijk voor elk niveau. De trainer past de oefeningen aan zodat jij altijd mee kunt doen.

Je hoeft zelf geen spullen mee te nemen behalve een bidon en een handdoek. 

Als je lid wordt ontvang je een e-mail met daarin informatie om onze app te downloaden. Als je een account hebt kun je daarna jezelf via het rooster aanmelden.

De small group vindt plaats binnen in onze studio. Hierin ben je met z’n zessen alleen en kun je vrij trainen.